Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Hamama girelim terleyelim Her isteyene vermeyelim Yüz üstü yatmayalım Portakalları patlatmayalım Daha fazla İğrençleşmeyelim İğrendim kendimden! bunları yazan ben olamam ıyyy[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Canımı tükettin be kadın En dandik kızdın Raslantı eseri karşılaştım senle En uyuz olduğum şeyle Nolur bırak artık yakamı be bunu söle garanti veriyorum sana olan sevgisinden mutluluktan senin yanaklarını kızartacak(şlap!ne lan bu düdük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 cNet in sayfası haklendi emuleyi download etmedi refrseh yaptım olmadı editle iş hallolmadı netscape'nin azizliği varolamadı Allahım ne yetenek var mış bende bea[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 zuhzuhzuhzuhzuhzuhzuh ahuaahuahu ahuaahuahu puhahaha puhahaha ehuehuehu :-) :-) ehuehuehu jejejejejeje jejejejejeje asdasdasd :):):) asdasdasd zhuhuhuhu zuh zhuhuhuhu niahohoho zuh niahohoho ehuahozhu zuh ehuahozhu ölüyoooom! :) :) ölüyoooom! :D :D :lol: :lol: :) :) :) :) :) buna inanamıyorum ya dün yada benim gibileride warmış allahımm biliodum bitane benden olduğunun zhuhuhuhuuuuu sabahın beşi allamm bütün evi kaldırdım güle güle zhuhuhuhuh banada bi şiir yassanıza benimkide böle olsun :P B........ E........ N........ A........ N........ ne biçim isim bu diyen warsa anlamı : parmakla gösterilcek kadar güsel kıs :Pzuhzuhzuhzuzhu[hline]-Scream! -from my soul -Fate! -mystified -Hell! -forever more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 "yok yanmazsa yukarı bak "neeexxt!" de, allah yenisini gönderir :) " lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 forum açılalı 1 yıl olmuş nerdeyse be höh. Justin gelirse dağıtacak burayı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 çüshhhhhhhhhhh[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 sgeç bile kalmışsınız bu forum paticiğin anlı şanlı tarih defterine kaydedildi bile(ya da ben kendimi kandırıyorum)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Sly-One, 11 October 2002 00:31 tarihinde demiş ki: *kız gelir "neyin war diye sorar"* *"yok biseyim, senin yüzünden hepsi naltak" çaat* *"ahh!, erkeim"*[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar en cok buna gulmustum gene guldum :)[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Hmmm... said: wanderer1985, 15 March 2003 16:17 tarihinde demiş ki: dua et sticky yapmiyolar :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 evil minds that plot destruction Nefr ellerini birbirine surup ihihi diicek[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hehe aslında "Efsane Topicler" diye bir bölüm olabilir.. nerdeyse 10 aydır devam eden ve artık 15.sayfaya geçmeye hazırlanan bu hayata atılmaya hazırlanan her gence rehber değerindeki topicin yeri orası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 olm ben burda warken bu dalga kitlenene kadar en başta olucak zhuhuhuhuhuh her kesin okuması nesilden nesile her sayfanın disketlere kaydedilip okutulması gereken bi yazıı zuuhuhuh :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bi sene sonra yazayı mbende barii.. Cayır cayır Ateşler Kafamda En Zor sensizlik Hayatta Rahat ve huzur sensin En sevilen , sevdirensin Ne yazıkki ama ;Uçtun gitti baharla![hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Al sana şiir C edi şövalyem E dim büdüm R esul balayım E mret ayaklarının altına sereyim dünyayı N ededin sen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yadaaaaaaaaaaa Ceren Canımsın Eren bu kim la Ren Geyiği mübarek En Güzel sensin N evşehirde bulundunmu ? Devam edelim Canımı al benim Emi Ruhumuda al promosyon var Emi Ne desem boş al benide içine [Bu mesaj Malkor tarafından 18 July 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ingilizce şiir die bi konu gördümde nedense birden aklıma bu geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 justın yoj ortakıklarda :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 :p zuahah bana gelse ben dırek oldurrler cafe yede gıdemem :o[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 aaa paron Justin parmağım yanlışlıkla dokunmuş klavyeye, galiba up ladım :-D Cidden bu konuyu bir süre sticky yapsak derim bende...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 topici görünce koptum, cidden bu topic bu günlerde sticky olabilir katılıorum [hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? [Bu mesaj -xception- tarafından 14 September 2003 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Cehennemden geldim yanına Elini tutmak için sırf Rendelediler bunun için beni Elini tutmak için değer Napalım her şey senin elinde[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 OUTLIFE seni babacum a havale ediyorum *!Yeni geldi bunlar yieeyt diye bagirir* Bayilirim psikoanaliz yapan kitaplara filmlere, bu da resmen psiko analiz yapiyo deliriyo yavasca, bir anlik gaz oluyo, birden gercegi kavriyor, patliyor icinde, bunu psikoloji tezi olarak kullanabiliriz :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Volfied, 14 September 2003 18:04 tarihinde demiş ki: OUTLIFE seni babacum a havale ediyorum *!Yeni geldi bunlar yieeyt diye bagirir* Bayilirim psikoanaliz yapan kitaplara filmlere, bu da resmen psiko analiz yapiyo deliriyo yavasca, bir anlik gaz oluyo, birden gercegi kavriyor, patliyor icinde, bunu psikoloji tezi olarak kullanabiliriz :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! neden?[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 stiki olsun evet Camdan bakınca gördüm bakkalın kirli elini E ne alaka bunu yazıyosun ki şimdi Ra diğer tanrılara kıl kaparsa nolur peki Ebenin a** olur dersem kırmış olur muyum seni Ne kızlar gördüm senin gibisini görmedim dersem verir misin peki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar