Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 lte simgesi bile görmedim bizim burda heheh //turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Cahil sorusu soruyorum. Turk Telekom(Avea) icin: Bu 4.5G olayina gecmek icin tarife degistirmek gerekiyor mu? Yoksa uyumsuz sim karti degistirip, eski tarifeyle yola devam edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 evet sim değiştiriyosun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 GERGE said: Pil omrune etkisi ne bunun? Daha cok harciyorsa kapatiyorum. benim de ilk aklıma bu geldi, biraz bakındım. diyorlar ki. 2G (GSM850/900) 3G (UMTS/HSPA) 4G (LTE) için: 1- değişim. eğer birinden ötekine zırt pırt geçiyorsa, daha fazla tüketiyor. gezerken falan örümcek adam gibi ağdan ağa atlamak yoruyormuş. 2- frekans. gsm 900/1800MHz, 3g 2.1GHz, 4g 2.6GHz, kullanıyormuş. frekans düşükse yayın alanı yüksek, yayın alanı yüksekse pil ömrü uzun. frekans değerleri için şöyle alalım: http://www.spectrummonitoring.com/frequencies/ not: Türkiye'nin 2 kasım 2015 en son update tarihi. yeni alımlara bakmaya kasmadım. 3- telefon. epıl üzerinden örneklersek. 6s için> Internet use: Up to 10 hours on 3G, up to 10 hours on LTE, up to 11 hours on Wi‑Fi 6s plus için> Internet use: Up to 12 hours on 3G, up to 12 hours on LTE, up to 12 hours on Wi‑Fi yani telefon spesifik olarak ömrü uzatabiliyor. 6s'ten Plus'a 1 hour wi-fi artarken 2 hour mobil artmış mesela. 4- yayın alanı. şimdi ne kadar çubuk o kadar stabilite, o kadar az çaba, fazla pil. diyelim ki şehrin göbeğinde meydanda yaşayan bir evsizsiniz. Frekans bandınız da aynı ve iyi. cebinizdeki iki 6s PLUS'ınızda hepsi full çubuk çekiyor. O hâlde: LTE>3G, böyleymiş çünkü MIMO daha iyi işliyor mu bir şeyler oluyor buna teknik işsizler baksın. 5- data işi. tamam datayı getiriyoruz da sonuçta işleyecek birileri lazım onu. kendi kendine diske yazılmıyor bu meretler. o yüzden ne kadar çok hentai o kadar çok tüketim ve güç kaybı. ---- bunlar işin teknik-ish boyutları. bir de x sürede yaptığın işi 3x süreye çıkarıp telefonun pilini ekrandan ve bilumum şeyden yemek var. --- benim vardığım sonuç şu oldu. eğer text ağırlıklı kullanıyorsanız 3g. görece fazla data kullanıyorsanız ve eşit çubuklardaysanız 4g. büyük data kullanıcısıysanız her türlü 4g, çünkü telefonun açık kalma ekran faktörü>bağlantı faktörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Tam 1 nisan şakası olmuş LTE. Şehir merkezinde telefon çekmiyor. 3G ile devam ediyoruz. Bir kaç ay daha var gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Flassh said: üst tier telefonlar ile 150mbit üstü hız gören var mı? 150-160 görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 % 9 10 mu ne demislerdi zaten 4.5 g verebilecek baz istasyonu altyapisi..bosuna mi her yere fiber kablo dosuyecegiz diye yirtiniyorlar..baz istasyonunda fiber yoksa 4.5 yok diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 faturalar boy boy olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Faturalar neden artacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 kota asim ucreti diye gecirecekler gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 1 2gb kotalı adam açıp youtube'da video izliyorsa o kol gibi faturaları hak ediyor. Benim için bir değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Benide etkilemez fatura olarak ama kızları uyarayım ben youtube dans videolarını abartmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Abi o değil de; şimdi benim güncel tarifem 4gb - 500dk-1231432sms 59TL bu tarro turkcell 4.5g için aynı olayı 49tl ye veriyor. ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Vodafone saolsun 9gb kotam oldu bu ay. 4bucakg yazıp 4545e gönderiyorsun 6gb kota veriyorlar Nisan boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 46 mbps 9 mbps turkcell b duzu marmarapark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Turkcell msj atmadan 3 ay boyunca ekstra 3 gb veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 baktım şimdi 268 download / 48 upload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 vodafone 9mbit download 15mbit upload çıkıyor. Ping te 20ms. Download hızı pek fark etmedi daha bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 en fazla 180 gördüm bende turkcell de senko sen nerde gördün o hızı merkezlerde daha fazla heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 her şeyin merkezinde görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 4g'nin kalbindeyim abi şu an :P normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 http://i.imgur.com/MGyedVy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ahahaha napsın adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Vışş. Bu kadar hızı napıcam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 görmemisin interneti olmus tutmus speedtest yapmis dasfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar