paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 75,000 KM'de 2011 çıkışl bi 207 1.6 HDi'm var, trigerin değişmesi gerek, aynı zamanda ön diskler, ön balatalar bir de filtreler. Şimdi benim uzun zamandır götürdüğüm bir usta var dikmende (hatta bir ara tipo vardı, onu da aynı ustaya götürüyorduk) fakat ben niyeyse bu ustaya çok güvenmiyorum. Başka bir yere yaptırayım diyorum ama adam tüm bunlara 850,00 TL fiyat verdi işçilik dahil. Göral Peugeot sadece tirgere 1300 dedi. Triger setinin orijinal fiyatı yedek parça olarak 160,00 TL civarı (?!). Disklere 300 diyorlar, hadi orijinal fiyatları 200 (ikili ön) fakat işçilikten iki katı alıyorlar nerdeyse. Bu açıdan böyle uzun süredir götürdüğünüz, güvendiğiniz ustalar falan varsa, tavsiye bir yer arıyorum. Vallahi sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 olay sadece fiyatsa ivediğe gideceksin. adam eline yazıp veriyor malzeme lsitesini git bunları istediğin yerden orjinal, yan sanayi istediğini al gel işçiliğim şu kadar diyor. fiyat olarak 2-3 tanesine sor kestir işte kafanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Ya tabii ki sırf fiyat değil, güvenilir birini de bulmak istediğimden konu açayım dedim. Hani birileri şu usta var şurada diye önerir vs. diye. Yoksa o şekilde bulunacak adam çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Ustalar bi acayip ama. Bana normal hatta süper işçilik yapan usta bi başkasına tam tersini yapıyor. Şans işi biraz yani. Servislerin avantajı o zaten. Herkese eşit hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Ben şu şekilde usta buluyorum... Sanayiye gidiyorum bi turluyorum. Özel servis gibi bir sürü ustayı calıstıran yerlerden uzak durmakta fayda var. Ustalar sonucta orda paralı calısanlar ve özenli olmuyorlar. Mümkünse tek başına çalışan ustaların dükkanları kesiyorum. Giriyorum içeri dükkanı bi kesiyorum sağda solda yaptığı işler nedir ne değildir diye. Mesela komple motor söküp takıyor mu falan filan gibi. İçeride müşteri kalabalığı da varsa hiç acele etmeden sessizce bekliyorum sağı solu kesiyorum. Sonra istediklerimi söylüyorum fiyat alıyorum yönlendirmeleri oluyor mu abi şunu şurdan al gibisinden falan telefonla sağı solu arayıp yardımcı olmaya calısıyor mu parca konusunda onlara bakıyorum. Sonra ufak bi müsade istiyorum tavrına bakıyorum hosuma giderse hareketleri tavırları iş yaptığı müşterlere davranışları falanda iyiyse bi yarım saat çay içip dönüyorum işimi yaptırıyorum... Ben mesela bu sekilde izmit sanayinin en köhne yerinde bi motorcu buldum bana enjektör temizliği bilmem nesi önerirlerken ustanın 1 saatlik uğraşı sonrası işimi 5/1 fiyata çözdüm... 1 senedirde gayet memnunum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Selam, 5/1 biraz acımasız olmamış mı :P Fiyatı belirleyen en büyük etken malzeme girdisi. Balata, disk, triger, devir daim, gergi rulmanı falan filan gibi parçaları yan sanayiden çok ucuza dandik mal ile de çözebilir. Orijinale yakın düzgün mal da alabilir. Kimse kârından vazgeçmez, sana daha dandik parça kullanır sadece. Devamlı gittiğin ustana sor parçaların detaylarını bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 5/1 ... Bırak adamda kazansın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 5/1 fiyata iş yapan usta bulsam özellikle yaptırmam ucuz etin yahnisi diye. iyi ustanın ustalık ücreti de bir seviyenin altında olmaz çünkü. ayrıca 1/5 olcak. sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Halen arıyorsan özelden dürt, ustama yönlendirelim seni. Aile dostumuzdur, senelerdir tek çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 5 katı ücret verirsen herkes iyi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Rotweiler said: Halen arıyorsan özelden dürt, ustama yönlendirelim seni. Aile dostumuzdur, senelerdir tek çalışır. hah şunu arıyordum aslında da çıkmayınca post yaptırdım eskiden de yaptırdığım ustaya parçaları kendim alıp. yine de teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar