Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vintage Hi-Fi ekipmanları hakkında bilgisi olan var mı?

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar elimizde;

- AKAI GX-210D tape kayıt cihazı
- AKAI SW-126 hoperlör set
- AKAI AA-1020DB amfiligatör
- Dual 1225 pikap

parçalarından oluşan bir set var ve babam bu seti elden çıkartmak istiyor, aslında tape kayıt cihazını ben saklasam mı diye düşündüm ama gerek yok sanki ses kartları s daha gelişti ama evde küçük bir vintage etkisi olurdu olsa eheh

şimdi bunların ederini nereden öğrenirim? kim fiyat verebilir bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

- Reel to reel recorder kimsenin kullandığını sanmıyorum 3-5 kuruşa gidebilir belki meraklısı varsa.
- Hoparlörler kondisyona göre 250-300 falan eder sanırım,
- Receiver da çok koleksiyon değeri olan bir şey değil 200-250 veren çıkar belki.
- Turntable; kartuşun durumu ve aletin kondisyonuna göre 200-300 arası edebilir.

Bir de şöyle bir durum var; benim söylediğim fiyatlar x 4 = Türkiye vintıc piyasası.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi googledan baktım da resimlerine, o amfiyi falan satarsan on yıl sonra ağlarsın. Çok şık duruyo lan. Benim sony ta-636 şık diye mutluydum, şunu görünce vahoyk dedim şu güzelliğe bak

Amfi ve hoparlörleri kur bence eve, tvyi ya da bilgisayarı felan bağlarsın. En olmadı ipod bağlarsın bi tane. Karizması da olsun dersen turntableı da bağla tabi ama kasetçalar anlamsız bişey

Hatta istanbuldaysan takas edelim remote controller hariç full set sony 636 serisi var elimde sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...