Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerge bi bakar mısın

Shean

Öne çıkan mesajlar

bu reklamları biri özet geçsin bana;
sitede ben gördüğüm anda mı para kazanıyor site sahibi?
ben tıklayınca değil miydi o ?

lan bi de eskiden chrome'da yeni reklam pop'up'ı yeni chrome sayfası olarak sağda çıkardı artık chrome'un solunda çıkıyor o niye lan bilen var mı
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Safari icin Adguard, Chrome ve Firefox icin uBlock Origin ya da Adguard derim ben.

Ama son guncellemeden sonra (gecen hafta cikti) Adguard onegecti bence. Simdilik onu kullanabilirsiniz. Sitenin diline gore filtreleri acip kapiyor (Turkce dahil) ve acip kapayabildigin optimized filters diye bir seyleri var, sitelere gore filtreleri optimize ediyor ve boylece daha az kaynak tuketiyor. %40-50 azaltabiliyor kaynak kullanimini.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Adblock yaninda sunu da kullanabilirsiniz bu arada: http://someonewhocares.org/hosts/

Android versiyonu da iyi Adguard'in.

güzel yapmış ama bilale anlatır gibi anlatsa daha iyi olurmuş ya. Sayfalara bölmediği için wot olmuş. Aradan # tanıtım text fln cıkarmamız lazım degil mi ? olduğu gibi kopyalasak olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

haha yine komiklikler Trollere bak lan biri der engellesinler ozaman der... tmm lan beslicem sizi hah alın

çok basit niye engellemiyorlar adblockları diyorlar sakfljaskf

Bütün firmalar bunun için çalışıyor biraz beyninizi çalıştırsanız. Anlarsınız yada google da bi aratın bence firmalar neler yapıyor engellemek için bu adblock programlarını.

ben adblock tamamen karşıyım demedim diyecem şimdi cabukturn filan akacak... neyse ben Mainstream olarak yaygınlaşmasına karşıyım arkadaş. Daha çokta ya ben bunu kullanıyorum "haha çok iyi süper bütün reklamları engelliyorum" denilmesine karşıyım...

E ben reklam veriyorum google a oraya buraya gözüksün diye per/show başına da para veriyorum tiklamayada...

Öyle çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz ama okadar belliki hiç daha önce reklam veren biri olmadığınız yada sitenize reklam koymadığınız...

Sırf Hater modda Editör böyle editör şöyle devam edin lan afferin size çok büyük şeyler başarıyorsunuz.
Birşeyleri orantılı kullanmaya davet ediyorum sizi basitçe... bknz gerge adam heryerde kullanmıyorum adblcok u dedi adam net. Ha ben sırf ebook arşiv konusunu kapttırdı diye inceden masus takılmıştım bu konuda ama yani yancılar toplandı.

Fikrimizi karşı çıktığımız şeyide söleyemiyecez burda...
Ulan millet PKK savunuyor forumda laf etmiyorsunuz ben batıyorum dimi.
Yok ebook arşivim diye kasıyormuşum filan lan gerzek herifler sırf trolliyecem diye şöyle laflar etmeyin lan kendinize gelin bi ben kendim için yaptım dimi onu ? okadar Uploadı ? insaf lan 600GB upload yaptım sirf forum dışına çıkmasın diye davetiyede yaptım..

O bana hakaret edenler , trollemeye çalışanlar Umarım o paylaştığım 35 kişi içinde değilsinizdir... öyle ise Başınızdan Bin bir türlü Belanız eksik olmasın hakettiğinizi bulun.

Neyse ya aman ne haliniz varsa görün.

abi dedigim seye cevap vermemissin de, baskalarinin basini yakmaya gerek yok, eger adblock kullananlara content gostermek istemiyorsan bunu algilayabilirsin demistim. direk siteye "adblock kullandiginiz icin content'i goremiyorsunuz, lutfen goruntulemek icin adblock kaldirin." gibi bir mesaj yazabilirsin, gercekten siten girmeye degerse zaten insanlar kaldirir adblock'u siten icin. trollemeye falan calistigim da yok, dedigin sey gayet mantiksiz geldi ve elestirdigim icin cok sacma bi sekilde kucumseyici tavir sergilemissin. madem isten cok anliyorsun bana cevap verir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

Ben bi firmayım ve ücretsiz o contenti veriyorum sana... karşılığında o reklamı göstererek kazanç veya giderleri karşılıyorum...

Ama sen bunu ENGELLEYEREK benim cebimden PARAMI ÇALIYORSUN !?!?

yani tek olması gerek o bannerin orda durması... tiklama etme dursun orda... ne var ? HA abartı olanlar var onlardan bende nefret ediyorum ama... Biz gelmişiz birtane banenr Koymuşuz ONU Gelip BLOCKLUYOR İSEN benim Cebimden PARAMI ÇALIP benim EŞYAMI KULLANMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYORSUN..

Şimdi birdaha düşün.

burda soru mu soruyosun, sitem mi ediyosun abi?
PARA MI ÇALIYORSUN??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...