stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 stajyer bu iş için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 oha stajyere mail hesabı mı emanet edilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Ben çek bile emanet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hala mail at mail oku seviyesinde mi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Mail dediğin olay kaç yıllık ki halası olsun. Bazen milleniallar mı daha kötü yoksa millenial rejectler mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Gelen mailler sirket icinmi sirket disimi? Ayni sorunu biz sirket icinde yasiyorduk, su tarz bir cozum getirdiler link. Ama her sirkette uygulanmasi zor. Sirket disindan gelen teknik sorular/degisiklikler/sorunlar ise maille gelmiyor ticketing sistemine aktariliyor. Neticeye baktiginda 3 asagi 5 yukari mail cevaplamaktan cokda farki yok ama rahat bir sekilde gorev dagilimi yapabiliyorsun ve ticketin seviyesine gore cevap verme zamanin var etc etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 yok mu abi erp, crm, dms, cms, ... https://www.youtube.com/watch?v=z-s3ygyodpY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ctrl+A mark as read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 satış odaklı çalışan arkadaşlar, o bahsettiğiniz crm sistemlerinin bazılarında direkt olarak mailden alıp sisteme girebilen özel altyapılar var. mesela bi ara denemek için pipedrive kullanıyordum, onda vardı. bi adrese gönderilen tüm mailleri lead olarak kenara kaydediyor, sonra gir istediğin updatei güncellemeyi vs yap. onun dışında hızlı okuyabiliyorum tek olayım bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 https://www.hiri.com/ An email app for work that improves your workday and looks good doing it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 güzelmiş. slack meets business email olmuş. iyi okuturlar bunu 2 yıla erken 50-100m arasına iyi pazarlarlsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar