Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu pazar KuruFasülyeye katılacaklar ?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 08 June 2003 18:49 tarihinde demiş ki:
kusura bakma bone.[hline]
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
Bu goril hala altımda mı :hrr:

nukbasliklikiz, 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:
şimdi bu forum silinsin ve nukleer muhabbeti kapansın....
patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..

+1 ehehe :)

bone cuğum ya kzıma nolur :) bizim için gitmişssin ikimiz de gitmemişiz ehuahuea komik ama tamam affet bizi :-P
Sosyal ağlarda paylaş

benim hoşuma gitmiyor kurufasülye günü filan :) yani 5-10 sene sonra giderim eheh ama ne biliim işte ehe neyse seneye topluca gidilir buluşulur inşallah :)

bu arada bonecrusherdan telefonda yemediğim laf kalmadı euhahue 20sinde de gelmezsin sen bile dedi eaeh merak etme bone inşallah gelcem :-P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 06 June 2003 18:33 tarihinde demiş ki:
vallaha inanmazsan inanma hani siz pilav partysi veriyomuşunuz ya o da pilavı başka partyden alıcak kurufasülye partysi yapacak
partynin adı kuruüstüpilav partysi olacak[hline] wrak wrakkk

:D[hline]Camelot Knight
Sosyal ağlarda paylaş

Ühüh... başlığı görünce tüylerim tiken tiken oldu... Acaba geçtiğimiz pazar mı yoksa önümüzdeki mi diye düşündüm, okuyuncada pek üzüldüm :[

Daha önceden haberim olsa belki gelebilirdim bende... Nasıldı peki? Okulu görmeyeli 6-7 sene oluyor herhalde.

Ensonda gene bi Kuru Fasulye gününde görmüştüm.

Zaman nasıl geçiyor ya... :[

Nasıldı peki Erol Hoca varmıydı mesela? Emekli olmuştu en son galiba ama...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

Abi o adam öğrenim hayatım boyumca gördüğüm en muhteşem Öğretmen dir. Üstüne tanımam ve tek geçerim yani :]

Biz lise çıkışlarında gidip kafa çekerdik onunla :] dertleşirdik hocaların arkasından filan konuşurduk muhaha... ne günlerdi beaah...

Ayrıca o adamın derslerinden herkes zevk alırdı... Sinirlenince sırtımız yumruklardı ahahha (elleride tombiktir böyle kocaman :P) gümp gümp diye ses çıkarır adamın sırtından ama o kadar şeker yapardı ki bu olayı bile biz gülmekten sırttan çıkan seslere aldırmazdık :]

Ankara'ya bi gelebilirsem gidip ziyaret edelim Zeg, okulu ve Erol hocayı ok :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...