Litminov Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Sorunu hallettim. Monitör 768p olduğu için şu an very high ayarlarda oynuyorum. Vsync off yapıyordum kasma olmasın diye half yapınca tüm sorun çözüldü nedenini anlayamadım. off ya da on'da kasıyor. Bu arada g3258 single core değil. İşlemciyi bilmeden yorum yapıyorsunuz. Bu işlemcinin oyun performansına youtube'dan bakın. OC ile güncel oyunlarda tatmin edici sonuçlar veriyor. Titan X takıp inceleme yapanlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Valla o işlemciyi gayet iyi biliyoruz sağda solda araştırmaya gerek yok. Aynı işlemciyi alıp dram yaşayan arkadaşları biraz araştırırsan burada bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 single değil yarım core Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Benim de bir sorum var. W7 ile sorunsuz şekilde laptopda WoW oynanıyordu ve FPS olarak iyiydi ama W10 yüklediğim andan beri en en düşük settinglerde bile takılma oluyor. Bununla ilgili bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 W10 yüzünden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bu arada o işlemci aşırı iyi ya, sadece anakartın otomatik oc'sine bırkaınca bile 4ghz üzerinde çalışıyor çok rahat. Bu tarz oyunları ssd ye kurmak lazım ya, kafa raad oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Genelde bakınca W10 ile W7 arasında oyun performansı olarak bir kayıp yok hatta bazı oyunlarda daha bile iyi W10. Ama bende o kadar ciddi bir performans kaybı varki anlatamam W10a geçtikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar