aethras Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ahmedinejad said: bi kere insan beleş gelmiş şeyi satarken kuruş hesabı yapmaz. zaten bedava gelmiştir, ne alsan kardır, ona göre fiyat belirlersin. madem ihtiyacı olan faydalansın falan diyorsun en azından 200-250 lira indirim yap insanlar düşünsün. beles geldigini kim soyledi ?!!? sirketin yan haklarından vazgecip puana cevirdim ve bu sekilde hediye olarak aldım puanları kullanarak. simdide satıp kredi kartıma yatırmak istiyorum. bilip bilmeden konusmak ne guzel degilmi? yorum yaparken tanımadıgın bilmedigin kisileri ortamları konusmak ne guzel....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 kıray moğor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 aynı alet apple store da 49TL daha pahalı sadece. kredi kartına taksit yapıyorlar. Nakit ödemede de %8 indirimleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yani 1977,08 liraya geliyor. Senin sattığın fiyattan daha ucuza kendi mağazasından alıyorlar. Bırak seni veya bilkomu. Ama haklısın, muhakeme kapasitemiz yok pek sdfsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 aethras said: ne diyim bilemedim. seviye cok dusmus burda. yenisinin cıktıgı gun dediginiz ipad pro ve 32 gb lık wifi+cellular lı modeli 2700 lira. sanırım bi karsılastırma probleminiz var. neyse aklı basında muhakeme yetenegini kaybetmemis ve ihtiyacı olan kisilere satısa devam. http://www.apple.com/tr/shop/buy-ipad/ipad-air-2/64gb-alt%C4%B1n-wifi-cellular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ayrıca satıcı arkadaş çok itici biriymiş, umarım dışarıdan birine istediğin fiyata satar da buraya daha da gelmez, zaten bir şey alıp satacağı zaman aktif oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Selam, Masticore said: 32gb 3g ipad 2 + lego veriyim + 50 tl Lego için ne istiyorsun söyle :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 barbu said: aynı alet apple store da 49TL daha pahalı sadece. kredi kartına taksit yapıyorlar. Nakit ödemede de %8 indirimleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yani 1977,08 liraya geliyor. Senin sattığın fiyattan daha ucuza kendi mağazasından alıyorlar. Bırak seni veya bilkomu. Ama haklısın, muhakeme kapasitemiz yok pek sdfsfsd. nakitte %4 indirim var 1679 lira şu an sıfırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 aethras said: Apple Ipad Air 2 64 GB wifi + cellular (4g) Bilkomdan hediye geldi. İhtiyaç fazlası olduğu için satılık. Türkiye garantili, kutusundaki jelatini dahi duruyor. hediye = beleş. düzgün anlatsaydın derdini o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 paramecium said: Selam, Masticore said: 32gb 3g ipad 2 + lego veriyim + 50 tl Lego için ne istiyorsun söyle :P Saygılar. Ne teklif edebilirsin ? Sadece takas düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ben kiralık düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Selam, Takas...hmmmmm... neler ilgini çeker diye sormaya korkuyorum çünkü en son telefon başlığında gördüm neleri kabul ettiğini :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Ben herşeye açığım, kullanılmış don bile olabilir teklifin içinde (temiz olmak şartıyla ) . Ben birşey teklif etmedim. Akirafes sagolsun, bekledikçe geldi edıt: Yanlış anlama abi fetishligim fln. yok :) . Takas teklifine ne kadar açık oldugumu gostermek icin soyledim. Herşeye varım ben. Kendimi storage wars'da gibi hissediyorum. Harika bir duygu King Regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Selam, Teklifim: Linksys WPS54Gv1 wireless-G print server http://image.dhgate.com/albu_133559328_00/1.0x0.jpg Fiş tipi UK'dir yalnız. Voltaj aralığında sıkıntı yok, ucuna mekanik bir adaptör takman kâfi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar