karatan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 senc. özelliği gelecek mi buna arkadaşlar. ona göre yatırım yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 İlk gelecek o. Sonra da posta özelliği gelecek. Mobil versiyonları da hazırlıyorlar ama mobilde native kral hala yani. PepperFlash'ı tekrar söyleyeyim, içinde gelen Flash bozuk. Tab Stacking'e alışınca bir daha bırakamıyorsunuz bu arada, onu da söyleyeyim. Vivaldi'nin ana ve sadece kendisinde olan özellik bu benim için. Bir de hibernation var, tüm öteki tabları uyutabiliyorsunuz tek komutla, bu da iyi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 güzel olmuş ya, eskiden opera kullanırdım zaten, bu da hoşuma gitti. firefox'dan da memnunum gerçi hala ama bakalım bu da dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 ben o zaman google'den tüm ayarları bookmarkları filan geçireyim buna şimdiden. ilerleyen zamanlarda tutolarla coşturursunuz buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Bir tabı öteki tabın üzerine sürükle. Magic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 7 sinden bu yana kullaniyorum.olmamis bu hala. 1- sayfayi render ederken bazen siyah alanlar kaliyo.tabi kapatip tekrar acmak gerekiyo.(2 bilgisayarda denedim.2 side windows 10.birinde gtx 670 var otekinde 970. ikisininde ekran karti driverlari guncel.) 2. address barda autocomplete yalan.chromeda yada firefoxda p ye basinca direk paticik gelirdi, g ye basinca gmail ... simdi bunda alakasiz seyler geliyo.addressten once sitenin titleni tamamliyo problem burada. 3. addressi tamamlatiyorum, bambaska bi sayfa aciyo bazen.garip bi glitch var.bazen ayni sayfayi refresh ediyo falan.gunde 10 kere falan denk geliyorum buna. 4. tab sistemine yenilikci cok sey getirmisler ama yeni bi tab acarken chromedaki yada firefoxdaki o hafif gecis yok.bir anda draw oluyo pencere.o da hic hos degil. zibilyon tane ozellik eklenmis arayuz bayaaa bi polish edilmis ama hala bayaa puruzler var sistemde.yarin sabah itibariyle tekrar chromea donucem ben.2 belki 3. versiyonda falan bu adamlar develop etmekten sikilmazsa tekrar bakarim. bu arada bu hatalari zannetmiyorum ki bi ben yasiyorum.su hatalarla rc diyip bunu piyasaya sunmak ayip olmus.hala beta bu.bendeki surum bu : 1.0.435.42 6 gun onceki versiyon.arada bi update falan cikarip sagini solunu duzeltseler yani.o da yok. bide bu nasil bi surum numarasi arkadas.1.0.435.42 1 dedik mi stabil olduk demisler.1.1 oluncaya kadar kac minor surum olacak?2 oluncaya kadar kac yil gececek falan falan.su surum numalarinda sanki programlarin betalik alphalik hissiyati veriliyomus gibi. uzun lafin kisasi, yeni deneyecek arkadaslara sabir diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ben de aktif olarak Paypal kullaniyorum, login olduktan sonra ozet sayfamda hic bir linke tiklatmiyor mesela enteresan bir sekilde. Ama genel olarak sevdim, pil tuketiminin mac'te safari'ye gore nasil oldugu zamanla nihai kararimi vermemi saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 kullanmayan kaldı mı? ben yükledikten sonra unuttum chrome'u falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 vivaldi delikanli adamin tarayicisidir. baska birsey bizi bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 adblock adguard falan var mı bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 reklamları neden engellemek ister ki insan! umarım dijital pazarlama alanında çalışırsın da adblocker'a sövenler listesine adın yazılır. o çok özendiğiniz onedio nereden para kazanıyor sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 onedio içerik calmaktan para kazanıyor. neyden para kazxanıyor patide onu öven yoktur sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ayrıca umarım digital pazarlama alanında calısırım da firmaların sene 2016da flash reklam vermesini engellerim ya adblocksuz giremediğim siteler var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Saeros said: yav he he terbiyesiz. ama evet var chrome zamazingolari calisiyor bildigim ama ben yüklemiyorum. sunu kullaniyorum, mis gibi sadece bir txt dosyasi sonuc olarak. http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 chrome'un extensionlarını kullanıyor, browser tools kısmı oraya yönlendiriyor direk. adguard yükledim o şekilde ama chrome'un theme'leri aktarılamıyor aynı şekilde, onu not düşiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Bahsedilen sorunlar hiç yok bende, kaymak gibi, OS X. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 get gerge'd diyecektim başkası açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 chrome'dan iyi mi şimdi bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 deyildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sakalliyan said: reklamları neden engellemek ister ki insan! umarım dijital pazarlama alanında çalışırsın da adblocker'a sövenler listesine adın yazılır. o çok özendiğiniz onedio nereden para kazanıyor sanıyorsunuz? kişisel olarak reklamlarla problemim yok sağda solda duran sıkıntım açılan pop-up'larla tüm ekranı kaplayan reklamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Kenarda köşede duranları bile reklamcılar para kazanmasın diye engellemeyi geçtim, opt-out yapılabilen reklam tracker'larını geçtim her formattan sonra custom hosts dosyası yükleyip tamamen banlıyorum bütün reklam server'larını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Aynen. Hem hosts, hem Adguard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 hosts iyi fikir ya. gerge'nin paylaştığı bi site vardı hosts için, girdim onu yaptım bu sabah mis gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sakalliyan said: reklamları neden engellemek ister ki insan! umarım dijital pazarlama alanında çalışırsın da adblocker'a sövenler listesine adın yazılır. o çok özendiğiniz onedio nereden para kazanıyor sanıyorsunuz? onedio'ya özenmek ? nası bişey oluyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar