dasBock Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 logitech 5.1 ses sistemim var evde. özellikle film izlerken kullanıyoruz. film izlerken hiç tatmin etmeyen bi ses kalitesi var. müzik dinlerken çok güzel ses alıyorum ancak filmdeyken mesela arka plandaki müzik çok yüksek geliyor ve konuşmalar genelde kısık oluyor. konuşmayı duyalım diye sesi açıyorum bu seferde müzik ya da efekt cort diye bi giriyor yer gök inliyor. bu tahminim ses sisteminden kaynaklanmıyor ancak emin olamıyorum. film izlerken kullanabileceğimiz bi yazılım var mıdır bu sorunu çözebileceğimiz ya da nedir bunun çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Ekolayzirdan ayarlasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 heh işte ekolayzır gibi bi program lazım sanırsam bana ancak bildiğim kadarıyla böyle bi imkan film oynatıcıda yok. var mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 media player classic kullanıyorsan ayarlarda internal filters - audio switcher - normalize'yi işaretleyip bir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ekşiduyuru kesmedi mi kardaş fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 codeclerden olabilir o sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 jeeztro splash diye bi program önerdiler çok şahane bişeye benziyo :D power media playerdan izliyodum da demin splash'i kurcaladım biraz. görüntüyü hakkaten iyileştirme seçeneği var. şimdi splash ile power'ı yanyana açtım splashten de 60fps'ye getirdim arada hakkaten kol gibi fark var. bu bile filmleri artık splashle izlemek için yeter de artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 aynı olay bende yaşıyordum da neyse dasBock muş vazgeçtim yardım etmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 çok da mikimdeydin afedersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 win10 olduğunu varsayıyorum. sorun center ın kısık olması.ses panelini aç orda hoparlörün üzerine sağ tık özellikler de gelişmeler sekmesine tıklayıp geliştirmeleri devre dışı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dasBock said: çok da mikimdeydin afedersin :) AHAHA epic bakayım o dediğin programa. vlc ile izliyorum hala ben. windows xp kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hk. yazmışsın logitechten bahsediosun. hani http://logonoid.com/images/harman-kardon-logo.jpg nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 win10 kullanıyorum ancak bahsettiğin ayarları bulamadım bi de daha sonra ses sistemini bağlayıp aynı ekrana gelmeye çalışıcam. jeeztro henüz detaylı inceleme fırsatım olmadı ama ilk izlenimim olumlu açıkcası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ses kartının arayüzünden merkez hoparlörün sesini yükselt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Ses olayını da 60fps olayını da on numara çözmüş bu splash helal olsun. VLC, POT vs gibi zibil gibi ayar ile uğraşıp yaptığım şeyleri tek tık ile kolayca hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 sesle ilgili özel bir ayar bulamadım splashte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Sesin yönüne göre, türüne göre tek tek ayar yapabiliyorsun. http://i.hizliresim.com/QBWNky.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar