maroon5 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bi kız arkadaşım vardı deli gibi sevdiğim, öpmeye kıyamadığım, el üstünde tuttuğum.. sürekli çiçekler hediyeler alırdım, iltifatlar ederdim. bi gün geldi emre senle olmaz dedi. niye dedim ciddi düşünemiyorum senle dedi. dondum kaldım. etrafında tanıyabileceği en düzgün adamlardan biriydim oysaki. hiçbir zaman serseri, piç biri olmadım olamadım. niye böyle dedi ki diye bile düşünemedim. bıraktı gitti kız. 2-3 hafta sonra piç bi bankacı bulmuş kız. tam ortam çocuğu. nerede parti nerede karı kız var çocuk orada. kız sanırım çocuğun hayatına özenmiş. sonuçta gitti kız. benim ellerim bomboş kaldı. salak gibi hissettim. bütün sevgimi verdiğim, gözüm gibi baktığım kız piç eleman için bırakıp gitti beni. yanağından bile öpmeye kıyamazken o çocuk kimbilir neler yapacak kıza. bunu düşününce bile deli oluyorum. hiçbir kıza güvenmeyin beyler. canınız yanar. kaç aydır kendime gelemedim. ruh gibi geziyorum ortalıkta. dikkat edin size de böyle olmasın. bağlanmayın hiçbir kıza. hayatınızın merkezine koymayın kimseyi. içimi dökmek için yazdım bunları. dertleşek olan varsa dertleşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 And we call them alphas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 kızlar gerçekten sever de sevgileri çok çabuk bitebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 belki de sıkıcısındır? söylediğin özellikler bi kızda olduğunda benim için yeterli değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 sittiret gevseklere gider ama yine seninle evlenirler..sasmaz kural.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 genelleme yapmak yanlış belki ancak türk kızında var genelde bu huy. çünkü ilgi gösteren adam her daim var etraflarında. şımarıyolar o yüzden. dediğin gibi bağlanmıyacaksın. mesela rus hatunlarında bu olay tam tersi. orada hatun popülasyonu çok olduğundan erkekler kapışılamıyor. millet sexe doyduktan sonra artık gerçek anlamda ilgi göstericek adam arıyor. geliyor türkiyeye haliyle. canını sıkma demekten öte bişe yok bu mertebede. zamanla unutucaksın kendi başına atlatmaktan başka bi yol yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Geçmiş olsun dertlisin de şöyle yeto başlıklar koyup soğan kokutmasanız forumu seviniriz... King regards, elit patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 maroon5 said: bi kız arkadaşım vardı deli gibi sevdiğim, öpmeye kıyamadığım, el üstünde tuttuğum.. sürekli çiçekler hediyeler alırdım, iltifatlar ederdim. bi gün geldi emre senle olmaz dedi. niye dedim ciddi düşünemiyorum senle dedi. dondum kaldım. etrafında tanıyabileceği en düzgün adamlardan biriydim oysaki. hiçbir zaman serseri, piç biri olmadım olamadım. niye böyle dedi ki diye bile düşünemedim. bıraktı gitti kız. 2-3 hafta sonra piç bi bankacı bulmuş kız. tam ortam çocuğu. nerede parti nerede karı kız var çocuk orada. kız sanırım çocuğun hayatına özenmiş. sonuçta gitti kız. benim ellerim bomboş kaldı. salak gibi hissettim. bütün sevgimi verdiğim, gözüm gibi baktığım kız piç eleman için bırakıp gitti beni. yanağından bile öpmeye kıyamazken o çocuk kimbilir neler yapacak kıza. bunu düşününce bile deli oluyorum. hiçbir kıza güvenmeyin beyler. canınız yanar. kaç aydır kendime gelemedim. ruh gibi geziyorum ortalıkta. dikkat edin size de böyle olmasın. bağlanmayın hiçbir kıza. hayatınızın merkezine koymayın kimseyi. içimi dökmek için yazdım bunları. dertleşek olan varsa dertleşiriz. senin yapamadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://i.hizliresim.com/8ZZkA1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ha dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada ahjgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Kadinlar boyle olum, bosver erkeklere yonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 maroon5 said: bi kız arkadaşım vardı deli gibi sevdiğim, öpmeye kıyamadığım, el üstünde tuttuğum.. sürekli çiçekler hediyeler alırdım, iltifatlar ederdim. bi gün geldi emre senle olmaz dedi. niye dedim ciddi düşünemiyorum senle dedi. dondum kaldım. etrafında tanıyabileceği en düzgün adamlardan biriydim oysaki. hiçbir zaman serseri, piç biri olmadım olamadım. niye böyle dedi ki diye bile düşünemedim. bıraktı gitti kız. 2-3 hafta sonra piç bi bankacı bulmuş kız. tam ortam çocuğu. nerede parti nerede karı kız var çocuk orada. kız sanırım çocuğun hayatına özenmiş. sonuçta gitti kız. benim ellerim bomboş kaldı. salak gibi hissettim. bütün sevgimi verdiğim, gözüm gibi baktığım kız piç eleman için bırakıp gitti beni. yanağından bile öpmeye kıyamazken o çocuk kimbilir neler yapacak kıza. bunu düşününce bile deli oluyorum. hiçbir kıza güvenmeyin beyler. canınız yanar. kaç aydır kendime gelemedim. ruh gibi geziyorum ortalıkta. dikkat edin size de böyle olmasın. bağlanmayın hiçbir kıza. hayatınızın merkezine koymayın kimseyi. içimi dökmek için yazdım bunları. dertleşek olan varsa dertleşiriz. hatalarini bold yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Sen kızı neden opmedin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 maroon5 said: yanağından bile öpmeye kıyamazken o çocuk kimbilir neler yapacak kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 sevmesine gerek yok, isini yapsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 maaşını dolarla al versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Kızlar insan mıymış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Esh said: maaşını dolarla ver, al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 maroon5 said: bi kız arkadaşım vardı deli gibi sevdiğim, öpmeye kıyamadığım, el üstünde tuttuğum.. sürekli çiçekler hediyeler alırdım, iltifatlar ederdim. bi gün geldi emre senle olmaz dedi. niye dedim ciddi düşünemiyorum senle dedi. dondum kaldım. etrafında tanıyabileceği en düzgün adamlardan biriydim oysaki. hiçbir zaman serseri, piç biri olmadım olamadım. niye böyle dedi ki diye bile düşünemedim. bıraktı gitti kız. 2-3 hafta sonra piç bi bankacı bulmuş kız. tam ortam çocuğu. nerede parti nerede karı kız var çocuk orada. kız sanırım çocuğun hayatına özenmiş. sonuçta gitti kız. benim ellerim bomboş kaldı. salak gibi hissettim. bütün sevgimi verdiğim, gözüm gibi baktığım kız piç eleman için bırakıp gitti beni. yanağından bile öpmeye kıyamazken o çocuk kimbilir neler yapacak kıza. bunu düşününce bile deli oluyorum. hiçbir kıza güvenmeyin beyler. canınız yanar. kaç aydır kendime gelemedim. ruh gibi geziyorum ortalıkta. dikkat edin size de böyle olmasın. bağlanmayın hiçbir kıza. hayatınızın merkezine koymayın kimseyi. içimi dökmek için yazdım bunları. dertleşek olan varsa dertleşiriz. Dostum ona piç demiyorlar alfa diyorlar. Git ve o kıza alfa nasıl olurmuş göster. Ayrıca sana göre düzgün kıza göre sıkıcı demek belkide. Empati yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 4s kuralı dendi mi. bi benzeride benim başımdaydı bi süre önce, artık gözüm nasıl dönmüşse kızı liseden itibaren kevgire çevirmişler stoyanın beleşçi versiyonu olmuş, ve ona rağmen kabul ediyodum falan salak gibi. şimdi o piç akşam simidi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 8 martta yapmayin sunu bari :p Kizi cagirsak kimbilir neler anlaticak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar