Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Eğer mezunlar derneğine borcunuz yoksa giriş beleş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 uhhah ne borcu bu :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Yanımda siyah saçlı uzun boylu 1.95lik kuzenimde olucak birde çok hoş olan eşim :) yani bulmanız için daha ne ipucu vereyim. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 en iyi ipucu şöyle 60 yaşlarında göbekli bir amca:)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ulan azmodai sen 20 milyon ödemiyceksen kim ödüycek ki başka?[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 azmodai ve raider için gittim oraya. herkes sevgilisini getirmiş biz arkadaşımızı bile getiremedik. neyse en azından sevdiğim kızı bir kere daha gördüm.. :([hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Heheh süperdi bi sürü eski arkadaşı gördüm. Girişteki spor salonu demir merdivenlerinin tam altında duruyorduk sürekli belki gözünüze çarpmışızdır. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Keşke söyleseydin davetiye bulabiliyordum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hangi okulundu bu?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Hele hele hele ben o ortama hiç giremeyeyim[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Azmodai, 08 June 2003 18:49 tarihinde demiş ki: kusura bakma bone.[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: nukbasliklikiz, 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: şimdi bu forum silinsin ve nukleer muhabbeti kapansın.... patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. +1 ehehe :) bone cuğum ya kzıma nolur :) bizim için gitmişssin ikimiz de gitmemişiz ehuahuea komik ama tamam affet bizi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Keşke konuşsaydık tam olarak bi noktada buluşsaydık. Türkün aklı neden geç gelir. :([hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 benim hoşuma gitmiyor kurufasülye günü filan :) yani 5-10 sene sonra giderim eheh ama ne biliim işte ehe neyse seneye topluca gidilir buluşulur inşallah :) bu arada bonecrusherdan telefonda yemediğim laf kalmadı euhahue 20sinde de gelmezsin sen bile dedi eaeh merak etme bone inşallah gelcem :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Sevmez bu arkadaş kuru fasülyeyi dimi:)[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 heheh 12 yıl oldu lise biteli o güz ilkokula başlasam 1 daha lise mezunu olmuştum. :) İlkokul arklarını falan gördüm güzel oldu. Ayın 20si saat kaç düşünülüyor?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 18:33 tarihinde demiş ki: vallaha inanmazsan inanma hani siz pilav partysi veriyomuşunuz ya o da pilavı başka partyden alıcak kurufasülye partysi yapacak partynin adı kuruüstüpilav partysi olacak[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ühüh... başlığı görünce tüylerim tiken tiken oldu... Acaba geçtiğimiz pazar mı yoksa önümüzdeki mi diye düşündüm, okuyuncada pek üzüldüm :[ Daha önceden haberim olsa belki gelebilirdim bende... Nasıldı peki? Okulu görmeyeli 6-7 sene oluyor herhalde. Ensonda gene bi Kuru Fasulye gününde görmüştüm. Zaman nasıl geçiyor ya... :[ Nasıldı peki Erol Hoca varmıydı mesela? Emekli olmuştu en son galiba ama...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Tamını okumadım ad bu ted le ilgili bisi di demi? Babam ted mezunu da ondan duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ewet Bravecik TED'in her sene yapılan eski mezun buluşma günüdür Kuru Fasulye günü... (a.k.a Benim hep kaçırdığım gün)[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 blackice erol hoca'dan kasdın erol şeran sa (lise edebiyat hocası) emekli olmamış olması lazım, yanılmıyorsam kuzenim ondan ders alıyordu hala yumruk atıyormuş filan :)[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Abi o adam öğrenim hayatım boyumca gördüğüm en muhteşem Öğretmen dir. Üstüne tanımam ve tek geçerim yani :] Biz lise çıkışlarında gidip kafa çekerdik onunla :] dertleşirdik hocaların arkasından filan konuşurduk muhaha... ne günlerdi beaah... Ayrıca o adamın derslerinden herkes zevk alırdı... Sinirlenince sırtımız yumruklardı ahahha (elleride tombiktir böyle kocaman :P) gümp gümp diye ses çıkarır adamın sırtından ama o kadar şeker yapardı ki bu olayı bile biz gülmekten sırttan çıkan seslere aldırmazdık :] Ankara'ya bi gelebilirsem gidip ziyaret edelim Zeg, okulu ve Erol hocayı ok :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eheh yok erol hoca duruyo hala yani geçen sene duruodu hocamdı lise3 de eheh en son bıyık bırakıodu mhuahua beyaz beyaz iğrençti :P uzayınca nasıl oldu bilmiom ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kesmişmiydi bıyığı , tüh bak kaçırmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar