dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 insallah arap degillerdir..hani bol bulunca misali..
huun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 geçende discovery'de mi ntg'de mi ne denk geldim, bildiğin bu işin bokunu çıkaranların programını yapmışlar. buradan da anladım ki tek olmama ihtimalimiz fazla.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 O degilde su sicak firsat cok iyiymis: http://www.turk.net Keske kontratim olmasaydi yani.
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Size ne ya elalemin keyfinden :D Iyi yapiyolar abi abuse edilsin tum reklam firsat ot bok fusurleri zaten.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 hahaha nasıl bir şey bunlar ya said: TANESİ 50 KURUŞ'DAN SINIRSIZ KOD SATILIR 5 TL YE KOD ALABİLCEĞİNİZ LİNK VERİLİR. VİDEO İLE SINIRSIZ NASIL YAPACAĞINIZ ANLATILIR. GEÇERLİ OLMAYAN KODLAR İADE EDİLİR. İNANMAYANLAR MESAJ ATMASIN 18 TANESİ SATILDI.
Öne çıkan mesajlar