Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabit: Süper Lig 22. Hafta | Beşiktaş - Gençlerbirliği | 22 Şubat Pazartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
halis iyiydi ya, ben iki taraftan birine kayar mutlaka düzgün yönetemez diyordum derbi öncesi de türk hakemliğinin standartlarında 10/10 iş çıkardı. Hakkını vermek gerek.

Yaptığı hatalar ya da çalmadıkları da gayet normal şeylerdi.

Oğuzhan aşırı formsuz yalnız bu aralar, iş yapıyor yine ama o sürükleyiciliği yok. Fener maçında en kritik adam olacak umarım bu birkaç haftadır olduğu gibi olmaz.

Töre'ye ihtiyaç var bir de keşke Frei yerine o girseydi.
Mesaj tarihi:
Saraçoğlu'ndan da galibiyet çıkarmamız aşırı zor bence de beraberlik bile fazlasıyla işimize gelir. Yenilmediğimiz sürece her şekilde gelir zaten bize, her şeyden önce kafaca bi rahatlarız. Eşik maçı resmen Fener maçı çünkü bizim takım için.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

sosanin yaptığı faulse her maç 7 milyon faul olmalı bu ne ya.
60dk dayak yedik anca 1tane sarı çıktı

Hakemi bi tek sen konusuyosun bi sal artik ya rahatla
Mesaj tarihi:
Haftaya senol hica gomez cenkle baslasa keske

Hakem gayet iyiydi bu seOn ilk defa hakem macin onune gecmedi 2 3 kart gostermedi sadece o da dunku mactan sonra normaldir

Bu genclerbirliginin 4te4 yapabilmis olmasi da ligin ne kadar kotu oldugunun gostergesi. Futbol oynamadilar resmen.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Oğuzhan aşırı formsuz yalnız bu aralar, iş yapıyor yine ama o sürükleyiciliği yok.

dikine gidemedi bugun hiç ya.

ilk yarı iki önlibero kesti çocugu da sonrasında da yoruldu mu artık bilemiyorum
  • Yeni Oluştur...