Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fransız tanıdığı olan var mı

TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

S.a Kolay Gelsin Arkadaşlar..

abi olay şu şimdi,

bilimsel araştırma dersim var. finalde rapor hazırlancak. sınıf gruplara bölündü, her gruba bir ülke verildi. bize fransa geldi; boncur beybi. yapılması istenen şey:
[list]
[*] fransız kültürünü ele al
[*] özet geç
[*] içinden bir topik seç(mutfak kültürü, müzik kültürü, aile yapısı filan artık ne olursa, depends)
[*] seçtiğin topikle alakalı sorular hazırla
[*] fransız insanlar bul, sor, araştır
[/list] gibi şeyler. sadece text olarak teslim edince de kabul ediliyor. yani gidip feysbuka thierry henry, carla bruni diye profiller açıp where do you live kısmına paris yazıp hile yapabiliyom gayet de. ama istemiyorum. yapmam çünkü.

şimdi benim aradığım ne? bundan 2-3 hafta sonra skype'ta benle ingilizce olarak ABİ NE YİYONUZ SİZ ORDA, MAKARNAYI FİLAN NASI YAPIYONUZ MESELA, PİZZA SİZİN MİYDİ İTALYANIN MIYDI, HİÇ TÜRK MUTFAĞI TATTINIZ MI gibisinden 10 dakika boş beleş muhabbet edebilecek insanlar. grupça seçilecek topiğin yemek olduğunu varsayarsak tabi. onçün tanıdığı olan varsa pls.

şimdi "eğitime açsaydın ya madem" diyebilirsiniz. ama mesele eğitim değil abi. bana adam lazım; mesele o. erkenden sorayım, son güne bırakmayım istedim. baştan savayım istemiyorum çünkü. ayıp lan, utanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki kadının meme ucu halkası çok büyük. itici.

Komodo said:

var da niye zamanını harcasın?

doğru diyon. niye harcasın? ortalama bi insan harcamaz zaten. ben harcarım ama mesela. güzel şey çünkü insanlara yardım edebilmek, karşılıksız birşeyler yapabilmek. ve de yalnız değilim bence. onçün barış manço gibi fransız insanlar bulcam. İNANIYOM.

neyse reddite filan da bi sorayım madem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...