Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Daha önce Acer'ın Predator X34'ü çıkmıştı ancak Türkiye'ye girmemişti. Asus'un yeni PG348Q'sü Sanalmarketim'de satışa çıkıyormuş yakında. http://www.sanalmarketim.com/asus-rog-swift-pg348q-34-5ms-uwhd-hdmi-dp-hoparlor-usb-30-curved-ips-oyuncu-monitoru/p_63607/ Genel olarak Ultra wide, 3440x1440 monitörlere karşı ne diyorsunuz? Ciddi ciddi almayı düşünüyorum ancak ambale olur muyum diye korkmuyorum da diyemem. Yine de IPS, GSync, 5 MS falan çok güzel geliyor kulağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 al ucuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bunların yarısına oyun, diğer yarısına olabiliyo mu? İkinci monitör almak yerine bundan mı alsam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ben direk asus'u alacamda yeni ekran kartlarini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Vay maşallah. Öküz alınır o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Pascal ve Asus şu an benim de gözümü diktiğim hedef. Bi yandan bunların 4k'lı, GSync'li modelleri çıkar mı, ne zaman çıkar onu merak ediyorum. Tutar da 2 sene sonra çıkarsa çöp çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Ben baya baktim gecen ay, samsung S34E790C alicaktim, netekim wide'da olsa cift ekrandan tek ekrana gecme isine pek sicak bakamadim. Ustune bide o cözunurluk icin daha iyi bi ekran kartida almam gerekecegi icin caydim sdf LG 29UM57 aldim dun 2 tane. Gelsinde yazarim detaylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Bu arada bu boyuttaki IPS panellerde backlight bleeding sansi yuksek diyolar, en cok bu gözume takildi bu monitörleri arastirirken. https://www.youtube.com/watch?v=mje_fmayu0k burda mesela 27"lik modelinde durumu gösteriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Yeterli uzaklığa koyarsan ambale olmazın. Ama önce ne için kullanacağına iyi belirle. Amaç yüksek çözünürlük ise, ben şahsen 3 lü monitörü tercih ederim. Hani şöyle düşün. O linklediğinin yerine şundan 3 adet alsan hem daha ucuza geliyor, hem 144 mhz, Hem daha çok işine yararlar.Eğer gerekli aleti alırsan, ister Portrait modda kullan ister, Landscape. http://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/asus-vg248qe-vg248qe-24-led-1920x1080-1ms-dvidphdmi-full-hd-P65086622?cid=604001&gclid=CLy8zuK_sMsCFYcp0wodkXoCgw&gclsrc=aw.ds Veya şundan alabilirsin, direk pivot. http://www.webdenal.com/dell-u2515h_775494.html?gclid=CMyg-ujBsMsCFUO3GwodG7IFXw Daha ucuz alternatifler de var. Ben Ucuz yollu 17 inç monitörlerle (Samsung syncmaster 740), Üçlü eyefinity kullanıyorum. 3070x1280 Portrait mode. Video edit filan yapacakken Landsape ye çeviriyorum. 3840x1024 oluyor Çözünürlük. Tabi bunun için Pivot benzeri modifikasyon yapmak gerekti , Paramecium yardımcı oldu gerekli parçalara sağ olsun. Çözünürlük olarak çok zevkli oyunlarda. Gerektiğinde tek monitörde paticik te yazışırken. Diğer monitörlerde video seyret, veya Youtube takıl vs.vs. Ne için kullanacağın sana kalmış, hem ileride satmaya kalkınca onları tek tek satmak daha kolay. Yani pratiklik kısmı tek monitöre göre daha fazla. Masada biraz yer kaplıyor gerçi. 3 ü de kendi ayakları üzerinde. Tek ayaklı bir stand kullansam, o zaman yerde kaplamaz. Ayrıca. Zamanla alışıyorsun o siyah çerçevelere farketmiyorsun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Quo-Vadis said: Amaç yüksek çözünürlük ise, ben şahsen 3 lü monitörü tercih ederim. http://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/asus-vg248qe-vg248qe-24-led-1920x1080-1ms-dvidphdmi-full-hd-P65086622?cid=604001&gclid=CLy8zuK_sMsCFYcp0wodkXoCgw&gclsrc=aw.ds Veya şundan alabilirsin, direk pivot. http://www.webdenal.com/dell-u2515h_775494.html?gclid=CMyg-ujBsMsCFUO3GwodG7IFXw Guzel ama g-sync yok o uclulerde Bu sirada yeni ekran kartlari HBM2 kullanacak diyorlardi ama kullanmayacaklarmis GDDR5X diye bisey kullanacaklarmis meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Ozellikle ekranin komple iyi odaklanma gerektiren oyunlarda, ekrann tumune hakim olmak zor gelio, Bana 27" bile fazla geldi, zor alistim. 34" e gecsem boynum agrir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 çoklu monitör kullanımı için ideal bence. en az bi dört tane falan alıcaksan alınabilir yoksa gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 external crosshair iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Ben almıştım bunlardan Dell marka, fazla geniş ve dar gelmişti odaklanma sorun oldu artı bükük olduğu için Windows köşelerden yamuk gibi duruyor.. Ha şimdi 32 inch deyim ama 16:9 olduğu için çok daha rahatım. Birde ips glow canımı sıkıştı elite dangerous da :) Edit link konusu : https://forum.paticik.com/read.php?6,8299379,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 2x LG 29UM57 aldim gecen hafta. Bi kac gundur kullaniyorum yaziyim simdilik. - Cozunurluk 2560x1080 format 21:9 - 16:9 dan sonra ultra wide olup yuksekligin az olmasi gözume garip geldi basta, netekim alistim 1 gunde. -Genislik acisindan baya rahat, kod yazarken, muzik produksiyon edit vs ugrasirken muthis oldu - IPS panel olmasindan dolayi backlight bleedingden korkuyodum baya, netekim hicbisey cikmadi benim monitörlerde. Ekranin birinde sag altta coook az bisey var oda normal, göze baticak kadar abarti bisi yok. - Renkler eski TN panel ekranima göre cok cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bu ultra widelar oyun ve filmlerde rahatsız eder sanki baya ya. Filmde kesin de, oyunlarda gerçi bu çözünürlükleri veriyorlar di mi opsiyon olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Valla cok fazla oyun oynamadigim icin denemedim ama illaki bi cok oyunda bu cozunurlukte oynayabiliyo olman lazim. Filmde genelde TV'de izliyorum dolayisiyla pek bisi diyemicem ama alisiyo insan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar