draedan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 selamlar daha dun aldim arkadasla, travel's pack 30 dolarlik paket. begenmedim, 2 tane mevcut , ilgilenenler pm atsin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 oyun da bu pack'e dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Oyun Turkiye İPlerinde yasakli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Şuraya yazalımda; Oyuna vpn le giriliyo daha çok yazan olacak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Valla abi şu zamana kadar satabildiysen iyi. Satamadıysan zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 email değişilmesi baya zahmetli yalnız. https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us/articles/207641565-Email-Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Harbi sıkıntıymış. Mübarekler herşeyi istiyor. Getti 30 dolav. Artık birilerine hayrına verirsin klsadklsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 darkageman said: Valla abi şu zamana kadar satabildiysen iyi. Satamadıysan zor :) olm dun almis, dunle bugun arasinda ne kadar fark olabilir sdkfnlsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Sen karışma lkasdklaskld dün dündür bugün bugündür slkadlksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Madcat said: darkageman said: Valla abi şu zamana kadar satabildiysen iyi. Satamadıysan zor :) olm dun almis, dunle bugun arasinda ne kadar fark olabilir sdkfnlsdg 1 ay önce dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 oha iyiymis ona bakmamisim dsfnklsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Madcat said: oha iyiymis ona bakmamisim dsfnklsdg Sen bana artizlik yaparsan böyle olur lşsakdaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 artizlik yapmadim ki ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Sen Bıraaaak bıraak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar