Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kendimizi övüp geek kültürünü aşağılamamız bittiyse şöyle bir yorum yapayım. nerdblock, lootcrate, superloot gibi bir sürü site açıldı son zamanlarda. sadece geek ürünleri değil abur cuburlar için de yapanlar var, munchpak, japancrate, tokyotrate, superloot'un candy box'u felan. her kutunun içinde enteresan bir eşya oluyor mutlaka. ancak her kutuyu alacam diye aylık 500 dolar harcamak yerine, kutuları tek tek takip edip, sadece ilginizi çekenleri ebay üstünden satan varsa almak daha mantıklı gibi. öte yandan tek bir kutuya abone olunacaksa lootcrate iyi seçim. tşörtleri gerçekten kaliteli, kendilerine has unique itemlar koyabiliyorlar ve kutunun kendisi de tersyüz edilip kullanılabiliyor. her ay düzenli abone olmak yerine sadece ilginizi çeken tema olunca ısmarlamak daha mantıklı, temaları önceden duyurması da o yüzden güzel. şunu almış olduğuma hiç pişman değilim: http://i.imgur.com/dwjqdvQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Benim de para olup olmamasından bağımsız biçimde ilgimi çekmedi. Belki parasını verdiğini unutursam eve gelen kutuyla küçük bir hoșnutluk yaratır. Ama para yokken cüzdan heykelcik vs.nin gereksiz olduğunu, para varken de thinkgeek vb. dükkanlardan daha kaliteli bir hizmet alınabileceğini düșünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kültürmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 overrated :D birde bana laf atmis kiyamam :P konu collectible olunca benim ayarimda zaten 2-3 kisi var forumda en fazla :P poor mans collectibles = lootcrate kimsenin almak istemedigi kotu tasarlanmis cercopu toplayip iki dandrik exlusive ekliyelimde satis olsun hayir su mesaji yazarken bahar alisverisimi yapiyor olmasam icim yanmiycak :P http://i.imgur.com/jqSh6R8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Tam bir teenager. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar