moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 asenam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Hıı sonra topuğuma da sıkıcan mı? Almıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 cihangir van kahvaltı veya kahve6. ordan bi taksim turu skik sokuk pasajlara falan götür bayılıyorler. ordan galata, karaköy, köprüden(köprüde camili selfi) eminönü. sultanahmet falan filan. tramvayla geri dönüp akın balık karaköy. ordan geri taksim önce ucuz bar sonra kokteyl barı. ordan ortamlara aktın mı sonra bir bakmışsın bir otelde jack daniels içiyosun kızlar dansediyor. çıkışta dürümzade de kuzuyu yedirdin miydi tamam semi local istanbul günü. bide yolda midye dolma falan. karaköyde güllüoğlunda baklava bide. en klişe ama efektifini yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ben şık manol akımından geliyorum. silah olarak sadece kafamı ve yumruklarımı kullanıyorum. ama bir kadına vuracağımı nerden çıkardın onu anlamadım. olmadı nehircim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 abi ..ingilizin ne icin geldigine bakar..muhtemelen bunlar ingiliz cift yani ole cekdenyils lik durum yok zannimca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bi kapalıçarşıya sok 3-5 bişi alsınlar esnaf kan ağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 dana22 said: abi ..ingilizin ne icin geldigine bakar..muhtemelen bunlar ingiliz cift yani ole cekdenyils lik durum yok zannimca.. 2 tane ingiliz abla demiş. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 çift değil ya, marka satın almacısı. tasarımcı tripleri vs. o yüzden, böyle biraz küçük designer shop görseler iyi olur. onu da spontane bulacağım artık gezerken. gerçi hava da bozuk, iptal olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 e türkün gücünü göster, mutlu gönder. sen kendine yakıştıramıyorsan lord argosumuz var bak orada. o yakıştırır. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 3 sayfa iyi dayanıldı yine, tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Grego kardeş sen de kesin sıkıntı var ben bunu anladım.Kaçıncı böyle post bu.Mızrak konusunda e hadi çocuk haklı demiştim de şu konuya bakıyorum ve gözyaşlarımı içime akıtıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Grego said: çift değil ya, marka satın almacısı. tasarımcı tripleri vs. o yüzden, böyle biraz küçük designer shop görseler iyi olur. onu da spontane bulacağım artık gezerken. gerçi hava da bozuk, iptal olur belki. çukurcuma tarafından bi geçin o zaman. gs lisesinden cihangir yolu yapın bi. van kahvaltı sonrası ordan çıkın taksime yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Vingthor said: cihangir van kahvaltı veya kahve6. ordan bi taksim turu skik sokuk pasajlara falan götür bayılıyorler. ordan galata, karaköy, köprüden(köprüde camili selfi) eminönü. sultanahmet falan filan. tramvayla geri dönüp akın balık karaköy. ordan geri taksim önce ucuz bar sonra kokteyl barı. ordan ortamlara aktın mı sonra bir bakmışsın bir otelde jack daniels içiyosun kızlar dansediyor. çıkışta dürümzade de kuzuyu yedirdin miydi tamam semi local istanbul günü. bide yolda midye dolma falan. karaköyde güllüoğlunda baklava bide. en klişe ama efektifini yazdım. http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/limitless_image_bradley_cooper-600x333.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 RamsesII said: Grego kardeş sen de kesin sıkıntı var ben bunu anladım.Kaçıncı böyle post bu.Mızrak konusunda e hadi çocuk haklı demiştim de şu konuya bakıyorum ve gözyaşlarımı içime akıtıyorum arkadaşlar evli. Vingthor said: Grego said: çift değil ya, marka satın almacısı. tasarımcı tripleri vs. o yüzden, böyle biraz küçük designer shop görseler iyi olur. onu da spontane bulacağım artık gezerken. gerçi hava da bozuk, iptal olur belki. çukurcuma tarafından bi geçin o zaman. gs lisesinden cihangir yolu yapın bi. van kahvaltı sonrası ordan çıkın taksime yani. galatasaray lisesinin orası dediğin sokak, şu limonlu bahçe nin olduğu sokak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Grego said: çift değil ya, marka satın almacısı. tasarımcı tripleri vs. o yüzden, böyle biraz küçük designer shop görseler iyi olur. onu da spontane bulacağım artık gezerken. gerçi hava da bozuk, iptal olur belki. Kadıköyde çantacısı giysi dükkanı irili ufaklı bi ton yer var aslında kızlar bayılıyor. Hani erkek haline tek gezerken gözünün ucuyla bile bakmadığın ama çift gidince çıkamadığın. Ha tasarımcı demişsin belki donunda sallar buraları bilemedim, ama bi ön araştırma yap özellikle akmardan bahariye çıkan sokaklarda. Özellikle dreamersın yanındaki zemin altı dükkan, filin (bar olan) oraya çıkan dönüşlü dokaktaki çantacı amca ve oranın biraz aşağısında adını hatırlamadığım karma bi butik var bunlar anadolu köylüsünde beğeni toplayan mekanlar. Belki otantik ayağına ingilizin de ilgisini çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yok ağa hamamı sokak. bu atlas pasajının ordan girilen. akarsuya çıkan. antikacılar var, el yapımı ayakkabıcılar var, küçük yunik takı dükkanları var falan filan. hatta orda babel var çok güzel mekan. biraz pahalı ama dadlu biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Kapalıçarşıya götür. Random bi kebabçıda yemek yedir. 38 yıl anlatırlar arkadaşlarına. Tabi Taksimi de çok seviyor bu gavurlar garip bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 şu dayıya ver o gezdirir http://www.youtube.com/watch?v=u9lnApAH8ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 axedice, karşıya götürürsem bunların level, moda tarzı sanırım. dediğin gibi oralar çanak çömlekçi gibi gelebilir bunlara. vingthor senin dediğin yer burası heralde, turnacıbaşı caddesi harita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Eee, gezdiniz mi? Nereleri gezdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 toplantıları uzadı yada sultanahmet olayından tırstılar, yalan oldu. gelecek müşteriler patpat iptal ettiler programlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 arkadaşlar banada fikir verin. mayısın sonunda yabancı arkadaşım gelecek eşiyle beraber. 3 günümüz var. 2 gün iş çıkışı katılacağım bunlara. bi günü taksim civarını gezdireceğim. diğer gün kadıkoy tarafına götüriyim diyorum. 3. gün izin alıp sabah boğazda kahvaltı yaptırmayı planlıyorum. kahvaltıdan sonra ne yapılabilir ? veya önceki 2 gün akşam saatlerini nasıl değerlendirebilirim ? ilk 2 gün gündüz vakti ben yokken sultanahmet, yerebatan, topkapı fln oraları gezsinler ertesi günde bi boğaz turu yapsınlar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 sen niye izin alıp gezdiyosun ki ? bindir taksiciye yabancı görünce zaten otomatik olarak o kendi gezdirir onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bi galatasaray adasını tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar