pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Llama said: applev0dka said: pascalnouman said: applev0dka said: zeytinli ve ilk foça çok iyidi ilk focada hayko suprizi cok iyiydi yaa kozadan cikmisti deli manyaq listede başka birinin ismi vardı biz de arkadaşla öyle sahilde oturuyorduk hatta sahne önü bos sayılırdı falan. birden hayko sesi duyuldu söyle bi kafamı kaldırdım alla alla bu listede yazan değil dedim sonra insanlar haykooooooooooooooo diye bağırınca ayıldım sdsafa foca duş sorunu ve rüzgarı dışında cok iyidi, son gün sabaha karşı çadır kırıldı benim rüzgardan :D zeytinli ise deniz olarak cok daha iyi foçaya göre zeytinlide ne aşk yaşamıştım ben ya hey gidi hey pascallada ilşk orada kaynaştık hahahahaha aynen zeytinlide tanıstıktı oktar sen meltem fln cok iyiydi yaa ahh gencligim ahh akhgsfdıkha
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 geçen yıl sabah uyanıp 10 adımda denize girmek süperdi. bi de lise zamanlarında gittiklerimde hep çivi gibi gelir donardım denizde ama bu sefer daha sıcak geldi. akçay'da kafeler varmış, önceden bilmiyordum hiç. orda da denize giriliyor (bira-kağıt-masalar-gölge-nargile-yemek vs bi sürü şey), gün içi geçirmek için festival alanına göre daha iyi. deniz de daha sıcak. ama biraz kalabalık olabiliyor, bi de dolmuşla falan gitmek lazım (yürünür ama uzak biraz) bu sene kamp+kombine 120tl açıklanmış, line-up'tan ses yok
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Xenocide said: http://www.merlininkazani.com/images/games/7863/34.jpg şöyle bişey yapılmıştı abi, o kadar sessiz sakin oldu bitti gitti ki. En keyif aldığım festivallerden biriydi ama. alanın içindeki etkinlikler de tatlıydı, isimler bombastikti. Yüzyılın en underrated festivali olarak geldi geçti garibim. coştuğum yer ise Dio Disciples grubunun ne olduğunu bilmiyordum da sadece anısına isminde dio var sanıyordum. Meğer Dio Tribute grubuymuş vokal de Tim "Ripper" Owens. Sesi duydum, "LAN???!!" dedim, baktım o "HASKTÖEAR LAAAAĞN" diye bağırdıydım ulan ne keyifliydi. şuna gelemedim diye hala çok pişmanım. bakalım gnr belki önümüzdeki yıl yine gelir.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 pascalnouman said: metalfestler tırt yaa sivilceli ergenlerden gecilmiyor sayfest akarrr keke bu yaz bi amcalık yapıp elimden tut götür la beni
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 120 liraya git zeytinliye. çadırda ağustos güneşi altında piş. geçen sene cimrilik yaptık burnumuzdan geldi sabahları.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 isim çok kötü değilmi ama lan? download?
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 imamizer said: pascalnouman said: metalfestler tırt yaa sivilceli ergenlerden gecilmiyor sayfest akarrr keke bu yaz bi amcalık yapıp elimden tut götür la beni mudur şengen varsa git ozoraya beni bekleme hiç :)
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 hırvatistanın adalarındaki festivallere gidin eğlence, deniz, güneş, müzik hepsi beraber olsun derseniz
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 xaty said: sonisphere 2010 ve 2011 fena değillerdi, yine olsa yine gidilir hayatımda gidip gideceğim en imba festivaldi sanırım megadeth manowar metallica rammstein slayer alice in chains o kadar götümüz kalktı ki antraxa gitmedik bu ne yee anthrax kim yeee diye
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 xaty said: hırvatistanın adalarındaki festivallere gidin eğlence, deniz, güneş, müzik hepsi beraber olsun derseniz mesela hangisi?
xaty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 şu var başta, festival sayılmaz belki ama çok istediğim şeylerden biri; http://sailing.hr/ benzeri şu varmış: http://www.quest.life/ 1 hafta boyunca bi sürü tekne dolaşıyorsun ada ada, bi sürü etkinlik/eğlence.. pag ve hvar'da güzel festivaller. line-up'ta çok popüler isimler olmaz genelde, avrupa genelinden oluyor katılım. en çok duyduklarım hideout ve sonus
Öne çıkan mesajlar