Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hababam Sınıfı Askerde


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Evet, bugün fragmanını gördüm sinemada. 14 Ocak 2005'te vizyona girecekmiş. Fragmanda sadece dönüp bize ateş eden bir tank vardı ne bu derken "Hababam Sınıfı Askerde" yazdı... Açıkçası isim beni açmadı, biraz abartmışlar ama filmi görmeden en azından adam gibi bir fragman görmeden konuşmak da yanlış olur diye düşündüm.... Baktım arama falan yaptım konusu açılmamış açayım dedim. Var mı film hakkında bilgisi olan?[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

illa bokunu çıkaracaklar. yaratma duygusu kaybolmuş artık, makyaj yapıp orasını burasını elleyip veriyolar gene "bakın film yaptık, türkiye sinema sektörüne katkıda bulunduk" diye geliyolar sonra. bi kafa, bi sol kroşe, çot.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bathory, 28 Kasım 2004 00:27 tarihinde demiş ki:
hababam sınıfı nasıl askerde ya?
sınıfça aynı yere mi dü$mü$ler?
$aban askerde vardı zamanında
ah ah


çok doğru söylüyorsun..
Eskisi daha güsel ya bu çok kötü iğrenç olmuş.
Hani derler ya
Eskinin yerini hiçbişi tutmazmı$.Harbidende öyle yani.İğrenç ötesi ya.[signature][hline]- İngilizlerin çok ünlü bi lafı vardır bilirmisin?
- Neymiş o?
- FUCK YOU
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Kendini bilmez bir arkadaş sonunu söylemesine rağmen izlerken çok eğlendim. Başarılı bir yapım. Gülmek için ideal. Tavsiye ederim herekese.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...