sadman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 loop said: Ya bizim corp terk etmiş bastionu :X Ben savaşa devam etmek için 15-20b den oldum en az.... GSF katılsam acaba, ne dersiniz yoksa savaş olmadan bu goonlar biter gider mi ? Ben hayatımda şu kadar parayı bir arada görmedim hiç bu oyunda ama adam bir savaş için bu kadar para harcıyor. Fakirliğin gözü kör olsun
arkimod Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 GoonSwarm öyle kolay kolay dağılmaz onu diyosan sadece eve oynayan bi communuty değil pl gibi bisürü oyunda beraber takılıyolar,eski hallerine dönerlerlermi bilemem ama GSF'den çok daha iyi altarnatifler var onu söyleyim the-culture var mesela eski BL elemanları baya güçlü gidiyolar Test var,oyunda iyi FC olarak kendini kanıtlamış progodlegend ve eski GSF fc'si Villy testte FC şuan Darkness var,dağılan nulli secunda ve kadeshi elemanlarının bazıları bunlara katıldı eğer skill pointin fazlaysa low-sec pirate groupları var Snuff,Tishu,Shadow Cartel,Suddenly Spaceships falan line memberlarının değerini GSF'den daha iyi bilirler en azından
loop Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 sadman said: Ben hayatımda şu kadar parayı bir arada görmedim hiç bu oyunda ama adam bir savaş için bu kadar para harcıyor. Fakirliğin gözü kör olsun Direk harcadığım 4-5b. Diğerleri asset. Yoksa bizde fakiriz yani. arkimod said: GSF'den çok daha iyi altarnatifler var onu söyleyim the-culture var mesela eski BL elemanları baya güçlü gidiyolar Test var,oyunda iyi FC olarak kendini kanıtlamış progodlegend ve eski GSF fc'si Villy testte FC şuan Darkness var,dağılan nulli secunda ve kadeshi elemanlarının bazıları bunlara katıldı Hard pvp ci fleetçi gibi bir iddiam yok. Ama fleetlere katılmak hoşuma gidiyor. Ve mümkün olan her saat katılıyorum. Nulli Secunda efsane saydığım bir ittifaktır. Eğer benzer bir ittifağa girersem çok mutlu olurum, ama TEST harici diğerleri referans falan olmadan almaz herhalde. Bunların içinde bir corpa üye olan bir arkadaş yardımcı olursa katılmak isterim tabi.
megetege Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Nullinin güzel yanı az da olsa güzel FC leri vardı. PGL gibi. O da şu an TESTte zaten. Orayı tavsiye ederim ben.
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 100 plex var alın benden sizin de paranız olsun.
yafeshan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Savas bitmis bile yaw. Baska bi seitede haberini gorup geldim. Imkansiz denen sey sonunda oldu ama kimsede ses yok. Emegi gecen herkese selam. Vily ve pgl'nn Testte oldugunu ogrenmek de cok sasirtti beni. O kadar elit oldular yani bi zmanalarin dalga gecilen yeri.
arkimod Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 yok be elite falan oldukları yok kendileri bile şokda nasıl arada bir adam akıllı işler yapıyoz diye :P oyunun ilk fax capitalini test kaybetti geçen gün kutlama yapıyolardı ilk defa bişeyde birinci olduk diye,sevimli ezükler vesselam sdfdas şaka bi yana umarım böyle devam ederler,Test'in umursamaz kültürü herzaman hoşuma gitmiştir oyunun elite pvp geyiklerinden çok böyle tiplere ihtiyacı var bana sorarsanız
loop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 PL ve TEST kapışması başlamış galiba. Birçok yeni savaşı tetikleyebilir belki. Aslında TEST e girmenin tam zamanı. eve24
Öne çıkan mesajlar