Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu reklamlar sapıttı...


Llama

Öne çıkan mesajlar

abı ne olcak bu hal yahu ınekler futbol oynuyorlar sımdı bırde transfer ortaya cıktı ayraniç sagıslı ınek sutasa tranfser olmus bılgınıze[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu reklamlardan alıp veremediğiniz ne var anlamadım.
Bence siz sapıttınız.
Adamlar reklam yapmış, o reklamı değiştiremessin.
Zevk almaya çalışın.

Bir kere de, "aa bak sütaş ne güzel reklam yapmış, inek takımına bu sefer transfer yapmışlar" felan diyin.[hline]You want a piece of me, boy?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecrusher
reklamların nesınden zevk alayım abı adamlar ıgrenc yapıyor sonra ben nasıl ıcıcem o ayranı her ıcıcımde ayraniç ın kulakları arasında topu nasıl tuttugu aklıma gelıyor[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseinin reklamdan hoşlanması yada hoşlanmaması gerekliliği yoktur. Reklamcıların ve firmaların tüketiciye o malı aldırtacak reklamı yapma mecburiyeti vardır. Tabii ki reklamın da kötüsü olacaktır. Yanlış bir reklam olduğu halde beğenilen yada dogru bir reklam oldugu halde beğenilmeyen reklamlar da olacaktır. Ama çok güzel reklamlar yapıyoruz gerçekten bunu da inkar etmemek lazım. Artık reklam seyretmek eskisi kadar ızdırap gelmiyor.
Dünyanın en iyi reklmalarını yaptığımıza dair ne gibi bir şey var elimizde. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi reklamlarını yapan ülke diye bir ödül mü geçti birleşmiş milletlerin yetkili merciisinden elimize? Ya da son bilmemkaç senedir yapılan irili ufaklı tüm yarışmaları biz kazanıyoruz da benim mi haberim yok. Bazen insanlar bir şey atıyor ve herkes de ona inanıyor ve gidiyor olay öyle. Bir deli taş atar 40 akıllı çıkaramaz olayı yani. Evet gerçekten iyi reklamlar yaptığımız gerçek. Diğer ülkelerle kıyasladığımızda çoğu ülkelerin reklamlarından daha iyi reklamlarımız da az değil. Hızlı denebilecek bir hızla hemde emin edımlarla yükselen bir reklam kalitemiz de mevcut bunları kabul ediyorum ama yine de bunlar bizi dünyanın en iyisi yapmaz. Bu arada sakın TVdeki reklamları GAG daki reklamalarla karıştırmayın. Çünkü o reklamların çoğu çeşitli şekillerde amatörler tarafından yapılmış reklmalar ve reklamlar üstündeki oynamalardır. İçlerinde gerçek reklmalar olsa da çoğu reklamı ciddi ciddi izlediğinizde adamların haktan alabilecekleri tepkilerin neler olabileceğini bir düşünün. Öğretmenlerin geçtiği bir reklama (ki ben o tip olayları kendim tüm okul hayatım boyunca yaşamış olmama rağmen) öğretmenlerin bize hakaret ediliyor diye sokağa dökülüp tepkiler yağdırdığı tek ülke biz değiliz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel reklamlar yapıyoruz.
ama illa her reklamı beğenmek zorunda değiliz.
benim iğrendiğim kustuğum reklamlar var.
ancak reklamlara pozitif bakmaya çalışıyorum.
yoksa benim zararıma.
sinirimi ne bozucam ben ya.
her reklamı beğenmek zorunda değiliz.
ancak reklamlar sapıttı diye topicler açmaya gerek yok.
çünkü reklamların geneli güzel zaten.[hline]You want a piece of me, boy?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...