TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 S.a Kolay Gelsin Arkadaşlar.. abi olay şu şimdi, bilimsel araştırma dersim var. finalde rapor hazırlancak. sınıf gruplara bölündü, her gruba bir ülke verildi. bize fransa geldi; boncur beybi. yapılması istenen şey: [list] [*] fransız kültürünü ele al [*] özet geç [*] içinden bir topik seç(mutfak kültürü, müzik kültürü, aile yapısı filan artık ne olursa, depends) [*] seçtiğin topikle alakalı sorular hazırla [*] fransız insanlar bul, sor, araştır [/list] gibi şeyler. sadece text olarak teslim edince de kabul ediliyor. yani gidip feysbuka thierry henry, carla bruni diye profiller açıp where do you live kısmına paris yazıp hile yapabiliyom gayet de. ama istemiyorum. yapmam çünkü. şimdi benim aradığım ne? bundan 2-3 hafta sonra skype'ta benle ingilizce olarak ABİ NE YİYONUZ SİZ ORDA, MAKARNAYI FİLAN NASI YAPIYONUZ MESELA, PİZZA SİZİN MİYDİ İTALYANIN MIYDI, HİÇ TÜRK MUTFAĞI TATTINIZ MI gibisinden 10 dakika boş beleş muhabbet edebilecek insanlar. grupça seçilecek topiğin yemek olduğunu varsayarsak tabi. onçün tanıdığı olan varsa pls. şimdi "eğitime açsaydın ya madem" diyebilirsiniz. ama mesele eğitim değil abi. bana adam lazım; mesele o. erkenden sorayım, son güne bırakmayım istedim. baştan savayım istemiyorum çünkü. ayıp lan, utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 carla bruni italyan değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Redditte ülke subredditleri oluyor ya abi, girip oraya sor? olmuyor mu öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 önce burayı bi yoklamak istedim. zaten bi reddite sorcam. bide wow'da trade chatten filan arıycam muhtemelen gold teklif ederek lol. bide carla bruni italyan mıymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 al sunu bas kagida ver hocana hadi iyisin gene :D http://i.imgur.com/QCva0Tx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ya ahaha, 3. kez almak istemiyorum dersi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 je suis charlie. rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 fransız değilde bikaçtane isviçrenin fransız kantonunda yaşayan arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Bende kürk mantolu madonnanın fransızca çevirisini arıyorum. yardımcı olabilcek biri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 quebec'li verelim olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 jö mapel milli irade jö suyi götkılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 var da niye zamanını harcasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 hemen hemen her konuya fransız olan bir arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Benim teyzem Fransız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ergen ataman var ya forumda o fransız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 90-60-90 fransızı. başka sorusu olan? https://justagirlandherpups.files.wordpress.com/2012/04/marion-cotillard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yok abi ben yetemem bunlara ..beni asar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Marillion Cotillard...Kadının hası, asilliğin modern zamanlardaki ikonası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Zengin lordun teki kapaması yapmadan önce daş gibindi daş. http://www.speakerscorner.me/wp-content/uploads/2015/11/laetitia4.jpg http://www.carsambagazetesi.net/images/upload/casta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 üstteki kadının meme ucu halkası çok büyük. itici. Komodo said: var da niye zamanını harcasın? doğru diyon. niye harcasın? ortalama bi insan harcamaz zaten. ben harcarım ama mesela. güzel şey çünkü insanlara yardım edebilmek, karşılıksız birşeyler yapabilmek. ve de yalnız değilim bence. onçün barış manço gibi fransız insanlar bulcam. İNANIYOM. neyse reddite filan da bi sorayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Çarpılırsın kafir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yokta FR dil edebiyat okuyan var olmaz demi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Ne salak bi odev o ya, maymun sanki gavurlar. Bana sorsalar turk kulturunu arastiriyorum evde ne yiyonuz diye soverdim heralde. Nasi bi yuzeysellik universite bi de di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 gir omegle'ye dili fransızca yap ingilizce konusmaya calıs cevap verenlerle ypa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 oha omegle hiç aklıma gelmedi. şu an sevindim. :ddddd sahi ya, omegle. bide evet, ödev saçma biraz. ama hocaya da hak vermedim değil. öteki türlü de öğrenciler kopyala yapıştır yapıp getiriyorlar diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar