Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 sabonis said: baştan sevmek, gerçekçilik, immersion olarak sorarsan tabii ki farklı farklı cevaplar gelir.. direk en sevdiğiniz hangisi dersen cevap verebilir millet ama sonuçta oyun türleri de boşuna çıkmıyor, hepsinin verdiği etki başka. genre ile pov el ele kol kola gidiyor genellikle. hacım, her şeyin yerine göre güzelliği ve ahengi var elbette. yoksa rpg, strateji, fps... gibi türler olmazdı, her oyunu tek bir türde ve tek bir kamera açısında oynardık. benim sorduğum soru çok basit, "şu şu kategorileri gözönüne alarak, size en yakın biçimde hitap eden kamera açısı nedir". her kamera açısının nerde iyi bulduğunuzu sormuyorum ki :D şöyle düşün. BMW mi daha iyi Mercedes mi diye soruyoruz. BMW hızlanmada daha iyi, Mercedes güvenlikte daha iyi, BMW fiyatta daha iyi, Mercedes yakıt tasarrufunda daha iyi, Mercedes multimedia olanaklarında daha iyi, Mercedes fren durma mesafesi daha iyi... tamam, bunları topladığımızda sana göre Mercedes daha iyi anlamı çıkacak. o zaman "Mercedes" cevabı ver bas geç. "Mercedes günlük kullanımda daha iyi, ama BMW sportif durumlarda daha iyi, buna karşın Mercedes'in arazi koşullarında avantajı var, bu sorunun farklı yerlerde farklı cevabı var" gibi uzun bişiler gerekmiyor. bilmem anlatabildim mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 anlatamadin. bmw vs mercedes durumu degil ki bu. jip vs yaris araci gibi daha cok. ben safari yapacaksam gidip asfalt yolda hiz yapmaya uygun arabaya binmem. yok yaris yapacaksam da jipe binmem. ama ikisini de sevebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Aslında sorulması gereken "hangi oyun türünü seviyorsunuz?" olmalı. İzometrik her zaman favorim ama arada sırada BF oynarken de "lan şunu izometrik oynayabilseydim keşke" demiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar