Head Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 pvp 6 sanırım , çoğunluk orda çünkü , yeni başlıyorum ilk defa yani. human mage.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 34MB patch çıktı hediye :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 e 500 tane patch yükledi yahu bu[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almira Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Pardon ben anlayamadım şu an oyunun final betasında filanmı oynuyor herkez yoksa eu serverı açıldı da bizimmi haberimiz olmadı? Yoksa şu an beta sında oynıyanlarda aynı şekilde açılınca da mı eu serverı pvp 6 da oynıcaklar ve bir sorum daha var kusura bakmazsanız ben us serverında open beta da oynadım ama sanırım oynadıgımı sanmışım bu horde ve alliance nedir acaba ve pvp serverı ile normal server arasındaki farkı bana yazabilecek bir arakadaş varsa sevinirim. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 pvp 6 düya onya orası bence (yazarkendeprem oldu bee izmirde)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 pvp6 dayım bende[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 pvp10'da olan varsa horde gelsin takılalım.. ben lvl 9'um şu an[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 EU PVP 6 Horde Undead Rogue Odio[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ya ilginç şekilde bana server falan sormadı . normal mi pvp mi dedi pvp dedim hop diye oyun başladı yani server 6 falan demedi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MegriM Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar bana yardım edin. EU beta account aldım. 1.2.1'ye update ettim. Şifremi kabul etmiyor, giremiyorum. Yalnız benim yüklediğim warcraft USA'dan alınma. Bu yüzden mi problem acaba? Tüm hevesim kursağımda kaldı ya :([signature][hline]www.videoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Forumda EUya nasıl girebileceğini detaylı yazmışlardı. Bu sayfadaki topiklerden birinde olması lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Pvp 6[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Girdim :) Önüme geleni kesiyorum ama yakına geldiklerinde dagger kullanmam gerekiyor (hunter). Henuz bir buyu bilmememden herhalde yoksa yavaşlatma büyüsü falan okumuştum bi yerlerde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Vay be abso wow oynuyo. Abso sana bi erkek çocuk lazım, ikincinin cinsiyeti neydi? Benim babam wow oynicaktı aah ah[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schutzstaffel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 pvp6 Montague, gnome rogue.[signature][hline]aka swrsnq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 :) yeni gelenin daha belli değil cinsiyeti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MegriM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Absolut, 30 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Forumda EUya nasıl girebileceğini detaylı yazmışlardı. Bu sayfadaki topiklerden birinde olması lazım. Teşekkürler Absolut. İlk bakışta göremedim, uyguladım ve oynayabildim.[signature][hline]www.videoyun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 (EN PVP10) Level 11 Troll Shaman [skinner,leather)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 pvp6 sandrue human/paladin[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dün 16:00 da bi oturdum bu gün sabah 9 da kalktım her serverda char yaptım aşağı yukarı 13 lvl civarı sorunu olan varsa yardım edeyim şimdide 6 ya geçiyorum bi paladin i denemedim bide onu deniycem.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 pvp 10 druid - adim da JumpingCow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 pvp 6 tunch human - paladin bende geldim en sonunda :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 insallah bu aksam bende gelcem:D trol hunter olarak[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 pvp6 , lvl 13 human mage Kelvin ironforge'deyim şimdilik , ordaki questlere dadandım[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 undead warlock acıcam bende insallah bu gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar