serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=NXUx__qQGew?feature=oembed" width="459"> said: A teacher discovers a time portal that leads to October 21st, 1960 and goes on a quest to try and prevent the assassination of John F. Kennedy, which is complicated by the presence of Lee Harvey Oswald and the fact that he's falling in love with the past itself. Stephen King'in romanından uyarlanmış. James Franco oynuyor. İşin içinde J.J.Abrams ve Stephen King de var. 2 bölüm yayınlandı şu ana kadar. Güzel gidiyor. Var mı takip eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Cidden çok sürükleyici gözüküyor. Bugün itibariyle izlemeye başlıyorum, bulabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 konu zayıf geldi bana. 2.bölüm asıl katil çocuk olsaydı, çok daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kitabına başlamıştım ben de bitiremedim kitap elimden gidince. klasik stephen king eseri eğer güzel uyarlarsa ekip gideri olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Trias trollüyor sanırım, önce Deadpool sonra burada - plot zayıf. Başka açıklaması yok. Başarılı bir troll değil ama, kınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 bunun konusu vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 şunun konusu açılmadı diye içime kurt düşmüştü.üşenmesem ben açıcaktım artık dayanamayıp iyi yapmışınız. ilk 2 bölümü izledim çok güzel gidiyor.kelebek etkisi ve zaman yolculuğu dalgası çok hoşuma gidiyo zaten,güzel geldi şu yoklukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Trias said: konu zayıf geldi bana. 2.bölüm asıl katil çocuk olsaydı, çok daha güzel olurdu. şunu bende bekledim ya aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?11,8301950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Aaa göremedim sorry yeni başlık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Cok acaip olm, cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 _Rave said: Trias said: konu zayıf geldi bana. 2.bölüm asıl katil çocuk olsaydı, çok daha güzel olurdu. şunu bende bekledim ya aynen. la olm kucucuk cocuk, neyine cekic kaldiracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 özelliği de o olmalı zaten, normal cinayet filmi için mi dizi seyredeceğiz?_ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Saçmalık olurdu.. Domuzların şarkı söyleyerek uçtuğu bir müzikal bölüm ile aynı ayarda saçmalık olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 dasaaa said: la olm kucucuk cocuk, neyine cekic kaldiracak. o kadar teknik açıdan düşünmedim abi,sosyopat falandır diye tahmin ettim çocuk ama çıkmadı.hani o olmasa bile bi twist bekledim olayla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Abi 20 senede becerememis bakalim esas oglan ne yapacak. um tis um tis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar