Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerge bi bakar mısın

Shean

Öne çıkan mesajlar

Ben bi firmayım ve ücretsiz o contenti veriyorum sana... karşılığında o reklamı göstererek kazanç veya giderleri karşılıyorum...

Ama sen bunu ENGELLEYEREK benim cebimden PARAMI ÇALIYORSUN !?!?

yani tek olması gerek o bannerin orda durması... tiklama etme dursun orda... ne var ? HA abartı olanlar var onlardan bende nefret ediyorum ama... Biz gelmişiz birtane banenr Koymuşuz ONU Gelip BLOCKLUYOR İSEN benim Cebimden PARAMI ÇALIP benim EŞYAMI KULLANMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYORSUN..

Şimdi birdaha düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Düşünecek bir şey yok, ya yasaldır, ya değildir. İstemiyorsan siteye girişini engelle kullananların ya da içeriğini gösterme bazı TV kanallarının filan yaptığı gibi.

Ortada yasadışı bir şey yok. Hatta Almanya'da tam bunu diyerek ABP'ye dava açıp kaybetmişlerdi geçen.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu senin yaptığınada "yasa dışı değil" nasıl olsa diyip sömürmek...
işte senin sorununda bu zaten kendine göre basma bir kalıp içine girmişsin ordan çıkamıyorsun yasak veya değil ahlak kuralları içinde düşünmen gerekir iki taraflı düşünmen gerekir... hep tüketici modunda düşünüyorsunuz hep tüketmek için biraz birşeyler yaratın paranızı kendiniz kazanın ozaman anlarsınız.
Marvel unlimited alarak dünyanın en legal insanı olmuyorsun malesef.

Tecavüz yasadışı değil deseler nolcak acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

sen de benim bilgisayar ekranıma herhangi bir reklam ile tecavüz edemezsin arkadaş

o koyduğun google reklamları beni takip ediyor ve benim isteklerime göre reklam koyuyor ve bundan rahatsız oluyorum. hem trackerı hem de reklamı kapatıyorum. madem paraya ihtiyacın var internet bedava bir kaynakken internetten site açıp para kazanmayı bırak
Sosyal ağlarda paylaş

Çok basit cevap vericem sana Shean ... Ozaman girme o siteye... çok net... hem para kaybederler anlarlar sorunu hemde sende o adamlara ceza verirsin işte ? niye zorunlusun o siteye girmeye ?

Ayrıca git google i protesto et ozaman google i blockla neden google a göre küçük olan esnaftan çıkartıyorsun acıyı ? neden onların cebinden çalıyorsun parayı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yoğun takip ettiğim sitelere de aylık donation yapıyorum reklamları engelleyip. Ama korsan dizi üzerinden reklam geliri elde etmek isteyen ya da özgün olmayan içerikleri derleyen bir sitenin mesela bir gıdım laf etmeye hakı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu benim olan siteye nereye serbestsin ? Bu forumda herkes serbestmi ? HAYIR! Yazı yazmak için üye olman gerekiyor ?

Ben siteye koyarım kullanıcı adı şifre gir bakalim napcan ?

Değil işte free filan benim olan siteme sen ne hakla gelip ya ben bunu böyle istiyorum dersin... ? Öyle bi hakkın ancak feedback vermek için olur Israr edemezsin. Yada siteyi externalhackleyip hah site böyle daha güzel oldu diyemezsin.Terbiyesizliktir bu!

Eğer siteyi beğenmiyorsan girmessin bukadar basit. Senin düşünce ve zihniyetinin Sansürcü zihniyetten farkı yok... internet Free diyorsun ama tam tersine O ÖYLE OLMAZ SİTEYE ONU KOYAMAZ BANANE diyebiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

cekemiyorsan kapatacaksin siteyi arkadas

zorla reklamla tecavuz et. sonra "siteye girdi de ondan boyle oldu da.."

mantiginin "etek giymis ama hakim bey" den farki yok

Yahu arkadaş !
BAK
Ben bi kafe açmışım tmm mi ?
Bu kafe benim ? buraya kadar tmm ?
Kafeye gelen müşterisin sen dimi ? Kahve içiyorsun hergün gelip bedava kampanyadan içip bitane gidiosun ? ok ?

Bende TV açmışım orda Devamlı Birtane AVM REKLAMI Açmışım BANGIR BANGIR BAĞırıyor...

Şimdi Gidip O TV deki reklamı Kapatırmısın ?

Yoksa bune arkadaş diyip başka bir kafeyemi gidersin... ?
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle olmuyor işte Her masada bir TV var diye düşün Bangır Bangır sesli şekilde duyuyorsun reklamı Görüyorsunda

Amacı anlamamışsınız siz halen ? reklamı görüp görmemen değil Duyup duymaman değil Orda duyulup bukadar kişi onu görüyor duyuyor denmesi...

Sen Kulaklıkla gelirsin duymassın ama kamerada biz görürüz sizin gelip reklamı gördüğünüzü

Reklam sistemide aynı bu şekilde sen external olarak blocklamıyorsunki Direkt Engelliyorsun Hiç yüklemiyor bile reklam böyle olunca o reklam senin o reklamı gördüğünü görmüyor bile...

Sonuç O TV yi KAPATMIŞ Oluyorsun

dasaaa

Kaliten artsa nolcak dasaaa gelen herkes bedava kahveden içip gidiyor -10TL kaybediyorsun ee zarar devamlı nolcak ?

Ama mesela o Hürriyetteki REKLAMLAR OFOFOFO Beni ÇIldırtıyor...

http://www.flabber.nl/sites/default/files/styles/1034px/public/attachments/dafoe.gif?itok=XiGkLBpd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...