Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Xperia Z5 compact nasıldır?


paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Lumia 925 telefonum çok elzem anlarda takılıp reset atıyor ve zor durumda bırakıyor.

iphone SE fiyat olarak azcık üzdü :P O sebeple android bakmaya başladım.

Kullanımım ağırlıklı telefon görüşmesi. Ancak yolda falan olacağım da bir şeyler bakmak için interneti kullanacağım. Whatsapp ve gmail en aktif uygulamalarım. Arada navigasyon falan. Z5 compact batarya olarak pek yarı yolda bırakmaz gibi geliyor. En önemli soru da ne kadar stabildir?

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben alalı 3 ay oldu. swarm, whatsapp, fb messenger, tinder kullanıyorum, google asistant ve lifelog açık arkada sürekli. oyun oynamıyorum pek. şarjı 2-3 gün gidiyor şu an. parmak izi okuyucu sorunsuz. google mapste takılma yaşamadım hiç. ses sony kalitesinde zaten. bir de 1 ay kadar önce kampanya vardı xperia lounge da sony power bank 50tl olmuştu, o da 0dan 100% dolduruyor şarjı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pişman olmazsın compact serilerde zaten sony lider çok fazla özellik kısmadan kücük aletler cıkarıyor ve deli performans veriyor. Su an z3 compact var kız kardeşimde 1 senedir kullanıyor süper alet. Kamera/işlemci z5 ile aynı zaten ekran kırpılmıs 720 p lakin boyut küçük olduğu için gayet pırıl pırıl. Memnun kalırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Xperia Z kullanıyorum birkaç hafta sonra 3. yılını dolduracak. Şuana kadar deforme olan kapakçığı dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Sony güncellemeleri iyi verdi, cihaz hala hızlı çalışıyor. Yeni Xperia modellerinde kapakçık olayı yok zaten ben açıkçası tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...