Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiliz Gezdirmece

Grego

Öne çıkan mesajlar

cihangir van kahvaltı veya kahve6. ordan bi taksim turu skik sokuk pasajlara falan götür bayılıyorler.

ordan galata, karaköy, köprüden(köprüde camili selfi) eminönü. sultanahmet falan filan. tramvayla geri dönüp akın balık karaköy. ordan geri taksim önce ucuz bar sonra kokteyl barı. ordan ortamlara aktın mı sonra bir bakmışsın bir otelde jack daniels içiyosun kızlar dansediyor.

çıkışta dürümzade de kuzuyu yedirdin miydi tamam semi local istanbul günü.
bide yolda midye dolma falan. karaköyde güllüoğlunda baklava bide.

en klişe ama efektifini yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

çift değil ya, marka satın almacısı. tasarımcı tripleri vs. o yüzden, böyle biraz küçük designer shop görseler iyi olur. onu da spontane bulacağım artık gezerken. gerçi hava da bozuk, iptal olur belki.

çukurcuma tarafından bi geçin o zaman. gs lisesinden cihangir yolu yapın bi. van kahvaltı sonrası ordan çıkın taksime yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

cihangir van kahvaltı veya kahve6. ordan bi taksim turu skik sokuk pasajlara falan götür bayılıyorler.

ordan galata, karaköy, köprüden(köprüde camili selfi) eminönü. sultanahmet falan filan. tramvayla geri dönüp akın balık karaköy. ordan geri taksim önce ucuz bar sonra kokteyl barı. ordan ortamlara aktın mı sonra bir bakmışsın bir otelde jack daniels içiyosun kızlar dansediyor.

çıkışta dürümzade de kuzuyu yedirdin miydi tamam semi local istanbul günü.
bide yolda midye dolma falan. karaköyde güllüoğlunda baklava bide.

en klişe ama efektifini yazdım.

http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/limitless_image_bradley_cooper-600x333.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Grego kardeş sen de kesin sıkıntı var ben bunu anladım.Kaçıncı böyle post bu.Mızrak konusunda e hadi çocuk haklı demiştim de şu konuya bakıyorum ve gözyaşlarımı içime akıtıyorum

arkadaşlar evli.

Vingthor said:

Grego said:

çift değil ya, marka satın almacısı. tasarımcı tripleri vs. o yüzden, böyle biraz küçük designer shop görseler iyi olur. onu da spontane bulacağım artık gezerken. gerçi hava da bozuk, iptal olur belki.

çukurcuma tarafından bi geçin o zaman. gs lisesinden cihangir yolu yapın bi. van kahvaltı sonrası ordan çıkın taksime yani.

galatasaray lisesinin orası dediğin sokak, şu limonlu bahçe nin olduğu sokak mı
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

Kadıköyde çantacısı giysi dükkanı irili ufaklı bi ton yer var aslında kızlar bayılıyor. Hani erkek haline tek gezerken gözünün ucuyla bile bakmadığın ama çift gidince çıkamadığın. Ha tasarımcı demişsin belki donunda sallar buraları bilemedim, ama bi ön araştırma yap özellikle akmardan bahariye çıkan sokaklarda.

Özellikle dreamersın yanındaki zemin altı dükkan, filin (bar olan) oraya çıkan dönüşlü dokaktaki çantacı amca ve oranın biraz aşağısında adını hatırlamadığım karma bi butik var bunlar anadolu köylüsünde beğeni toplayan mekanlar. Belki otantik ayağına ingilizin de ilgisini çeker.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
arkadaşlar banada fikir verin. mayısın sonunda yabancı arkadaşım gelecek eşiyle beraber. 3 günümüz var. 2 gün iş çıkışı katılacağım bunlara. bi günü taksim civarını gezdireceğim. diğer gün kadıkoy tarafına götüriyim diyorum. 3. gün izin alıp sabah boğazda kahvaltı yaptırmayı planlıyorum. kahvaltıdan sonra ne yapılabilir ? veya önceki 2 gün akşam saatlerini nasıl değerlendirebilirim ?

ilk 2 gün gündüz vakti ben yokken sultanahmet, yerebatan, topkapı fln oraları gezsinler ertesi günde bi boğaz turu yapsınlar dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...