Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar hiçbir zaman gerçekten sevmez

maroon5

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

zaten o ilişkiye yönelmek için yemek masrafları, yol masrafları, çiçek hediyesi, özel günler hediyesi vs her şey senin cebinden çıkıyor.
romantizmsiz sırf seks üzerine ele aldığımızda fahişeden ne farkı kaldı bunun?

illa para mı teklif etmemiz gerekiyor boğazına sokarken?

romantizmsiz ilişki olabiliyor. sekssiz olunca kendini kandırmış oluyosun biraz.

tamaguçi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

konu biraz fake koksa da hayatın gerçeği 4s kuralı.

romantizm yapacaksan iyi bir seksten sonra yapacaksın. karşı taraf şöyle bi 2-3 kere orgazm olsun. sonra git al çiçeğini yaz şiirini.

geçmiş yıllara dönüp baktığımda ilk adımı karşı tarafın attığı zamanlarda bile, flört aşamasında nezakete, jeste çok kafa yorduğum için iyi olabilecek ilişkileri kaybettim. düşününce çok komik geliyor. ama hepimiz bazen o adam oluyoruz. bazen bir kızı nezaket gereği kapısına kadar teslim etmek bile karıyı uzaklaştırıyor. garip ama gerçek. bırakıcaksın 500t ye binicek it gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Llama said:

Grego said:

ilk saatlerce konuşma sonrası, her seferinde konuşmayı başlatan taraf olma çarpanı ne olmalıdır?

3 kere ben başlatırım
sonra bi 2 gün susarım o 2 günde yazarsa tamam derim olur bu iş yazmazsa olmaz derim..

this.

Şu ara başıma gelen olay. Tinder'dan indirdiğim hatunla gündüz buluştuk, gece seviştik, sabah çıt yok, 2. gün çıt yok. Sürekli ben yazıyorum, yazmazsam yazmıyor. Bakalım sonuç alabilecekmiyim, normalde olmayacağına eminim ama taktım olacak diye, hırs yaptım biraz da.
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

Aras sen de sevişirken kontrolü kaybedip partnerinin nefes boşluğunu yumruklayanlardan mısın?

tabiki abi. kusturmalı boşnak saksosuna kadar yolum var. en önemli tekniklerinden biri nefes boşluğuna yumruk biliyorsun ki.

hepimizin bildiği gibi daha doğrusu artık yani kaç yaşında adamlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

abi okudum yazdıklarınızı. siz de beni iyice çüksüz müksüz bi adam yapmışsınız. cinsellik tabiki benim için de önemli. kızla yakınlaştım biraz ama kız evlenmeden istemiyorum diyince saygı duydum geri çekildim. yanağından öpmeye kıyamamak derken bundan bahsediyorum. b.kunu çıkarmışsınız. yine de benim yerimde başkası olsa biraz daha ısrar eder birlikte olurdu kızla. ben ısrar etmek istemedim. hepsi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...