sabonis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 caner net 2. sarı ve kırmızıymış şurada: https://vine.co/v/ighWTEnTtMX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 BJK'nin defans hattı ağır yeto yalnız, bizimkilerin 2-3 atması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 applev0dka said: madcow said: applev0dka said: madcow said: Apple sakin ol sampiyon. Caner arkasını donmus tabanı acık falan degil. Ne kırmızısı? sarisi var direk rakibe geliyor ? 10dk önce sosaya yaptigi da net sariydi ikinciye atilmadiPozisyonun sarıyla da bir alakası yokki normal carpısıyolar. Onceki pozisyonu gormedim. https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/704375962037833728 ?O sırada mac acık degildi ajauıha gormedim derken hakkaten gormemistim yani. Bu daha sarı kartlıkmıs hele sosa nın onu acıksa kesin sarı kart ama su 5snden oyle WOW BUNA NASIL KART CIKMAZ degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Fenerbahçe son zamanların en iyi topunu oynuyor net. 3 4 atağı var bjknin adam gibi. Sürpriz golü Volkan'la buldum, demiştim forvetlerden beklemiyorum diye bişey ama daha fazlası lazım. Güzel futbol, güzel skorla keyif verecek. 2 penaltımız verilmedi, biri Caner'e biri RvP'ye (RvP'nin değil dersek el var ceza alanı içinde kaymak gibi onu da geçtik hadi) Tabanla Volkan'ı öldürme girişimi var, sarı kart bile yok. Daha sayacak çok şey var da Cüneyt Çakır işte, işine geleni görür işine gelmeyeni görmez. 2. yarıda risk alıp Caner'i oyunda tutması lazım. Caner saatli bomba, sarı kartlı herif öküz gibi dalıyor. Ama o olmazsa sol kanat çökebilir, Volkan'a çok alan yarattı. Riske girip değiştirmemesi lazım. Ama Diego... Kardeşim nasıl bir orta sahadır bu yahu, kendi etrafında dönmekten top oynayamıyor, kaleciyle karşı karşıya hala orta peşinde, vur gitsin, Alex olaydı en az 3 0 dı ilk yarı ya... Hayırlısı, kazanalım da :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 applevodkanın ağlamalarını göstermeyen bir script var mı? yoksa yarın yapıp koyucam buraya applevodka sadece mıymıymıy olarak göstercek veya ağlak emoji isteyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 gayet iyi mac yonetiyor hele ki taca bile deli gibi itiraz eden oyuncuların içinde. Her pozisyon kart versen derbiler bitmez. Fener ilk yarıyı tamamen hak etti. Böle giderse 2-0 3-0 biter zaten bu mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Önce Caner'in sonra Beck'in atılması gerekiyordu. Atamadığı iki adam harici gayet dengeli maç yönetiyor Cücü ben de beğendim. Gerçi Caner'in Beck'ten sonra bir kere atılması gerekiyordu resmen sdfsdf İkinci yarı Caner'den gol yiyelim de Başakşehir maçı reloaded olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Fenerliler niye herşeye küfürler el hareketleri ile itiraz ediyor? Ve canerin 2. Sarı için daha ne yapması lazım, cinayet mi işlesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Civili kramponla rakibin beline basmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bu maci alan sampiyon olur. ortalama 2 senede 1 sampiyonluk gormus biri olarak yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 http://i.hizliresim.com/6PkDok.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Herkes Caner'e takılmış, Beck'e daha sarı çıkmadı yahu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Caner salağını pozisyonu sarılık ta, Beck'in sarısı, RVP ye faul vs diyince işler uzar gider. Cücü iyi falan değil iyi olsa dedikleriniz olurdu, az samimi olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Apple yine sadece hakemi konuşmaya başlamış Bjk yense de yenilse de hakem. Yeter gına geldi artık şurda futbol konuşun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 volkanı sağa alperi sola ya da volkan > nani yapması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 aynen iki tarafın da bir kırmızısı yendi fener acımıyor şuanlık ikinci yarı toparlarız inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Zegna said: Civili kramponla rakibin beline basmasi gerekiyor.o zaman oyun devam ediyor faul verilmiyor. baska biri lan derse caner atilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Fistan said: volkanı sağa alperi sola ya da volkan > nani yapması lazım Bunu yapsa zaten sıkıntı yok, Diego'yu oyundan alacak diye titriyorum şu an. Vittor bu sağı solu belli olmuyo bakkal ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Nani şu güzel ortamı bozar ya, Jesus girsin yeter şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Zegna said: Civili kramponla rakibin beline basmasi gerekiyor. bunu yaparsa kart vermiyor hoca o kesin de... :D Başka bişi yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Rakibe kayarak çift girmesi gerekiyor diyeceğim de ona da çıkmadı bu maçta kart sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ya şöyle maç bulmussunuz tadını çıkarın bi kere de. hakemi sonra konusursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 fizban said: Zegna said: Civili kramponla rakibin beline basmasi gerekiyor.o zaman oyun devam ediyor faul verilmiyor. baska biri lan derse caner atilabilir. ahahaha kiyamam sizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Beşiktaş'ın çok acayip bir taktiği var, tamam iyi pas yapıyor takım da, bu kadar adamla hücuma mı çıkılır la, iyi kontraya çıkan takım beşiktaşa 5 tane atar 3 tane yer. Başakşehir maçında gördük zaten, az çıksalar 4-0 yapacaklar 2-2 olunca beraberliğe sevindiler lol tipik anadolu takımı mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Olmaz! Besiktasin hakki yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar