Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yok yok. Kırmızılar çoğunlukta olunca omzundaki siyah beyaz kısım sönük kalmış bence de.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kırmızı yerine gri kullanıp Cross'u kırmızı yapsaymışsın daha hoş olabilir gibi yinede çok güzel tebrikler(Şimdi diceksin ki abi gri renk kullanılırmı valla benimki hastalık işte siyah,gri vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 öeh... tanrı bap bune aşmış bea.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 harcanma buralarda derim eline saglik.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Math-, 16 Ocak 2005 21:25 tarihinde demiş ki: harcanma buralarda derim eline saglik. +1 dicek bişi bulamıyorum :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ////ikinci resme background ekledim birde.renkli renkli idare etsin[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ellere daha cok calisman lazim dimi :P yoksa daha sonra degisicekmisin :) birde boyundan sonrasi icin kafada kask cok iyi duruoda yüzde sorun yokmu? gölgelemedemi diyim kemiklermi eksik diyim (eed cahilim o konuda) eller vede kafa/yüz olayini saymassak takdir ettim tabiki renklendirmende harika olmush + medic isareti kirmizi olmazmi harbiden? (kizil hac etc)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bishop aşmışsın abi. hakkaten harcanıyosun buralarda :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lol Saeros bunu diyen 3üncü adam oldun burda. deginmeyi unutmuşım saol eli (havadaki) ve yüz içime hiç sinmedi gercekten.cok şey bi adamım sabırsız.aceleye getiriyorum hep. haçıda sktiredin ya mavi olsun mor olsun ne fark eder :)=[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yuh! süfer olmuş helal..[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 harika tebrik ederim. ayrıca diğer yaptığın şeyleri de koyarsan sevinirim oldukça güzel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bishop oha efektimi 2 ye katladin renkli olani ile diyecek bişi bulamiom übersin[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 renklendirme de iyi, bunun üstüne bi de photoshop da bi kaç bişiy yaparsan olursun lord :D[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 işte bu adam canlı portre çizemem diyor gelde dövme ulan resim gibi çizim yapıyorsun :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 obAaa.. çok güzel olmuş, bilgisayarda mı renklendirdin?[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eldivenin rengi farklı olabilirdi diye düşünüyorum onun dışında çok güzel olmuş resim çizgi roman felan düşünüyor musun :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 mütttiş helal olsun... baştan beri çizimlerini çok seviyodum zaten bıshop, hele bu mükemmel olmuş. ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sol omuzdan sarkan alakasız isim veremedigim sey dısında harika olmus. nerede okuyordun? bi ara mulakatlardan falan bahsediyordun da.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Cok guzel olmu$ ustad, helal olsun..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 rendering çok güzel olmuş her zamanki gibi. valla. her zamanki gibi olmuş işte. ehuh. sol kol, abdomen, ve komple bacak kısmına biraz dikkat etmek gerekicek. ayrıca renklendirirken şunu unutmamalıyız ki doğada greyscale yoktur. ambians renk etkisi verir yani. ehm. ööle.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 vala böle sci fi fantastik falan oldugu için abdomen kol duruş gibi şeyleri abarttım tabikinem. renk olayında yeniyim zaten renk vermek için extra bi caba sarf etmedim altta elle cizilmişi olunca imkan vermiyor pek.ehü[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bıshop şimdi aklıma geldi de, senin için "mekan" çizimin var mı? Ya da bir durum resmi?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 17 Ocak 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 aslinda uzun süre ugrasmaktan öte hemen hizlüca karaladigin bir mekan cizimi görsem nasil ihya olurdum nasil hem de.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. golge-i-khan.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bi tane metro vardı 2 saatlik .bulursam koyarım zevkle[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bel üst kısma göre biraz ince olmuş gibi. birde en altta ayrıntıdan kaçmışsın, orada biraz daha uğraşsan güzel olurdu ama üst taraf süper olmuş, her türlü detayı yeterince belli etmişsin, abartıya kaçmamışsın. tebrikler[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar