bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 sağlıcakla git gel canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bu wissen'in olayı almanya'ya kalifiye ara eleman hazırlamalarıydı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Suan wissendeyim bir iki dakika bekleyebilir misiniz dediler resepsiyonun orda bekliyorum. Resmen bu duruma ihtiyacim varmis bassaklarina kurban elesso. Hatta " tisikirlr illissi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 soyleseydin biz derdik..bir iki dakika bekleyebilir misin diye..bu arada namaza gitmislerdir muhterem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Suan wissene kaydimi yaptirdim ciktim. Iki saat once varligindan haberdar degildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hayirlisi olsun..3 aya ise baslarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ya bende de böyle kırık çıkık işleri olsun, bitkisel ürünler olsun baya bir bilgim var. Tıp okumadan doktor olabiliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 shaman veya witchdoctor olabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Niye lan gayet fitik tedaviside yapilabiliyor turkiyede , eksik bilgilendirme adami. Kardesim benim bi komsum var fitik tedavisi yapiyor tip diplomasi yok , kutukle beline vuruyor bi de balik yumurtasi recetesi yaziyor herkes iyilesiyor , hastasi cok. Bi onu arastir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mithat said: Suan wissendeyim bir iki dakika bekleyebilir misiniz dediler resepsiyonun orda bekliyorum. Resmen bu duruma ihtiyacim varmis bassaklarina kurban elesso. Hatta " tisikirlr illissi" bundan sonrasi daha onemli yalniz, ayi gibi calisman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 -Crawler- said: Ya bende de böyle kırık çıkık işleri olsun, bitkisel ürünler olsun baya bir bilgim var. Tıp okumadan doktor olabiliyoz mu? sen direkt basla nasil olsa sifati alinca bir halt olmuyor..ustune suslu birseyler buluruz sana..fitoterapi danismani..herbakolog..esasinyel asit uzmani..aromatik yag bilgesi..shaman..cleric filan.. ha ama rutin yapman gereken seyler var. mesela allahin unuttugu guzergahlarda metruk ev duvarlarina bel soguklugu 0555xxxxx diye numarani filan yazman gerekiyor kartvizit yerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mithat said: Suan wissendeyim bir iki dakika bekleyebilir misiniz dediler resepsiyonun orda bekliyorum. Resmen bu duruma ihtiyacim varmis bassaklarina kurban elesso. Hatta " tisikirlr illissi" aha çok sevindim işe girersen ilk maaşla bi yemek ısmarlarsın artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ÖM atmışım heyecanla, Yemek sana kurban olsun , hele bir işe gireyim , ne dilersen dile benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Peregrin said: Mithat said: Suan wissendeyim bir iki dakika bekleyebilir misiniz dediler resepsiyonun orda bekliyorum. Resmen bu duruma ihtiyacim varmis bassaklarina kurban elesso. Hatta " tisikirlr illissi" bundan sonrasi daha onemli yalniz, ayi gibi calisman lazim Şununla ilgili bi sorum daha var. Kursun içeriği belli , onu destekleyecek özellikte online nasıl bir yer önerirsiniz çalışabileceğim? Codecademy'de bunlar yok , benimde en çalıştığım güvendiğim yer orası normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 kurs baslayinca o sorulari orada soracaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mithat said: ÖM atmışım heyecanla, Yemek sana kurban olsun , hele bir işe gireyim , ne dilersen dile benden. bende sana yardim ederim ki ne ismarlican? belki sana avrupada is bulurum avro sevmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 mithat olamayacaksın bişey biliyon di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ya genel olarak bişi olamam. Bunu yazılımcı olarak limitlememek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ilk isine girene kadar onemli sonra tuvalet kagidi kadar degeri yok cunku tuvalet kagidi gotunu kesmez en azindan :P turkiyede tabi gosteris meraklisi oldugundan millet belki farklidir durum ama yurt disinda ilk isinden sonra geriye yonelik tecrubene bakarlar, diploma fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Türkiyede yazılımcılardan tek beklenen program yazmak değil, özellikle kurumsal ve büyük yerlerde çalışıyorsan senden sisteme ve mimariye de hakim olman, kriz anlarında ve problemler yaşandığında problemi analiz edip, hatayı tespit edip çok hızlı ve pratik çözümler ile işleri yoluna koyman isteniyor. Bu nedenledir ki diploma arıyorlar, evet sadece yazılım/bilgisayar mühendisleri değil, fizik matematikçiler de buradan ekmek yiyor ama bu da tam dediğim sebepten, programlama becerilerinden ziyade üstün bir analitik zekaya sahip olabileceklerine yönelik güçlü referanslarından ötürü bu tarz bir eğitimden geçmiş kişileri tercih ediyorlar. Çevremde kötü okullardan diploma almış ve diplomasız yazılımcılar da oluyor, programlama konusunda pek bir eksiklikleri yok ama iş mühendislik yaklaşımına ve analitik zekaya dayalı çözümlere geldiğinde bir çoğu sınıfta kalıyor ve bu nedenle pek tercih edilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Türkiyede de büyük ihtimal ilk işinin süresine bakar o , ki zaten hemen hemen her sektörde öyle. İlk bir işe kapak atarsan ve orada 1 terfi alacak kadar ya da en azından 2 sene civarı süre çalışırsan , sonra hemen hemen her meslek alanında (tıp,hukuk vb hariç tabii) tecrübe daha önemlidir diplomadan. O ilk iş işte çok önemli. Onuda artık gerekirse tanıdık torpil falan kasıcam olursa. Şimdiden bir iş buldum yazılımla alakalı sayılır. Meşhur bir firma bundan sonra yazılım ve IT kısmını outsource değil kendileri yapmak istiyormuş , o yüzden kendi bölümünü açacakmış , babamın arkadaşı genel müdürü oranın , aldırabilirim kendimi oraya belki , eğer kurs bitmeden açılmazsa bu olay , kurs bittikten sonra sertifikayı gösterir torpil yaptırırım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 moriarty said: keriz işi. işe alım açısından en iyi şey kendini gerçekten geliştirmek olur. yani nasıl desem millet internet üzerinden millet web 3.0 4.0 peşinde sen web 1.0 peşindesin. diplomasız işe alınmak mı istiyorsun, o zaman diğerlerinden iyi yaptığın bir şeyler olacak bu kadar basit. bu yazılım olur, düşünme yöntemin olur, pratik çözümlerin olur, kısa sürede ortaya çıkardığın şey olur olur da olur. internet derya deniz. ogrenmek isteyene millet gerizekalıya anlatır gibi binlerce kaynak hazırlıyor. hala soracağına git başla birine birader sevdiğin. yazılısı da var, beraber yapmalısı da var, zombiden kaçışlısı da var, pratiği de var, teoriği de var var oğlu var. zaten su topici açtıgın süreden beri günde 6 saat izleye deneye yanıla yapsan baya yol gelmiştin başlangıç açısından. milleti yorma abi boş yere. al sana örnek: 2 ay önceye kadar bir şey yaratmak istediğim zaman en iyi tasarımcılarla uicılarla çalışmak istiyordum. cebimden 10k civarı çıkıyordu gerçekten dünyadaki dribbbledaki top 50deki adamlarla çalıştıgın zaman, sermayemi yiyordu deli gibi. evet tasarım altyapım vardı ama 1.5 ay boyunca kimseye lagaluga yapmadan günde 2-3 saat minimum onu izle bunu dene onu izle bunu dene bilmedigin soruların yanıtlarına bak şu an o herifler kadar yapabiliyorum. böylece sermayem cebimde kalıyor. ha şimdi napıcam 2-3 ay baya boş vaktim var. oturucam evde deli gibi ruby / ruby on rails öğrenicem kafamdakilerle hızlıca prototip çıkarmak için. çünkü yazılım da her zaman önümde engel. yapacaksan yap abi. burada millet sana zaman ayırıp öneri veriyor her seferinde. en azından insanların zamanına saygılı ol. belki benden de bir bok olmaz ama en azından bir bok olması için her gün bir şeyler yapıyorum. sana da tavsiyem sen de artık lagalugayı bırak yapacaksan yap. şu topici açalı kaç gün olmuş, ilk gün ne soruyorsan onu soruyorsun hala. ve sıkıntılı olan şu senin için. öyle şeyler soruyorsun ki derya deniz internette hiç okuyup araştırmadıgın belli oluyor. öğrenicem diyorsun eyvallah öğren, ama bir bak kardeşim ne nedir ne işe yarar nasıl birbirine uyar nasıl kullanılır yeni teknolojiler nedir nasıl calışır hangi ihtiyacı karşılamak için çıkmış vs. Söylediğin her şey sonuna kadar doğru. Ayrıca tebrik ederim kararlılığından dolayı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 internet girisimcisi moriarty bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ben daha samimi gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Esimin arkadasi yazilim muhendisligi mezunu kiz benim bes senedir virusun vsini bile degdirmedigim bilgisayarima visual studio indiriim derken virus indirdiginden beri artik kesin eminim diploma harbiden cok onemsiz lan , gerizekalilar bile is bulabiliyo bu sektorde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar