Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU beta hangi server kim nerde char aciyor.

Quo-Vadis

Öne çıkan mesajlar

Pardon ben anlayamadım şu an oyunun final betasında filanmı oynuyor herkez yoksa eu serverı açıldı da bizimmi haberimiz olmadı? Yoksa şu an beta sında oynıyanlarda aynı şekilde açılınca da mı eu serverı pvp 6 da oynıcaklar ve bir sorum daha var kusura bakmazsanız ben us serverında open beta da oynadım ama sanırım oynadıgımı sanmışım bu horde ve alliance nedir acaba ve pvp serverı ile normal server arasındaki farkı bana yazabilecek bir arakadaş varsa sevinirim. Teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bana yardım edin.

EU beta account aldım. 1.2.1'ye update ettim. Şifremi kabul etmiyor, giremiyorum.

Yalnız benim yüklediğim warcraft USA'dan alınma. Bu yüzden mi problem acaba?

Tüm hevesim kursağımda kaldı ya :([signature][hline]www.videoyun.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 30 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
Forumda EUya nasıl girebileceğini detaylı yazmışlardı. Bu sayfadaki topiklerden birinde olması lazım.

Teşekkürler Absolut. İlk bakışta göremedim, uyguladım ve oynayabildim.[signature][hline]www.videoyun.com
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 16:00 da bi oturdum bu gün sabah 9 da kalktım her serverda char yaptım aşağı yukarı 13 lvl civarı sorunu olan varsa yardım edeyim şimdide 6 ya geçiyorum bi paladin i denemedim bide onu deniycem.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...