Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Clio


Anhora

Öne çıkan mesajlar





Nasıl?

Bir araba alacağız da, otomatik hatchback modellerin içinde en güzel görünümlüsü kırmızı 2015 model Clio gözüküyor. Ayrıca yolda 10 arabadan 3'ü yeni Clio.

Babam bayiye gidip sormuş 47-50 civarında. Sahibinden'de 30-45 arası bir fiyata satılıyor. Biz bunun bir yerini vurup parça değiştirtsek demek ki 35-40'a düşecek fiyatı o zaman niye bayiden alalım, az km'li ikinci el alalım diyor.

Bütçe 30-50 arası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğenmiyorum polo'yu ya. Evet bundan çok daha kalitelidir ama tipi çok eski gözüküyor. Sanki 2005 model arabalar gibi. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Bu Clio'nun da joy, touch, icon modelleri var. Tabiki de icon istiyoruz ama dsg 2015 iconlar bayi fiyatlarıyla yarışıyor ikinci elde. 2013 model iconlar 43-45 civarında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Ben bu 1.5 dizel motorlu clio aldım sıfır 5-6 yıl kullandım sattım GENE 1.5 dizel motorlu clio aldım 2013'de. İki sene sonra bunu satıp clio almayı düşünüyorum dizel motorlu.

önemsiz not: Arada 9 ay yaşlı bir ford kullandım.


sizinki artik zevke girmis..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Şirkette var Clio SW daha 13000'de 2 sefer uzun yol toplamda 2000km falan yaptım.Debriyaj ile gaz pedalı arasında sanki bi gariplik var ben bir türlü sevemiyorum o yüzden. Ayrıca daha 8binde ve sadece müdürüm kullanırken tüm sert plastiklerinden ses geliyordu. Bende 2011 punto var malzeme kalitesi onun kadar yok bence.
Egea HB gelecek Haziran'da o malzeme kalitesi olarak 1 tık daha iyi gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o faizsiz kredi olayı tamamiyle kandırmaca, krediyi almazsan zaten 3bin lira gibi indirim yapıyolar. direk satış fiyatına alırsan ancak fazisiz kredi kullanabiliyosun, daha zararlıydı. ben sıfır alırken o sekilde olmuştu :)

paramecium said:

Selam,

Kuzen buna yeltendi ve sonrasında mis gibi Fabia 1.2TSI DSG Style aldı. Evet, bütçeyi(53bin'e aldı metalik renkli) biraz aştı ama 2015 modeller için 12 ay sıfır faiz 15bin TL kredi verdiler :D

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...