mascio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Selamlar arkadaşlar. Aslında başlıkta biraz açıkça belirtmiş oldum isteğimi ama yine de açıklayayım. Uzun süredir 7850 kullanıyorum. 2gb DDR5 falan fişmekan bir kart işte bilen bilir. Aslında işimi görüyor ama Twitch yayınlarında falan sıkıntılar olmaya başladı. Bir arkadaşım da bir bira parasına GTX 960'ını satmayı düşünüyor bana. Aradaki performans farkı ne kadar olur? Gözle görülür FPS artışları yaşanır mı? Ne kadar süre sonra karttan kurtulup 10 milyor vererek 980ti falan almak gerekir? Teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 artış yaşarsın. http://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html hazırlayan kişi 3 tık üstte olmadıktan sonra upgrade'i tavsiye etmem demiş ama tabi sıfır ürün olarak söylemiştir onu, sen bi bira ısmarlıycam diyorsun yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hissedilir bir fark yasamazsin cok ultra res ve her sey acik oynamiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 6950'dan 380'e geçince muazzam fark oldu bende, (med-low'dan ultra'ya çıkardım makineyi en zorlayan oyunları) bunların arasındaki fark da kabaca benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar