Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 kuş sıçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Fabrika cikisi film mi yapmislar arabaya o nadil bir soyulma ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Evet benzincideki tazyikli suyu tuttuktan sonra olmuş ama değiştirdiğim fiestada 123124323 kere yıkatmama rağmen böyle bir şey olmamıştı. Akşamüstü servise götürüyorum anlaşılır. Fotoyu bir araba ustasına da yolladım sıfır araçta olmaması lazım öyle bir şey dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Boyadan ziyade epoksi gibi duruyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 soyulma sizin hatanız; orası yapışkan bant. O su o kadar yakından tutulmamalı. Ha hoş sökerler yenisini yapıştırırlar sen şikayetçi olursan. https://www.youtube.com/watch?v=ZkcKNud_LdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Titanyum full olması lazımdı arabanın. Acaba titanyummuş gibi yapmak için kaplamamı yaptılar o siyah yeri diye düşünüyorum. eskisi plastikti orası gibi hatırlıyorum. Ama tamamen saçmalıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 light saber gibi lan, savaşa bunlarla gidelim bari. lime lime edersin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 kesinlikle senin hatan değil servise git müşteri olarak hata olarak kayıdı açtır.2016 model bir araçta yıpranma olmadan nasıl böyle bir hata olabileceğinin hesabını sor. Bundan sonraki 5sene içerisinde o bölgenin tamamen soyulmuyacağını nasıl garantisini verebileceklerini sor. fabrikada argeye kadar gider bu hata. Bunlar için bir dünya test yapılıyor uygun malzeme kullanmadı belki adamlar yada 2016 olduğu için yeni model devreye alınırken oturmamış prosesten sana parça gönderildi ve böyle bir hataya sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Selam, Benim aracında LED gündüz farlarının oradaki kromaş kaplama gitti yıkama anında. Bizzat ben yıkarken yaptım :P Gerçi darbeli uç takmıştım yıkama esnasında :D O filmin öyle olabilmesi için çizilmiş olması gerekli. Yoksa su filmin üstünden kayıp gider. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 daha 4 günlük opel astra ya yıkamacıda su tutturmuştuk ön camın kenarındaki su kanallarında siyah paneller var böyle yağmur kanalı gibi. yıkamacı kamil oraya suyu bir koydu şöyle bi 30 cm falan tutmuş komple soyuldu yırtıldı orası. servise tamirde ettiremedik hani garanti falan filan diye direk kullanıcı hatası ayarında bişeyle postaladılar mecbur biz değiştirmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar