Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 haa spesifik sorularını unutmuşum: - önemli aşıları tamamlanana kadar dışarı çıkarma. veteriner söyler ama 4-5 aylığa kadar olsa gerek. - tuvalet eğitiminin kolayı pek yok, bir tur tüm eve işeyecek, kaçarı yok gibi neredeyse, ya da ben becerememiştim zamanında... sonra işediği yerlere gazete (ya da marketlerde satılan yatak bezlerinden) sererek, gazeteye işediğinde ödüllendirerek devam edeceksin. sonra gazeteyi yavaştan kapıya sürükleyeceksin (dışarı çıkma vakti gelince), ve dışarı işediğinde ödüllendirerek devam edeceksin. bu aşamada eve yaptığında gazete rulosu gibi bir şeyle (kesinlikle vurmadan) korkutabilirsin (çok bağırmana gerek yok, köpek memnuniyetsizliğini suratından anlayan bir canlıdır). yalnız hiçbir zaman elinle tehdit etme/vurma, elini uzattığın zaman şefkat için olduğu bilsin. tehdit edip gözdağı vermek için gazete dergi rulosu kullanabilirsin, hem acıtmaz hem de elinden korkmasını engeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ben bile kendimi günde iki kez disari cikaramiyorum siz nasil zaman buluyorsunuz. bide gazete rulosu ile vurmak en zevkli yeri niye yasakki asdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Seele hakli sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ben vurma diyim de vuran düşünsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Foto koymak istiyorum ama telefonla giriyorum siteye. Keşke direk pati'ye upload yapabilsek. Tavsiye edeceğiniz bi foto upload sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Voys said: Foto koymak istiyorum ama telefonla giriyorum siteye. Keşke direk pati'ye upload yapabilsek. Tavsiye edeceğiniz bi foto upload sitesi var mı? imgur son birkaç yıldır en hızlı ve en rahatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Seele said: ben bile kendimi günde iki kez disari cikaramiyorum siz nasil zaman buluyorsunuz. bide gazete rulosu ile vurmak en zevkli yeri niye yasakki asdfsdf. ahahaha içindeki pislik ortaya çıkmış orhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 yapamıyorum. http://imgur.com/a/aNXby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Oha çok güzelmiş lan itoğlu it. Takdir ettim. Başarılarınızın devamını diliyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Amanın tipe gel. Isıra ısıra bitiririm ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Of dünya tatlısıymış =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Aayyyyy <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 of tipe bak ya tam ısırmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 güzel yorumlar için teşekkürler :) ayrıca tavsiyelerin için de teşekkürler ema apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 nidimeh bebeyim, ukalalık bizim işimiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 köpek matt damon'ın küçüklük fotosu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 çogzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Vingthor said: köpek matt damon'ın küçüklük fotosu gibi Kaş yapısı di mi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Hayırlı olsun, aşırı tatlı zaten beagle'lara oldum olası hastayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar