di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ahali selam, HD 7970 kart var MSI Lightning BE serisi. Oyun oynarken cat diye kapanip "graphic driver has been recovered" seklinde bi hata beliriyodu vindoz tray'de. Son cikan driver update'i ile o sorun cozuldu gibi ama oyun oykarken ekranin bir kisminin pixelate olmasi, ufak tefek render sikintilari, zaman zaman web browsing'de bile ekrandaki anlik glitch'ler ve oyun oynarken bir sure sonra ekranin kipkirmizi olmasi ve biraz bekleyip bilgisayarin reboot etmesi sikintilari mevcut. Sorun kartta mi degil mi diye anlamam gerekiyor zira bunu elden cikarip yeni model bi kart alasim var. Nasi anlarim sikintinin nerde oldugunu? Vindoz 10 + i5 + 16gig DDR3 var desktop'ta. edit : Bu arada event viewer'a da bakiyorum sikinti oldukca ama bariz bisey yakalayamadim. edit 2 : PSU 550 watt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 başka kart takarsın onda aynı belirtiler olmuyorsa karttadır sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 OC yaptıysan default ayarlara dondur bende de oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Yok hayir yapmadim ama MSI afterburner yukleyip bakayim bi yine de. Zamaninda denemis ve unutmusumdur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Fistan said: başka kart takarsın onda aynı belirtiler olmuyorsa karttadır sıkıntı Onerin alakasiz zira en guncel driver'i kullanirken gelen update sonrasi duzelen seyler var. Ayni marka ve model kart bulup denemeden olacak is degil ki gidip sirf bunun icin kart alacak halim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 downclock yap oyle dene sıcaklıklara bak bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 alakasız denmez ona baska kartta olmuyorsa kartta oldugunu bulursun işte nesi alakasız sıcaklık falan da yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 buyuk ihtimalle fan tozdan gebermiştir. heatsink dolmuştur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Hanimi kasa kapagindan iceri elektrik supurgesi uzatirken yakaladim gecen. Toz oldugundan supheliyim sdf Eve varayim da bakicam. Bu arada sicakligi falan kaydedecek bisey var mi zira restart oluyo alet. Yakalamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kıza süpürge mi yaptırıyosun abi? lisede isyankar solcuydu şimdi evde "ayaklarını kaldır masa altını süpürücem" mi diyo? ne yaptın olm kıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 sıcaklık gösteren bi program yükle ara ara bak ne yapınca kaç derece oluyor falan çok yükseldikçe görüntüye vurur zaten sonra donar ya da res atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 di said: Hanimi kasa kapagindan iceri elektrik supurgesi uzatirken yakaladim gecen. Toz oldugundan supheliyim sdf Eve varayim da bakicam. Bu arada sicakligi falan kaydedecek bisey var mi zira restart oluyo alet. Yakalamiyorum. https://downloadcenter.intel.com/download/24075/Intel-Extreme-Tuning-Utility-Intel-XTU- bunu kullandım ben, baya iyi. log tutuyor sıcaklık için. direkt stress teste soksan listeden baya bir şeyi check etmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kendi driverımsı pack programı gösteriyordur sıcaklık felan ya ordan baksın, gerçi son update den sonra ben bulamadım yerini ati kartlarda kart üstünde ledler oluyor kasa açık takıl bir süre bak bakalım ledler yanıyor mu ? kırmızı yanıyorsa sana kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ledler http://images.anandtech.com/doci/7406/SapphireLED.jpg http://assets1.ignimgs.com/2015/06/24/lightsjpg-eedf14_610w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bu led'lerden var evet. Direkt yaniyo hepsi oyun oynarken. Az once actim yine oyunu da Ubisoft server'lari dandik oldugundan dustum yine. Yine de 5dk'lik deneme sonunda CPU core'lari 95 derece civarinda, GPU utilisation %99'da ve GPU core 65-70 derece civrainda. Bakayim ekranda render sikintisi gorursem alt tab yapip bakicam. Intel'in app benim GPU stat'lerini gostermiyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 95 derece derken celcius mu :) kullanım oranı herhalde. sıcaklık değildir. hiç oyunda yakalayacağım diye kasma ya. linklediğim tool'u indir, stress teste sok direkt hem cpu hem gpu gözlemleyeceksin stress altında ne oluyor diye. patlarsa da log tutuyor, onu okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ledler kırmızı yanmaması lazım bidiğim kadarıyla kırmızı power mofset lerin patlak demek sanırım aşırı ısınıyom yandım ben demek de olabilir emin değilim 7970 vapor var tek yeşil yanıyor bende 3870 gibi patlak bişey var sırf görüntü almak için falan takıyorum, mesela onda hepsi kırmızı olarak çıkıyor sonra artifactlar başlıyor falan - bi de buna çok ısınıyor diye heatsink falan takmıştım- öküz gibi de soğutmasıı var ısınmıyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 şimdi buldum D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed D601 - Red LED On, shows critical Core power fault Lights are never good. Check power connections, and make sure its fully seated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 cpu yanıyo eger 95se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ha yok, direkt load gosteriyo benim led'ler, mavi hepsi. Janjanli kart yapmis MSI. CPU'lara bakayim dikkat edeyim azcik. Stock fan dandikti zaten, ondan oluyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 fanı sök altındaki heatsinkin tozunu al üfle falan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Heatsink ile fan arasinda bildigin hava/su gecirmez katman olusmus. Gorunmuyo da bakinca namussuz, onu alinca bi 30 derece dustu sicaklik. Ondan mi oluyomus goruruz bi kac gune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 katman oluşmuş dediğin toz mu bloke etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Evet abi. Ama normal bi tozlanma degil iste o, fosillesmeye baslamis artik sdf. Normalde arada bi tozunu aliyorum kasanin ic dis da karanlikta kalinca gorunmemis de, kasayi masanin altindan cikarinca farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 kasa masanın üstünde durması için zaten. adı üstünde desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar