BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 arkadaşlar elimizde; - AKAI GX-210D tape kayıt cihazı - AKAI SW-126 hoperlör set - AKAI AA-1020DB amfiligatör - Dual 1225 pikap parçalarından oluşan bir set var ve babam bu seti elden çıkartmak istiyor, aslında tape kayıt cihazını ben saklasam mı diye düşündüm ama gerek yok sanki ses kartları s daha gelişti ama evde küçük bir vintage etkisi olurdu olsa eheh şimdi bunların ederini nereden öğrenirim? kim fiyat verebilir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Amfi epey para eder sanirim, ₺700-800 filan. Oburlerinin degerli olduklarini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Abi spotçu falan tarzı yerler pul parasına alırlar. Hifi dükkanları falan da modern olmayan şeyleri alıp satmıyolar. İnternetten aklına esen fiyatı koy, satılırsa satılır, satılmazsa tut elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 hoparlor ile am para etmez pikap 100-150 lira belki digerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 hipsterlara kitle 2k 3k ne istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Hoparlör düzenli kullanılmadıysa kondisyonu çok kötü olabilir. Neden satmak istiyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kullanılmıyor, evde duruyor öyle bi de yakın zamanda pikapı almak isteyen çıktı babam da hazır alıcısı varken komple seti vereyim kurtulayım dedi haklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 işin kötü tarafı o kadar eskiler ki ebay de bile güncel ilan yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 - Reel to reel recorder kimsenin kullandığını sanmıyorum 3-5 kuruşa gidebilir belki meraklısı varsa. - Hoparlörler kondisyona göre 250-300 falan eder sanırım, - Receiver da çok koleksiyon değeri olan bir şey değil 200-250 veren çıkar belki. - Turntable; kartuşun durumu ve aletin kondisyonuna göre 200-300 arası edebilir. Bir de şöyle bir durum var; benim söylediğim fiyatlar x 4 = Türkiye vintıc piyasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 sosyete antikacısına dekor olarak satabilirsin. Ya da denildiği gibi internete koy pahalıya, satılırsa satılır. Yoksa kalsın, ne güzel dekor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 lan getirsene eve kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Abi googledan baktım da resimlerine, o amfiyi falan satarsan on yıl sonra ağlarsın. Çok şık duruyo lan. Benim sony ta-636 şık diye mutluydum, şunu görünce vahoyk dedim şu güzelliğe bak Amfi ve hoparlörleri kur bence eve, tvyi ya da bilgisayarı felan bağlarsın. En olmadı ipod bağlarsın bi tane. Karizması da olsun dersen turntableı da bağla tabi ama kasetçalar anlamsız bişey Hatta istanbuldaysan takas edelim remote controller hariç full set sony 636 serisi var elimde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar