Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Selamlar, Halen kullanmakta olduğum MacBook Pro Retina'yı satmayı düşünüyorum, yalnız piyasası hakkında hiç bilgim yok. MGX72TU/A diye geçiyor, 13.3 inch, 2.6 GHz işlemci, 8GB Bellek, 128 GB Sabit Disk. 19.01.2015'te, Kanyon Troy'dan satın aldım. Kutusu vs. de duruyor. Bilgisayarın herhangi bir sıkıntısı veya en ufak estetik kusuru da bulunmuyor. Ne kadara gider bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 3.5 falan eder herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 abi hesapla 2 el oldugu icin %20 koy senede iki versioyon cikiyor sonucta versiyonuna bak misal late 2015 ise su an aradan 1 donem gecmis demek bu gecen donem sayisini %2 ile carp %22 misal guncel fiyatina gore o kadar indirim yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Sıfırı 3600-3800 civarında herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Fiyatlara baktım da, türkiye ile us arasında en az 1000-1200 lira fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Sıfırı 5200 TL şu anda. Apple'ın fiyatlandırması USD/EUR üzerinden olduğu için böyle absürd bir fiyat artışı var sanırım. Sahibinden'de 3500 TL+KDV'den başlayıp, 6000 TL+KDV'ye kadar çıkıyor fiyat (Oha). Gittigidiyor'da da farklı değil. Ben de ona göre fiyatlandıracağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Şu değil mi abi? http://www.vatanbilgisayar.com/apple-macbook-pro-retina-corei5-26ghz-8gb-128gbssd-13-int-notebook-bilgisayar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Aynen, o. Stok yok yalnız Vatan, Teknosa vs.'de, yeniden de stoğa girecek bir ürün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 5000 - 6000 lere gidiyosa ben air'i satim gitsin ya. 256ssd 8ram var ama o fiyatlara gozunun yasina bakmam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bu nasil sapik fiyat artisi lan o ne oyle. 2 yil once en tepe modeller 3.8k falandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Kur yüzünden. Heriflerin hiç acıması yok, döviz üzerinden fiyatlandırıp, ona göre güncelliyorlar fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bu kur farki hep apple a dokunuyor zaten nedense. Diger firmalar cok gec yansitiyor veya cok cuzzi. Bu ibneler harbi affetmiyor aninda sokuyor. Yillarin elmacisi, cok kılım son 2 yildir bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Ben 4000 TL'ye koyuyorum satışa arkadaşlar, buradan ilgilenen olursa Özel Mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar