uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 az yemek ve spor.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Boyun 1.90sa eğer kilon 85 en uygun olanıdır.Aktif bir sporla uğraşmana gerek yok en azından sabah 3-4 tur at,hala bisiklet fln var sür.Kalkar kalkmaz mekik çek ki göbek bağlamasn.Mesela bende hafif meme oluştu sabah akşam şınav =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 erkegin gobeklisi zengin gosterir, lol.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 fazla kiloları ben alabilirim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 forgiver vereyim hemen :)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Math-, 31 Ocak 2005 18:51 tarihinde demiş ki: erkegin gobeklisi zengin gosterir, lol. eee ne demisler erkegin gobeklisi kadının balkonlusumuydu :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evet eray ehahe. ;)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1.79 olupta 96 kilo olan var aranızda.(Ben gibi)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bol bol su için spor yapın az az az yiğin ama öğün leri çoaltın...[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Nefsini tutacan yemek yemiyecen kardeşim. Bu kadar. Sen diyorsun ki "kilo vercem." Demiyorsun ki "Taş gibi vücudum olsun, Vitor Belfort olayım." O zaman ben de sana diyorum ki "Yemek yeme yeter." Gerçekten de yetiyor. Ben de bir hayli kiloluyum, vermem lazım kilolarımı. Ama nefsimi tutamıyorum. Var mı duble kaymaklı ekmek kadayıfı gibisi?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tek derdin bu olsun..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 141) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 AC KAL[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1,79 83 kiloyum durum nedir sizce? Bence fazla ama...[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 benim boy da 1.78 falan 90 olmuşum bugün öğrendim.. ama kimse inanmıyor 90 olduğuma.. yani göstermiyorum.. o endenle dışarıdan dalga geçilmesi vb. bir şikayetim yok ama kendi kendime dert ediyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eheh banada annem dışında herkes göstermio dio.Boy 1.86 Kilo 76[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Mandooo, 31 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki: ya bende 190 boyundayım ama 65 kiloyum bana da kilo almanın formülünü anlatsın biri...inanın piskopat açımdır günün her vakti...ama ne yaparsam yapiym çok fazla yiyemem..ve genelde aç kalkarım sofradan...ilaç milaç istemiyorum..bi 75 kilo olmak istiyorum böhühühü boydan 4-5 cm kısalt, kiloyu 56ya çek. tamamen aynı kalanı, hatta ağlama kısmı da dahildir. ühü[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bol bol Fast-Food ye.Özellikle kilo yapma potansiyeli yüksek olan Kumpir-Hamburger-Patates Kızartması falan ye.İştah açıcı olan Ketçaptanda bol koyarsan doymak bilmezsin.Sonuç olaraktan kilonuda alırsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bencede normal bi kilodasın ama sen yinede zayıflamak istiyorsan abur cubur yeme bide bilgisayarın basında fazla oturma yeter! :)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar