Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Evet, bugün fragmanını gördüm sinemada. 14 Ocak 2005'te vizyona girecekmiş. Fragmanda sadece dönüp bize ateş eden bir tank vardı ne bu derken "Hababam Sınıfı Askerde" yazdı... Açıkçası isim beni açmadı, biraz abartmışlar ama filmi görmeden en azından adam gibi bir fragman görmeden konuşmak da yanlış olur diye düşündüm.... Baktım arama falan yaptım konusu açılmamış açayım dedim. Var mı film hakkında bilgisi olan?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Aynı şeyleri kırpıp kırpıpı sunuyorlar bize..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 nerde o eski hababam sınıfı ekibi etmişler artık bunun içine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hababam sinifi reloaded variations sux.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Starwars'a benzedi bu iş de.. Bişey tuttu bir kere, bokunu çıkarana kadar devam edecekler önümüze sürmeye. Buna harcanan para ve emek orjinal bir yapıma harcansa seve seve gider, izler, desteklerdim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 illa bokunu çıkaracaklar. yaratma duygusu kaybolmuş artık, makyaj yapıp orasını burasını elleyip veriyolar gene "bakın film yaptık, türkiye sinema sektörüne katkıda bulunduk" diye geliyolar sonra. bi kafa, bi sol kroşe, çot.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu aptal filmle Hababam bir darbe daha alacak[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Olsun o esas çekirdek kadrosuyla H.Sınıfı o kadar büyük kredi edindi ki kalbimde böyle saçmalıkların 1000 tanesi olsa yine de o kredi tükenmez...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hababam sınıfı nasıl askerde ya? sınıfça aynı yere mi dü$mü$ler? $aban askerde vardı zamanında ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ne yazıkki ilk hababam sınıfına hata edip gitmiştim rezaletti bundada bi fark beklemiyorum..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bathory K.Sunal'ınki gibi filmler bekleme artık gelmez,ne kral filmlerdi ya sakar şakir'inden süt kardeşlerine kadar[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 showda starda kanaldde hala verirler severek de izlenir.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ahh ah nerde oTarık Akan we Kemal Sunal ıkılısı Bıde Güdük Necmi :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Bathory, 28 Kasım 2004 00:27 tarihinde demiş ki: hababam sınıfı nasıl askerde ya? sınıfça aynı yere mi dü$mü$ler? $aban askerde vardı zamanında ah ah çok doğru söylüyorsun.. Eskisi daha güsel ya bu çok kötü iğrenç olmuş. Hani derler ya Eskinin yerini hiçbişi tutmazmı$.Harbidende öyle yani.İğrenç ötesi ya.[signature][hline]- İngilizlerin çok ünlü bi lafı vardır bilirmisin? - Neymiş o? - FUCK YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Güzel film olmuş yavaş yavaş eski kıvamı yakalıyolar hadi bakalım..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ilkinden gusel oldugu kesin[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eger filimi izlerken eskini ile karsilastirisaniz zevk almassiniz.. Babmaska bir film olarak bakin. O zaman güleceksiniz :)[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kendini bilmez bir arkadaş sonunu söylemesine rağmen izlerken çok eğlendim. Başarılı bir yapım. Gülmek için ideal. Tavsiye ederim herekese.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar