Valthon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 dırıdvan mı teridon mu. bence teridon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 oturup detaylı aramadım daha, haftasonu bulup buraya iliştireceğim aslı nın nick i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 in grego we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 aslıyı bulamazsınız kolay kolay sorunları vardı ve fazla yazmamıştı paticike uo oynuyordu laurein ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 nileppezdel said: o hayal kırıklığı ne ki? :D Ayrıca şu aslı tandoğan olayının linki paylaşılmadı mı hala ya? :( aslı tandoğan UO'cuydu ya bizim serverda oynuyodu Pagan UO'da nargileye gelmişti gene bizim UO serverından bi counseler arkadaşıyla felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 konusu geçtiğinde yazmıştı biri, editlemediyse sonradan, o konuyu arıyorum ben. ama sağolsun arama aslı yerine asıl, aşlı, asil ne varsa gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 11 yıldır o aramanın düzgün çalıştığını görmedim. Benden önce çalıştığı günler oldu mu acep pepelekte falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 nil anladık eskisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 imamizer -> im a mizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 imamizer said: nil anladık eskisin eski olduğumu herkes biliyo zaten be ne kascam. Ben kendimi eski görmüyorum zaten şurada dinozorlar var dsfsdg daha çok sitemdi işte hiç çalışmadı diye :( seni sevmiştim imam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 r4hm4n vardi bi de sessizkelebek taso taso diye zırlıyodu grego o basligi da koyman lazim cok pis trollemisti holy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Asli Tandoganin bahsi Laurelin'in veda konusunda gecmisti Asli Tandogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 nileppezdel said: imamizer said: nil anladık eskisin eski olduğumu herkes biliyo zaten be ne kascam. Ben kendimi eski görmüyorum zaten şurada dinozorlar var dsfsdg daha çok sitemdi işte hiç çalışmadı diye :( seni sevmiştim imam... ya bi öyle bi şey geldi fistana bağladım kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 taso muhabbeti cok iyiydi ya nasil delirmisti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 taso olayı sfdgs tekrar bulun onu ya sinir krizi geçirmişti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bu arada Spark orda şey demiş ben Aslı Tandopğanın guildindemiydim diye sanki bilse yürücek komik olan şu boy olarak spark aslı tandoğanın tam 2 katı felan herif meraba dese kıza 6 saniyede ulaşır ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 asdfsf fistana bağlamak isabetli oldu ya laurelin ne ara geri geldi? Ben gidiş başlığını okumuştum dışarıdan link atılınca. Çok da üzülmüştüm. Geri gelmesine çok sevindim de hemen mi ikna ettiniz acaba şimdi 140 sayfa okumayalım. Laurelin'i seviyoruz :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Leopar said: Asli Tandoganin bahsi Laurelin'in veda konusunda gecmisti Asli Tandogan şimdi aynı dizi çekilse aslı evet ben o dizidekiyim falan dese site kırılarak başka boyuta geçer, alexa'da zirveye falan oynar. bir de o zamanki haline bak kimse sallamamış bile kızı auehauehua http://forum.paticik.com/read.php?11,877445,page=1 şunu kastediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ha yok lan ben yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Marty said: taso muhabbeti cok iyiydi ya nasil delirmisti adam https://forum.paticik.com/read.php?27,6840756,page=1 tekrar bi göz gezdirdim. olm inanılmaz konu ya. ne piç adamlarsınız lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 abi yetişiyorum dün hunharca okudum. Ama laurelin'in başlığını okumaya gönlüm el vermez. Kesin anlayışsız öküzler falan da vardır boş yere gerilir stres olurum şimdi ezmeyin, bağrınıza basın, dedikodu verin dsfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 alın abi, 20 dk mı yedim ya. https://forum.paticik.com/search.php?11,author=19160,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0 Elcia. bahsi geçen konu da bu https://forum.paticik.com/read.php?11,877445,page=1 şu forumun bana yegane katkısının stalker lık olması. ~liebe de vermiş yukarı da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Grego said: alın abi, 20 dk mı yedim ya. https://forum.paticik.com/search.php?11,author=19160,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0 Elcia. bahsi geçen konu da bu https://forum.paticik.com/read.php?11,877445,page=1 şu forumun bana yegane katkısının stalker lık olması. yukarıda verildi bile aheuahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 editledim evet, yiğidin hakkını liebe ye verelim. ama aldım ben bunu hafızaya, unutan bana sorabilir bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 leopar bulmuş ya ben değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar