Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Adama ulaşmamız gerekiyor bazen, ulaşamıyoruz. Numarasını atsa ya biri bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ridvan beye ise satis bolumundeki ilaninda satis sitesine oradan da telefonuna ulasim saglanabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 tenk yu. oraya gideyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 OP sevgilimi öpmüyorum, benden ayrıldı başkasına gitti. Şimdi o, ona kimbilir neler yapacak diye başlık açan arkadaş dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 maroon5 said: Drall said: Bilkent ve boğaziçinde okuyup kadınlarla iletişim kurmayı öğrenemediysen o senin ayıbın hocam amaç iletişime gerek duymadan kızların gelmesi. iletişime geçince kız düşüyor zaten ama o çaba olmadan gelsin istiyorum. çok mu şey istiyorum? ya şöyle düşünen erkekler "go out!" abi hayatın en zevkli questi bu ya; kız tavlamaya çalışmak, uğraşmak, çabalamak ve almak! yemin ediyorum sevişmekten daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ruh hastası bu toplum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 eğitim cehaleti alır diye başlayan atasözümüz var, yazılmamasına şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 KillJoy said: maroon5 said: Drall said: Bilkent ve boğaziçinde okuyup kadınlarla iletişim kurmayı öğrenemediysen o senin ayıbın hocam amaç iletişime gerek duymadan kızların gelmesi. iletişime geçince kız düşüyor zaten ama o çaba olmadan gelsin istiyorum. çok mu şey istiyorum? ya şöyle düşünen erkekler "go out!" abi hayatın en zevkli questi bu ya; kız tavlamaya çalışmak, uğraşmak, çabalamak ve almak! yemin ediyorum sevişmekten daha zevkli demekki hic sevismemissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ahahahah senko <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bence insan gibi sevistigi icin asil hazzi alamamistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 https://youtu.be/a3TTFSWFaA8?t=274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar