Anhora Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Nasıl? Bir araba alacağız da, otomatik hatchback modellerin içinde en güzel görünümlüsü kırmızı 2015 model Clio gözüküyor. Ayrıca yolda 10 arabadan 3'ü yeni Clio. Babam bayiye gidip sormuş 47-50 civarında. Sahibinden'de 30-45 arası bir fiyata satılıyor. Biz bunun bir yerini vurup parça değiştirtsek demek ki 35-40'a düşecek fiyatı o zaman niye bayiden alalım, az km'li ikinci el alalım diyor. Bütçe 30-50 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 az yakar çok kaçar dizeli. yedek parçası ucuz servisi heryerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Sıfır düşünüyorsanız o parayaSeat Ibiza 1.2 motor çok daha iyi b,r seçim olur. Bu Clioları beğenemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 arabaya bin öyle kararını ver çok dar bu arabanın içi ben nefret ediyorum bu arabadan dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Güzel seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 seat ibiza dar bi araba arkaya 3 kişi oturamaz. seat leon style 2016 güzeldir. otomatik 64 65 civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 şirkette vardı bunlardan daha 15-20 bindeyken arka taraf takır tukur ediyordu istisnasız bütün araçlarda. Motoruna laf etmem ama geri kalan şeylerin sağlamlığından supheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Ya en fazla 3 sene kullanırız zaten. Belki o kadar bile olmaz sedan ya da 4x2/4x4 modellere geçeriz. Seat'ın servisi yok malesef bizim şehirde. İkinci el alırken neye dikkat etmek gerek acaba? Bu da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Ben de bununla polo arasında kalıp polo almıştım. Dendiği gibi tak tuklamaya erken başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Ben beğenmiyorum polo'yu ya. Evet bundan çok daha kalitelidir ama tipi çok eski gözüküyor. Sanki 2005 model arabalar gibi. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Bu Clio'nun da joy, touch, icon modelleri var. Tabiki de icon istiyoruz ama dsg 2015 iconlar bayi fiyatlarıyla yarışıyor ikinci elde. 2013 model iconlar 43-45 civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Ben bu 1.5 dizel motorlu clio aldım sıfır 5-6 yıl kullandım sattım GENE 1.5 dizel motorlu clio aldım 2013'de. İki sene sonra bunu satıp clio almayı düşünüyorum dizel motorlu. önemsiz not: Arada 9 ay yaşlı bir ford kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 sostizm said: Ben bu 1.5 dizel motorlu clio aldım sıfır 5-6 yıl kullandım sattım GENE 1.5 dizel motorlu clio aldım 2013'de. İki sene sonra bunu satıp clio almayı düşünüyorum dizel motorlu. önemsiz not: Arada 9 ay yaşlı bir ford kullandım. sizinki artik zevke girmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Selam, Kuzen buna yeltendi ve sonrasında mis gibi Fabia 1.2TSI DSG Style aldı. Evet, bütçeyi(53bin'e aldı metalik renkli) biraz aştı ama 2015 modeller için 12 ay sıfır faiz 15bin TL kredi verdiler :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Güzel arabaymış. Teşekkürler tavsiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Şirkette var Clio SW daha 13000'de 2 sefer uzun yol toplamda 2000km falan yaptım.Debriyaj ile gaz pedalı arasında sanki bi gariplik var ben bir türlü sevemiyorum o yüzden. Ayrıca daha 8binde ve sadece müdürüm kullanırken tüm sert plastiklerinden ses geliyordu. Bende 2011 punto var malzeme kalitesi onun kadar yok bence. Egea HB gelecek Haziran'da o malzeme kalitesi olarak 1 tık daha iyi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 o faizsiz kredi olayı tamamiyle kandırmaca, krediyi almazsan zaten 3bin lira gibi indirim yapıyolar. direk satış fiyatına alırsan ancak fazisiz kredi kullanabiliyosun, daha zararlıydı. ben sıfır alırken o sekilde olmuştu :) paramecium said: Selam, Kuzen buna yeltendi ve sonrasında mis gibi Fabia 1.2TSI DSG Style aldı. Evet, bütçeyi(53bin'e aldı metalik renkli) biraz aştı ama 2015 modeller için 12 ay sıfır faiz 15bin TL kredi verdiler :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Selam, 3bin'e yakın indirim aldı zaten :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar