Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo sorunsalı..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Boyun 1.90sa eğer kilon 85 en uygun olanıdır.Aktif bir sporla uğraşmana gerek yok en azından sabah 3-4 tur at,hala bisiklet fln var sür.Kalkar kalkmaz mekik çek ki göbek bağlamasn.Mesela bende hafif meme oluştu sabah akşam şınav =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Nefsini tutacan yemek yemiyecen kardeşim. Bu kadar. Sen diyorsun ki "kilo vercem." Demiyorsun ki "Taş gibi vücudum olsun, Vitor Belfort olayım." O zaman ben de sana diyorum ki "Yemek yeme yeter." Gerçekten de yetiyor.
Ben de bir hayli kiloluyum, vermem lazım kilolarımı. Ama nefsimi tutamıyorum. Var mı duble kaymaklı ekmek kadayıfı gibisi?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

benim boy da 1.78 falan 90 olmuşum bugün öğrendim..
ama kimse inanmıyor 90 olduğuma..
yani göstermiyorum..
o endenle dışarıdan dalga geçilmesi vb. bir şikayetim yok ama kendi kendime dert ediyorum..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 31 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
ya bende 190 boyundayım ama 65 kiloyum bana da kilo almanın formülünü anlatsın biri...inanın piskopat açımdır günün her vakti...ama ne yaparsam yapiym çok fazla yiyemem..ve genelde aç kalkarım sofradan...ilaç milaç istemiyorum..bi 75 kilo olmak istiyorum böhühühü

boydan 4-5 cm kısalt, kiloyu 56ya çek.
tamamen aynı kalanı, hatta ağlama kısmı da dahildir. ühü[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...