senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 cicibeybe said: abi kafamda canlandı lanet olsun ya ıyk simdi ayak var ayak var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 senko said: cicibeybe said: abi kafamda canlandı lanet olsun ya ıyk simdi ayak var ayak var... adam bagginssssss dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Bone said: zaten o ilişkiye yönelmek için yemek masrafları, yol masrafları, çiçek hediyesi, özel günler hediyesi vs her şey senin cebinden çıkıyor. romantizmsiz sırf seks üzerine ele aldığımızda fahişeden ne farkı kaldı bunun? illa para mı teklif etmemiz gerekiyor boğazına sokarken? romantizmsiz ilişki olabiliyor. sekssiz olunca kendini kandırmış oluyosun biraz. tamaguçi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 uzun ilişkileri ayakta tutan cinselliktir.. güzel hoplatırsınız kızları sizi ararlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Cinsellik hicbir uzun iliskiyi ayakta tutamaz Pro speaking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yeterince tepişince romantizm doğuyor zaten yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 serkan uzun derken 6 saat falan diyordur haklı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 olm sonra burada niye hiç kız yok diyorsunuz. çorap koktu başlık, yanmış çorap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ya burda da kız olmasın abi. rahat rahat yazalım işte amk ya. işte doğru konuş evde doğru konuş kızın yanında doğru konuş ailenin yanında doğru konuş. NERDE SAÇMALAYACAĞIM LAN BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 günlük yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Black-ice said: serkan uzun derken 6 saat falan diyordur haklı adam. altı saat kız hoplatıcam ben var ya kız beni bir ömür arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 posuyla takılırsın artık 6 saat sonra heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 konu biraz fake koksa da hayatın gerçeği 4s kuralı. romantizm yapacaksan iyi bir seksten sonra yapacaksın. karşı taraf şöyle bi 2-3 kere orgazm olsun. sonra git al çiçeğini yaz şiirini. geçmiş yıllara dönüp baktığımda ilk adımı karşı tarafın attığı zamanlarda bile, flört aşamasında nezakete, jeste çok kafa yorduğum için iyi olabilecek ilişkileri kaybettim. düşününce çok komik geliyor. ama hepimiz bazen o adam oluyoruz. bazen bir kızı nezaket gereği kapısına kadar teslim etmek bile karıyı uzaklaştırıyor. garip ama gerçek. bırakıcaksın 500t ye binicek it gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Aras sen de sevişirken kontrolü kaybedip partnerinin nefes boşluğunu yumruklayanlardan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Vingthor said: Llama said: Grego said: ilk saatlerce konuşma sonrası, her seferinde konuşmayı başlatan taraf olma çarpanı ne olmalıdır? 3 kere ben başlatırım sonra bi 2 gün susarım o 2 günde yazarsa tamam derim olur bu iş yazmazsa olmaz derim.. this. Şu ara başıma gelen olay. Tinder'dan indirdiğim hatunla gündüz buluştuk, gece seviştik, sabah çıt yok, 2. gün çıt yok. Sürekli ben yazıyorum, yazmazsam yazmıyor. Bakalım sonuç alabilecekmiyim, normalde olmayacağına eminim ama taktım olacak diye, hırs yaptım biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yazmıyosa burger kinge gitmiştir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 kızı tatmin edememişsin lord_argos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Phyx said: Aras sen de sevişirken kontrolü kaybedip partnerinin nefes boşluğunu yumruklayanlardan mısın? tabiki abi. kusturmalı boşnak saksosuna kadar yolum var. en önemli tekniklerinden biri nefes boşluğuna yumruk biliyorsun ki. hepimizin bildiği gibi daha doğrusu artık yani kaç yaşında adamlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Abi bu konuların sayesinde kendi hatalarımın farkına varıp aydınlanıyorum,ufkum genişliyor, konu açmama gerek kalmıyor. Teşekkürler Paticik Mızrak Team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 abi okudum yazdıklarınızı. siz de beni iyice çüksüz müksüz bi adam yapmışsınız. cinsellik tabiki benim için de önemli. kızla yakınlaştım biraz ama kız evlenmeden istemiyorum diyince saygı duydum geri çekildim. yanağından öpmeye kıyamamak derken bundan bahsediyorum. b.kunu çıkarmışsınız. yine de benim yerimde başkası olsa biraz daha ısrar eder birlikte olurdu kızla. ben ısrar etmek istemedim. hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 büyük ihtimal yeni çıkacağı çocuk baya ısrarcı olacak ve o iş evlenmeden önce yaşanacak. kafama sıçayım. sadece bunu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 biraz cinsel problemlerini anlatmak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 geç boşalıyorum haydar hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 karin bosluguna yumruk atacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 kızın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar