Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 4 ay kadar önce SSD aldım işte formattı vs.ydi geçtim. WoW hariç bir şey oynamıyordum hatta FSX'e falan da ara vermiştim de son 1 aydır ufak ufak dönüş yaparken özellikle oyun açtığımda PC'nin sürekli kastığını gördüm. Normal kullanımda zerre kötülük yok nitekim düşünün bu kadar sürede olayı fark etmemiştim bile. FSX'te bile frame atıyor. CSGO da deneyeyim dedim 300 fps aldığım PC'den 60FPS ancak alabiliyorum ki sis atma o.ç modunda geziyorum; sis gelirse 20 fps falan ancak. 2-3 gündür aralarda browserda takılırken vs de kasmaya başlayınca yeter dedim artık. Bunun sebebi ne olabilir? İşletim sistemi SSD'ye kurulu, başka bir şey yok. Oyunlar ve diğer şeyler eski HDD'min içinde duruyorlar. Nette biraz araştırdım pek bir şey bulamadım. En benzer sorunu yaşayanlar SSD'nin %100 güçle çalışması vs. tarzında bir şey yüzünden kasma yaşamışlar ki bunun çözümü de tam bulamadım. Bunun sebebi ne olabilir? Nasıl halledebilriim ya da bilindik bir problemse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Chipset sürücü güncellemesi vs. diyen arkadaş oldu. Bakındım benim sürücü tarihi 2011 ama güncel diyor. ACHI desteğini aktif hale getirip IDE'den kurtarırsam bu sorunda bir gelişme olur mu? Bunun için gerçi format atmam gerekiyor değil mi en sağlıklı çözüm için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 eski diskte okuma sorunu belki olabilir. Ssd yi kurarken de raid ahcd mi ne bişiler seçiyorduk belki seçmeyi unutmuşsundur diyecem ama oyunları diğer diskten okuyor. Bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 DarKRideR said: ACHI desteğini aktif hale getirip IDE'den kurtarırsam bu sorunda bir gelişme olur mu? Bunun için gerçi format atmam gerekiyor değil mi en sağlıklı çözüm için? heh ahci.. registerdan ayarlayabiliyorsun onu başta seçmediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 bi bakayım araştırdım biraz formata vs. gerek yokmuş sonradan da yapılabiliyormuş. akşam eve dönünce yapayım şunu bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 evet biraz geç denedim ama denedim sonunda, pc zaten ahci moddaymış ben de ve ayarlıymış. sadece Iastor mu ne o dosyadaki bir satırın değerini 0'a düşürmem gerekti o kadar. birazdan test edeceğim bir oyunda bakalım fark edecek mi ama tek değerden fark edeceğini sanmıyorum. başka bir şey var sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Aynen düzelmedi. İlk girdim 300 fps gördüm oha süper dedim, bir süre sonra tekrar kasmaya ve 40 fps'ye falan düşmeye başladı ki oyun CSGO. Her şey high... Bu neden olabilir ya? Bi format daha mı çakayım en temizi ve oyundan çıkmama rağmen pc de inanılmaz kasıyor şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 abi başta güzelken sonra kötüleşiyorsa belki sıcaklıklarda bir sıkıntı vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bende hazır burada soriim düzgün ssd test edecek program. as ssd için baya tırt falan diyorlar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bliksem said: abi başta güzelken sonra kötüleşiyorsa belki sıcaklıklarda bir sıkıntı vardır? ya aslında onu da düşünmeye başladım ciddi ciddi de olmadı bi pc'yi komple söküp parçaları temizleyip kontrol edeceğim sonra format atıp deneyeceğim işte. işlemci jeli vs. mi alsam diyorum bir de sanırım ondan dolayı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 aynen istersen bak termal macunlara falan. MSI Afterburner ile bütün sıcaklıklara bakabilirsin. bir de güç ayarlarına bakmayı unutma, belki Windows'un ayarları falan kafayı yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 kasmaya başladığı anda işlemci sıcaklığı minimum 100 maksimum 110 arasında değişmeye başlıyor. Normal mi? Bana gelmedi de sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 90 da işlemci kendini kapamıyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 oha o ne lan asdhufdashufah 100'ün normalle uzaktan yakından alakası yok. acilen fanı temizle veya yeni fan falan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 işlemcinin üstüne yumurta kır bak bakalım pişiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 işlemci ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 i5 3570k kapatmıyor valla, cpuid hw ile baktım işte maksimum zaten 110 da gösteriyor direkt sfsadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 110 ne abi, kalorifer sistemine bağla bari makinayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 115 zaten isi esigi o islemcide Yakarsin sonra aglarsin, fanini heatsinkini temizle oyle gel. Ugrasamam diyosan 10$ a aftermarket bi sogutucu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 evet dün macun aldım yaptım, takarken kırdım fanı. bugün bir de gidip orta seviye daha doğrusu stok üstü cooler master fan aldım. şuan yenileme sonrası pasif 40 derece, oyunda 65 derece maks gördüm. Olay pislikmiş harbi, boşuna ssd'ye falan laf etmişim sdfdsfsd denk gelmiş ama olay, harbi çünkü ssd sonrası başladı kasmalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar