darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Öncelikle selam arkadaşlar. Konunun başlığında da yazdığı gibi durum harbiden garip. Bilgisayarla 10-12 saat arası takılıyorum oyun oynadıktan veya dizi izledikten sonra bilgisayar otomatikten mavi ekran veriyor ama kodunu bile göremeden pc force shutdown oluyor direk. Ayrıca kasanın power ışığı yanıp sönüyor. 3 kere teknik servise verdim bir problem bulamadılar. Blue Screen Wiew Who Crashed gibi programlarda da gözükmüyor. Windows minidump dosyası bile açmadı. Artık bıktım yani çekiçle saldıracağım makineye. Varmı bir fikri olan. Benim aklımda tüm parçaları garantiye göndermek var. Bu arada verdiği kodu da gördüm Dün gece 3.kez yediğimde Driver Irql ile başlıyordu. Ramleri 12 saat memtest86 ile test ettim 4/4 pass 0 error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 calisan saglam bir makine bul..teker teker parcalari degistirip dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Olsaydı başka pc deneme şansım olurdu ama malesef. Servise götürdüm problem yok dediler vs. Harbi canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bilgisayar kendini kapatıyorsa gpu ya da cpu max sıcaklık değerlerine ulaşıyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Öyle bir durum yoksa bios güncellemerine ve driver güncellemelerine odaklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://ademocut.com/mavi-ekran-hatasi-sonrasi-resetlemeyi-kapatma/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mavi ekranı veriyor ve kendini kapatıyor. Kodu göremiyorum bile bilgisayar direk force shutdown oluyor ve power ışığı yanıp sönüyor power düğmesine basınca açılıyor. Driverların hepsi güncel windows 10 pro kullanıyorum x64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 BalisticGel said: http://ademocut.com/mavi-ekran-hatasi-sonrasi-resetlemeyi-kapatma/ akşam bunu yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Abi servise 3 kere ver format onlar attı ben 20-25 kere attım. Driverları güncelledim silip yükledim. Artık gına geldi yani. Ram desen memtest 86'da 12 saat durdu hepsinden geçti problemsiz. Anakart yeni 2x4 gb ram yeni. 1 aylık ürünler. Şaka gibi ya. İnternette de bir bok bulamıyorum benim gibi yok bu sorunu yaşayan. Komik tarafı minidump klasörü oluşmuyor. Programlarda da gözükmüyor. Herşeyi söküp garantiye göndereceğim abi öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 İşletim sistemin nedir? BIOS güncelledin mi hiç? Misal anakartının marka/modelini ver bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Windows 10 64 bit pro. Msi Z97 Pc mate Yeni bios sürümüne de güncelledim. Birde şunu söylemek istiyorum almış olduğum ramlerin rengi siyah 2015 model olan. 2013 model olan ise yeşil onla alakalı vs olma ihtimali var mı ? ikisinin de herşeyi ayni CL9 1600 mhz vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Hayır birde bilgisayar neden Force Shutdown oluyor. Maviden sonra restart atar birşey yapar. Kendini kapatıyor. Power ışığı yanıp sönüyor. Aklıma güç kaynağı geliyor hemen ama 12 saatte bir yapiyor bunu. Bu fikrimde saçma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 elektrik şebekende sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bios en son güncellemesini dün yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Zikko said: elektrik şebekende sorun var Servisteki adamda aynısını söyledi. Güç kablolarını vs ters tak dedi. Dediğini yaptığım halde devam etti problem. Akşam priz değiştirip deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Şimdi şebekeden diyoruz da. Bu olayı 10-12 saatte bir yapıyor. Şebekede problem olsaydı hep mavi ekran yerdim gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Onerime gerek kalmamis, topicin hepsini okuyunca gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Virus said: Onerime gerek kalmamis, topicin hepsini okuyunca gordum. :) Delireceğim ya. Yarın bir servise daha göstereyim farklı olmadı herşeyi garantiye göndereceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bunu yapmadan bi linux kur cihaza 12 saat test et bakalım hiç sanmıyorum şebeke kaynaklı olduğunu 12 saatte bir özel bir işlem yapılmıyorsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 SSd varmı cihazda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 lanetlenmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ssd var. Lanetine s.kayım onun abi ben. Ben ona çekiçle daldığımda laneti kalır mı görücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ona da firmware update yap. Bişi değişmez ise linux ile test et kapatmazsa kendini ram 1 tane takıp dene uyuşmazlık olabilir (ben yaşadım bunu linux ile sıkıntı yokken windows kafasına göre mavi ekran atiodu aynı ramden sonra alıp takmıştım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Windows event log a baktinmi orada goze carpen hicbir sorun varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Servise verdim Log'una baktılar. Problem yok dediler. Mavi ekran ne log da nede minidump da gözükmüyor. Anlamadım gitti. Ram uyuşmazlığı konusunda cidden bir fikrim yok. Belkide ondan yapıyor. Ama 12 saatte bir olunca farklı şeyler düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar