metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: fedaykin, 05 Ekim 2002 19:33 tarihinde demiş ki: Boşuna kasmayın, kadınlar ikiye ayrılır 1- Seni hasta edenler 2- Seni gelecekte hasta edecekler Kadınların dünyadaki tek varoluş sebepleri erkekleri hasta etmek başka bir şey değil. Bunu bilir bunu söylerim. Şiirmiş miirmiş boşuna kasmayın, seni gözüne kestirdiyse zaten elde eder. Yok seni beğenmediyse hiç şansın yok. En sonunda hangi seçenek gerçekleşirse gerçekleşsin sen kaybedeceksin. Diyelimki çıktın önce bütün erkek arkadaşlarından yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayacaksın ve hiç arkadaşın kalmadığında seni terkedecek. Seni baştan reddederse şanslısın sadece bir süre daha peşinde koşmakla uğraşacaksın biraz kalbin acıyacak o kadar. fedaykin hiç değişmemiş yalnız :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Craven (11:41 PM) : bi gitar war bişeyini açınca gitar hurra oluyomuş hepten coşuyomuş ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 klasik yapalım ctulhu ayıp ettin :) aa elim kaydı :P [Bu mesaj ranges tarafından 30 Eylül 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Canısı canısı Elmamın yarısı Richard Garry'nin karısı Eninde sonunca olacam bir Nataşa kocası.[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Cikleti yapıştırdı saçıma Elimle aldım kaşıya kaşıya Rage e girerim bak. E vire çevire döverim ama? N amert![signature][hline] [Bu mesaj ranges tarafından 30 Eylül 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 olsada bulurum olmasada olmuş ya :D:D[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Cıtır cıtır beni ye Ekşi ekşi elma ye Remzi acı ben tatlı Elma gibisi nerde varmış Neyse salladım bişiler[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: HellHound, 08 Ağustos 2004 14:18 tarihinde demiş ki: efsane topic geri donmus be heeeeeyt ama bu sefer çok saçma bir up mesajıyla.. pff[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 oha be cocuklari bile olmustur simdiye kadar ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 buda benden olsun bare:-P gözlerine dalıp giderken özleminle yanıyorken zamanı tutamazken duygularım seninle ellerim ellerinle[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: eagle_dnz, 18 Ocak 2004 11:17 tarihinde demiş ki: Canımdan çok sevdiğim Elini tutunca bırakmak istemediğim Renksiz hayatımdaki renkli hislerimsin Estirdiğin rüzgarla beni fetheden Nasıl olduysa hep kalbimden gelen İrademi yanında kaybettiren Melekler kadar saf aşkımsın [signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 heheh bu da hep aynı siiri yazıo demeyin yenisine kasamam ayrıca bu ne yaw hortlak gibi topic :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ceren seni seviyorum Eninde sonunda benim olacaksın Resmine bakıp bakıp iç geçiriyorum Elbet bir gün sen de anlayacaksın Nasıl olmuş şiirim ceren ? :horace:[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ceren ceren dedik milleti ayağa kaldırdık Eh be ceren bana yapılır mıydı bu? R Elime geçicen bi gün görüşecez Nalan'a da selam söyle bu arada not: R yi siz doldurun ben bulamadım. :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Rahat battı kızım sana[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eşşek hoşaftan ne anlar cevap : anlamaz By Sheref :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Cepten aradım açmadın [a] Evden aradım yine açmadın [a] Rampaların ustasıyım [b.] Evlere lazımım [b.] Nerdesin güzelim nerdesin? [wxq] Yine mi 5 satırlık şiir heh.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 Eylül 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 Eylül 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Umur bunu senmi yazdın =) Son [a] pek [a] gibi değil de neyse hastalığına veriyoruz bol şans diliyoruz ...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Cümbür cemahat eğlenirken Eğlencemizin için sen mıçarken Renkli günümüzü bozarken Elini bir yerlerimi sokarken Ne ettiğini sanıyon sen ?[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Cebinden aradım kapalıydı. Eninde sonunda bulacağım seni yar Raylarda kafam tren altında kalsinki Elini tutup göstereceğim elaleme, şart olsun ki, Naif ruhlu, güzel gözlü yar[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Şindi Ankara Gelibolu diye giricem de tabi ortam müsait değil diğer şiirlerle izdivaçlarında mani var =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Cenabet gezdim günlerce, hasretinden! E be güzelim, zürriyet bırakmıyorsun ki adamda. Rendeledim ayak başparmaklarımı, hasretinden! E be güzelim, akıl sağlığı bırakmıyorsun ki adamda. Ne konuşuyorsun hala, kalmadı diyorum zürriyet... Ben giderim adım kalır Ikın ıkın!Düşecek! Kıyamet kopar ama düşerse, ona göre! Tiramisu yiyorum sabahtan beri Ikınıyorum, ıkınıyorum, düşmüyor! Musil verelim dedin, tiramisu'dan olabilir mi acaba? Sana baktım ve düşündüm E NE ALAKASI VAR ŞİMDİ ULAN TİRAMİSUYLA! Ne demek ne alakası var dedin, olabilir böyle şeyler. Dedim ki, HASTA ETME ULAN ADAMI YETER, TİRAMİSU GETİR! E madem öyle, git kendin al tiramisunu diye bir de trip attın. Ne diyim be güzelim, allah belanı versin.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 Eylül 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ehauheau Allam komedi[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben bu dağların nesine geldim eylenen patiler sesine geldim bir pati yörünge dışı olmuşta yasına geldim geldim kara kediii bitti..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Caka satma bana. Ezme beni yar Rakun'a döndüm aşkından Endoplazmik retikulumum benim Neden hiç bakmassın yar..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Caklıt yedim nestle'den Emperyalist köpeklerden Rengi bok renginden Eh be sıktı artık bu CEREN! Nerenizden atıyorsunuz nerenizden![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar