edi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 aynen tam tanimiyla mulayim hayvanlar, koy kenara dursun, kacsa kacamaz zaten, istedin mi hoop yakala, sonra birak gik demez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ehe elinle tutamazsın ama kipriyi.. ısırır..yok dikenleri batar aslında.. Sonic ...offff..kirpi hastası biri olunca insan :P *!Mega driveını özler..* neydi o sonic im bea..TÜM serilerini bitirmiştim bir bir... Ahh ah :( hey digi..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 akrostiş deniodu dimi bunlara yada ona benzer bişi[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Malkor, 18 July 2003 14:14 tarihinde demiş ki: Yadaaaaaaaaaaa Ceren Canımsın Eren bu kim la Ren Geyiği mübarek En Güzel sensin N evşehirde bulundunmu ? Devam edelim Canımı al benim Emi Ruhumuda al promosyon var Emi Ne desem boş al benide içine [Bu mesaj Malkor tarafından 18 July 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] ZUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÖLDÜÜÜÜÜÜÜM ahahahahah :) karnıma arılar girdi mauıhuahsdgagasfgasdfasfw4tsg[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Yeni userlara da kötü örnek oluyorsunuz.. Bu arada halfmumi nerden çıktı sonic şimdi be! Canım çekti senin yüzünden..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ehuhe malkor hakkaten öldüm ya[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 harbi masa başında krizlere girdim[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aaa parmağım yanlışlıkla neye dokınmış :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 justin'in kabusu oldu bu topic, yaratik filmi gibi periyodik olarak hortluyo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aaa ben yazmamışım olmas ki Cenab-ı Allah'ın verdiğini esirgeme benden Ekmeğime bal sür benim için Rakıma da buz at biraz Eh kapıyı da kırdım pardon Nasılsa sen temizlersin bana neyse saçmaladık bişiler bügün de yeterli herhalde.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: fedaykin, 18 January 2004 00:23 tarihinde demiş ki: aaa parmağım yanlışlıkla neye dokınmış :-P ahaha :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 cigerimi söktun,göturdun uzaklara, ellerim soguk,gözlerim acıyla dolarken, rivayet edilmis oralarda sensizlik, eller bakarken sana bos bos,duvarlar dinliyor beni hergun, niye fısıldamadın o sözcugu,yuregi aglayan benim halbuki... asagıdaki daha bi uygun:) gunun ısıgının ilk aydınlıgını gecenin ilk karanlıgını yalnız yasamak geceleri sarılmak kadehlere yalnızlıgın turkusunu soylerek uyumak bir mumun titreyen ısıklarını en begenilen sarkının anılarını dost sanmak gulmek aglamak aglamak gulmek ne guzel seymis yalnız kalmak[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ceryan gibi çarptın beni Ellere bırakmam seni Rica ederim naz yapma Erkeğinin sabrını taşırma Naz mı? diye sorma, sinirimi bozma! :-p[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Cebren ve hile ile, Ektin beni. Ramak kaldı, Ellerine. NANE NANE NANE NANEEEEE......!!!!! :-):-):-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 cebir bile kolay oldu, ellesmeden cıkılmaz oldu, rıfat da anladı dedigimi, eller kapacak seninkini, ne yapalım ne edelim dersen, utanma sıkılma, calıs calıs yorulma, bakarsın olur der göbek atarsın onunla, kırma kızcagızın belini ayımısın yoksa, hic sansın yoktur aklı havadaysa.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. :D edit siir [Bu mesaj coronius tarafından 18 January 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 eh be kardesim ezdiniz bitirdiniz olayı ---------------------------------------------- Cebren ve hile ile, - Ektin beni. - Ramak kaldı, - Ellerine. - NANE NANE NANE NANEEEEE......!!!!! - ----------------------------------------------- ÇERÇEVELEDİM bu kdr olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 buda benden bu kdr şiir varken Ceren ile sahilde Ellerim onun göğsunde Ramak kaldı aşağılara inmeye Ellerim şimdi aşağıda Ne yapıyorsun diye sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ceren diye bir kız varmış Etrafında bir Justin hastaymış Reddetse bile Justin akıllanmazmış Etrafında pervane olmaya doymazmış Neylersin Justin acısına aşıkmış[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Camış kadar olsamda Enginar aldım pazarda Ruhum sende kalsada Eşşeklik ettim anla Naz yapma gel bana[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 18 January 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Cafcaflı giyiniyorsun Elimi tutmuyorsun Rahat uyuyormusun? Eğer duyuyorsan Neden kaçıyorsun?[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 18 January 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Caz yapma bana Espri yaparım sana Rezil rüsvan olursun Esir düşer gocunursun Nasıl ama[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Harbi seviyesizlik diz boyu...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Canımdan çok sevdiğim Elini tutunca bırakmak istemediğim Renksiz hayatımdaki renkli hislerimsin Estirdiğin rüzgarla beni fetheden Nasıl olduysa hep kalbimden gelen İrademi yanında kaybettiren Melekler kadar saf aşkımsın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 18 January 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ceren çıkmadı mantıklı cerenim oldu ama... beğendin umarım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aşk yanında mazoşistliği de getiriyor ne yazık ki[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar