Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo sorunsalı..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

son LAN partide dikkatine çarpan bazıları olmuştur baya bi kilolandım malesef ve acilen kilo vermem lazım.. 7-8 kilo kadar vermem gerekiyo. diyetisyene para yedirmek istemiyorum boş yere aranızda bi program uygulayıp bunu başarmış biri warsa beni aydınlatabilir mi acaba?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

Sık yemek ye ama az ye.Devamlı spor yap abur cubur asla yeme ! ;)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

1.90 boy 88 kilo falan...

aktif yaptığım bi spor yok ama 2. dönem kampüsteki spor salonuna çadır kurucam..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

koca bir kıç ve kalın bacaklar tamam çoğu kas :) ama istemiyorum açıkçası.. göbek de var feci bi şekilde..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

Kilo vermek istiyorsan yediklerini azaltmana gerek yok sadece yediğin şeyleri değiştir, sağlıklı olsun. Bir de spor yap. İmkanın varsa kondisyon salonuna başla.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

volfie
1.70 olup 88 kilo olan da var aramızda

şu çözümlere spor yapmayı katmadan devam etsek güzel olabilir

fikirlewri alalım:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 31 Ocak 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
son LAN partide dikkatine çarpan bazıları olmuştur baya bi kilolandım malesef ve acilen kilo vermem lazım.. 7-8 kilo kadar vermem gerekiyo. diyetisyene para yedirmek istemiyorum boş yere aranızda bi program uygulayıp bunu başarmış biri warsa beni aydınlatabilir mi acaba?

temelden yanlışsın. bu aynen benim boğazım ağrıyor aranızda antibiyotik kullanmış varsa bi ismini söyleyin onu kullanıyım demekle aynı şey.. ezbere yapılan diyetler sonucunda verilen kilolar akabinde bumerang etkisiyle fazlasıyla geri alınacaktır.
dolayısyıla bir doktora gitmen şart. herkesin hayatı alışkanlıkları yaşamı farklı vede yapması gerekn diyetrte farklı. ha illede tavsiye istiyosan yıllardır bildiğimiz şeyler. sabah şekersiz çay kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim kepek ekmeği ye, öğlen salata balık ve ya tavuk az yoğurt 2 dilim kepek ekmeği, akşam hafif bir ızgara yanında salata , ve 8 den sonra yemek yeme. bunu yap sonra yaklaşık 1 ay dayanma süren olur maksimum. verdiğin 4-5 kilo akabinde 7 kilo civarında geri alırsın. başarız bir rejim yapmış kendine güvenini kaybetmiş olursun. senaryo budur.seçim senin.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende 190 boyundayım ama 65 kiloyum bana da kilo almanın formülünü anlatsın biri...inanın piskopat açımdır günün her vakti...ama ne yaparsam yapiym çok fazla yiyemem..ve genelde aç kalkarım sofradan...ilaç milaç istemiyorum..bi 75 kilo olmak istiyorum böhühühü[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

hmz.. açlığı hissediyorsun ama yemek yerken birden tıkanıp doyuyorsan bu belkide mide ülseri olabilir. ama tabiki doktor değilim. bende de vardı böyle bi durum ondan biliyorum. yada çok yemek yiyip kilo alamıyorsan bağırsak kurdu olabilir. yada hiçbiri olmayabilirde senin genetik kodların kilo almaman gerektiğini söylüyor olabilir. ama dediğim gibi kilo almak hiç bir zaman iyi değildir. bence kasma.:) zayıflıktan hastalık olmaz aşırı olmadıkça. ama şşişmanlık her hastalığı tetikliyor.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

eeeeaee kesildiği noktada yeme :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

çağrışım yaptı yazıcam komik bişi:)
bilgisayar topladığım bi adam telefon etmişti. yav kardeş bu bilgisayarın klavyesine basınca bilgisayar kapanıo dedi.
alla alla nasıl ya anlamadım abi dedim.
yav işte basıom klavyeye bilgisayar kapanıo dedi.
alla ala saçma dedim. yani hepsine basınca kapanıomu dedim.
yok dedi bi tane düğme var ona basınca kapanıo dedi.
ne yapmam lazım dedi.
abi ne yapıcan dedim kapanmasını istemiyorsan bilgisayarın o düğmeye basma, o bilgsayarı kapatan düğme dedim.
adamda '' haaa doğru ya saol'' deyip telefonu kapattı.
süper bi anıdır:)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

(bkz: yoksa hepimiz şişkomuyuz?)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...