Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Adama ulaşmamız gerekiyor bazen, ulaşamıyoruz. Numarasını atsa ya biri bana?
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ridvan beye ise satis bolumundeki ilaninda satis sitesine oradan da telefonuna ulasim saglanabiliyor..
kayserili Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 OP sevgilimi öpmüyorum, benden ayrıldı başkasına gitti. Şimdi o, ona kimbilir neler yapacak diye başlık açan arkadaş dimi?
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 maroon5 said: Drall said: Bilkent ve boğaziçinde okuyup kadınlarla iletişim kurmayı öğrenemediysen o senin ayıbın hocam amaç iletişime gerek duymadan kızların gelmesi. iletişime geçince kız düşüyor zaten ama o çaba olmadan gelsin istiyorum. çok mu şey istiyorum? ya şöyle düşünen erkekler "go out!" abi hayatın en zevkli questi bu ya; kız tavlamaya çalışmak, uğraşmak, çabalamak ve almak! yemin ediyorum sevişmekten daha zevkli
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 eğitim cehaleti alır diye başlayan atasözümüz var, yazılmamasına şaşırdım.
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 KillJoy said: maroon5 said: Drall said: Bilkent ve boğaziçinde okuyup kadınlarla iletişim kurmayı öğrenemediysen o senin ayıbın hocam amaç iletişime gerek duymadan kızların gelmesi. iletişime geçince kız düşüyor zaten ama o çaba olmadan gelsin istiyorum. çok mu şey istiyorum? ya şöyle düşünen erkekler "go out!" abi hayatın en zevkli questi bu ya; kız tavlamaya çalışmak, uğraşmak, çabalamak ve almak! yemin ediyorum sevişmekten daha zevkli demekki hic sevismemissin
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bence insan gibi sevistigi icin asil hazzi alamamistir
Öne çıkan mesajlar