Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En taze web tarayıcısı: Vivaldi

Xaero

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
İlk gelecek o. Sonra da posta özelliği gelecek. Mobil versiyonları da hazırlıyorlar ama mobilde native kral hala yani.

PepperFlash'ı tekrar söyleyeyim, içinde gelen Flash bozuk.

Tab Stacking'e alışınca bir daha bırakamıyorsunuz bu arada, onu da söyleyeyim. Vivaldi'nin ana ve sadece kendisinde olan özellik bu benim için. Bir de hibernation var, tüm öteki tabları uyutabiliyorsunuz tek komutla, bu da iyi epey.
Sosyal ağlarda paylaş

7 sinden bu yana kullaniyorum.olmamis bu hala.

1- sayfayi render ederken bazen siyah alanlar kaliyo.tabi kapatip tekrar acmak gerekiyo.(2 bilgisayarda denedim.2 side windows 10.birinde gtx 670 var otekinde 970. ikisininde ekran karti driverlari guncel.)

2. address barda autocomplete yalan.chromeda yada firefoxda p ye basinca direk paticik gelirdi, g ye basinca gmail ... simdi bunda alakasiz seyler geliyo.addressten once sitenin titleni tamamliyo problem burada.

3. addressi tamamlatiyorum, bambaska bi sayfa aciyo bazen.garip bi glitch var.bazen ayni sayfayi refresh ediyo falan.gunde 10 kere falan denk geliyorum buna.

4. tab sistemine yenilikci cok sey getirmisler ama yeni bi tab acarken chromedaki yada firefoxdaki o hafif gecis yok.bir anda draw oluyo pencere.o da hic hos degil.

zibilyon tane ozellik eklenmis arayuz bayaaa bi polish edilmis ama hala bayaa puruzler var sistemde.yarin sabah itibariyle tekrar chromea donucem ben.2 belki 3. versiyonda falan bu adamlar develop etmekten sikilmazsa tekrar bakarim.

bu arada bu hatalari zannetmiyorum ki bi ben yasiyorum.su hatalarla rc diyip bunu piyasaya sunmak ayip olmus.hala beta bu.bendeki surum bu : 1.0.435.42 6 gun onceki versiyon.arada bi update falan cikarip sagini solunu duzeltseler yani.o da yok.

bide bu nasil bi surum numarasi arkadas.1.0.435.42 1 dedik mi stabil olduk demisler.1.1 oluncaya kadar kac minor surum olacak?2 oluncaya kadar kac yil gececek falan falan.su surum numalarinda sanki programlarin betalik alphalik hissiyati veriliyomus gibi.

uzun lafin kisasi, yeni deneyecek arkadaslara sabir diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakalliyan said:

reklamları neden engellemek ister ki insan!
umarım dijital pazarlama alanında çalışırsın da adblocker'a sövenler listesine adın yazılır.

o çok özendiğiniz onedio nereden para kazanıyor sanıyorsunuz?

kişisel olarak
reklamlarla problemim yok sağda solda duran
sıkıntım açılan pop-up'larla tüm ekranı kaplayan reklamlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...