MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ewet yapılıyor.baya sevindim görünce. aha size ingame ssleri. pardon link vermeyi unutmuşum bi tık yeter [hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 08 June 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eee nerde bu sslerde middle earth,hepsinde eli kılıçlı bi adam aynı yerde :)[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ALLLLAAAHHH!!! değil peygamber [by BabacumMostors on Pepelek Radyo][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 moria buralar başka oyun içi ss yok zaten.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
gordon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bildigim kadarıyla bu mod zaten cıkmış olması lazım benim arkadaş yğklemişti bana yükle dedi ama bulamadım...[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yok çıkmamış. senin bulduğun başka bi mod olabilir.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Predator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Daha önce çıkarsalardı şimdi Morrowind kurup bi dahamı kasıcaz =)[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Offical mı bu?[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Alexi_Septimus, 09 June 2003 22:23 tarihinde demiş ki: Offical mı bu?[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Sanmıyorum morrowind te fazla orjinal mod çıkmıyor(5-10 tane bişi var zati).
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 umarım güzel bir mode çıkar[hline]You want a piece of me, boy?
gordon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yannız sitenin son güncellenme tarihi biraz korkuttu beni 6 mart yazıo da...[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.
Öne çıkan mesajlar