Kalten Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Öğretmen filan değilim bro sakin ol. Tamam öğretmenliğin hiç önemi yok çünkü bizim ülkedeki öğretmenler; özellikle senin karşılaştıkların vizyonsuz ve kalitesiz insanlar olduğu için direk olarak öğretmenlik önemsiz ve değersiz bir meslek hatta direk okulları kapatalım ne gerek var. Eğitim filan aldığımız yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 öğretmenlik bence. sabit bir işin sabit bir tatilin sabit maaşın olacak. kafan rahat olacak yani. yazılımı da ek iş olarak yap en güzeli. yarın bir gün yeter istanbuldan bıktım diyince çıkıp gidemiyorsun başka bir şehre. bok varmış gibi bütün yazılım işleri istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 katılmıyorum. öğrenci profili her nesil daha beter hal alıyor. hayatta çekilmez. en amele yazılım işinde bile kafan daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ohoo öyle herkes kafadan direkt istanbulda öğretmenliğe başlayabilse keşke. Kpss'i kazanacak, atayacaklar mardin'e şırnak'a, gg.nore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 istanbulda öğretmen olup napcan abi. izmirde eskişehirde falan olcaksın. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar