Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Eğer mezunlar derneğine borcunuz yoksa giriş beleş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 uhhah ne borcu bu :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Yanımda siyah saçlı uzun boylu 1.95lik kuzenimde olucak birde çok hoş olan eşim :) yani bulmanız için daha ne ipucu vereyim. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 en iyi ipucu şöyle 60 yaşlarında göbekli bir amca:)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ulan azmodai sen 20 milyon ödemiyceksen kim ödüycek ki başka?[hline]You want a piece of me, boy?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 azmodai ve raider için gittim oraya. herkes sevgilisini getirmiş biz arkadaşımızı bile getiremedik. neyse en azından sevdiğim kızı bir kere daha gördüm.. :([hline]You want a piece of me, boy?
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Heheh süperdi bi sürü eski arkadaşı gördüm. Girişteki spor salonu demir merdivenlerinin tam altında duruyorduk sürekli belki gözünüze çarpmışızdır. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Keşke söyleseydin davetiye bulabiliyordum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hangi okulundu bu?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Hele hele hele ben o ortama hiç giremeyeyim[hline]Make it Easy
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Azmodai, 08 June 2003 18:49 tarihinde demiş ki: kusura bakma bone.[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: nukbasliklikiz, 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: şimdi bu forum silinsin ve nukleer muhabbeti kapansın.... patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. +1 ehehe :) bone cuğum ya kzıma nolur :) bizim için gitmişssin ikimiz de gitmemişiz ehuahuea komik ama tamam affet bizi :-P
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Keşke konuşsaydık tam olarak bi noktada buluşsaydık. Türkün aklı neden geç gelir. :([hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 benim hoşuma gitmiyor kurufasülye günü filan :) yani 5-10 sene sonra giderim eheh ama ne biliim işte ehe neyse seneye topluca gidilir buluşulur inşallah :) bu arada bonecrusherdan telefonda yemediğim laf kalmadı euhahue 20sinde de gelmezsin sen bile dedi eaeh merak etme bone inşallah gelcem :-P
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Sevmez bu arkadaş kuru fasülyeyi dimi:)[hline]Make it Easy
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 heheh 12 yıl oldu lise biteli o güz ilkokula başlasam 1 daha lise mezunu olmuştum. :) İlkokul arklarını falan gördüm güzel oldu. Ayın 20si saat kaç düşünülüyor?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 18:33 tarihinde demiş ki: vallaha inanmazsan inanma hani siz pilav partysi veriyomuşunuz ya o da pilavı başka partyden alıcak kurufasülye partysi yapacak partynin adı kuruüstüpilav partysi olacak[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) :D[hline]Camelot Knight
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ühüh... başlığı görünce tüylerim tiken tiken oldu... Acaba geçtiğimiz pazar mı yoksa önümüzdeki mi diye düşündüm, okuyuncada pek üzüldüm :[ Daha önceden haberim olsa belki gelebilirdim bende... Nasıldı peki? Okulu görmeyeli 6-7 sene oluyor herhalde. Ensonda gene bi Kuru Fasulye gününde görmüştüm. Zaman nasıl geçiyor ya... :[ Nasıldı peki Erol Hoca varmıydı mesela? Emekli olmuştu en son galiba ama...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Tamını okumadım ad bu ted le ilgili bisi di demi? Babam ted mezunu da ondan duymustum
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ewet Bravecik TED'in her sene yapılan eski mezun buluşma günüdür Kuru Fasulye günü... (a.k.a Benim hep kaçırdığım gün)[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 blackice erol hoca'dan kasdın erol şeran sa (lise edebiyat hocası) emekli olmamış olması lazım, yanılmıyorsam kuzenim ondan ders alıyordu hala yumruk atıyormuş filan :)[hline]divine sarcasm
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Abi o adam öğrenim hayatım boyumca gördüğüm en muhteşem Öğretmen dir. Üstüne tanımam ve tek geçerim yani :] Biz lise çıkışlarında gidip kafa çekerdik onunla :] dertleşirdik hocaların arkasından filan konuşurduk muhaha... ne günlerdi beaah... Ayrıca o adamın derslerinden herkes zevk alırdı... Sinirlenince sırtımız yumruklardı ahahha (elleride tombiktir böyle kocaman :P) gümp gümp diye ses çıkarır adamın sırtından ama o kadar şeker yapardı ki bu olayı bile biz gülmekten sırttan çıkan seslere aldırmazdık :] Ankara'ya bi gelebilirsem gidip ziyaret edelim Zeg, okulu ve Erol hocayı ok :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eheh yok erol hoca duruyo hala yani geçen sene duruodu hocamdı lise3 de eheh en son bıyık bırakıodu mhuahua beyaz beyaz iğrençti :P uzayınca nasıl oldu bilmiom ama eheh
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kesmişmiydi bıyığı , tüh bak kaçırmışız
Öne çıkan mesajlar