Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Epeydir beta versiyonu vardı Adguard'ın, çıkardılar sonunda, en ileri olan o şu anda. İçimce Türkçe siteler filtresi dahil hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Ben bi firmayım ve ücretsiz o contenti veriyorum sana... karşılığında o reklamı göstererek kazanç veya giderleri karşılıyorum... Ama sen bunu ENGELLEYEREK benim cebimden PARAMI ÇALIYORSUN !?!? yani tek olması gerek o bannerin orda durması... tiklama etme dursun orda... ne var ? HA abartı olanlar var onlardan bende nefret ediyorum ama... Biz gelmişiz birtane banenr Koymuşuz ONU Gelip BLOCKLUYOR İSEN benim Cebimden PARAMI ÇALIP benim EŞYAMI KULLANMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYORSUN.. Şimdi birdaha düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Düşünecek bir şey yok, ya yasaldır, ya değildir. İstemiyorsan siteye girişini engelle kullananların ya da içeriğini gösterme bazı TV kanallarının filan yaptığı gibi. Ortada yasadışı bir şey yok. Hatta Almanya'da tam bunu diyerek ABP'ye dava açıp kaybetmişlerdi geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 evet bu senin yaptığınada "yasa dışı değil" nasıl olsa diyip sömürmek... işte senin sorununda bu zaten kendine göre basma bir kalıp içine girmişsin ordan çıkamıyorsun yasak veya değil ahlak kuralları içinde düşünmen gerekir iki taraflı düşünmen gerekir... hep tüketici modunda düşünüyorsunuz hep tüketmek için biraz birşeyler yaratın paranızı kendiniz kazanın ozaman anlarsınız. Marvel unlimited alarak dünyanın en legal insanı olmuyorsun malesef. Tecavüz yasadışı değil deseler nolcak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 sen de benim bilgisayar ekranıma herhangi bir reklam ile tecavüz edemezsin arkadaş o koyduğun google reklamları beni takip ediyor ve benim isteklerime göre reklam koyuyor ve bundan rahatsız oluyorum. hem trackerı hem de reklamı kapatıyorum. madem paraya ihtiyacın var internet bedava bir kaynakken internetten site açıp para kazanmayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 editör bi sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Çok basit cevap vericem sana Shean ... Ozaman girme o siteye... çok net... hem para kaybederler anlarlar sorunu hemde sende o adamlara ceza verirsin işte ? niye zorunlusun o siteye girmeye ? Ayrıca git google i protesto et ozaman google i blockla neden google a göre küçük olan esnaftan çıkartıyorsun acıyı ? neden onların cebinden çalıyorsun parayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 sen reklamları koymakta serbestsen, ben de oraya girmekte serbestim. internet bedava ve serbest bir alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Takip ettiğim, içeriğini beğendiğim bloglarda kapatıyorum engelleyiciyi ben. Özel olarak beni kapatmaya razı etmezlerse kapatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 yet another gerge bi bakar mısın topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 cekemiyorsan kapatacaksin siteyi arkadas zorla reklamla tecavuz et. sonra "siteye girdi de ondan boyle oldu da.." mantiginin "etek giymis ama hakim bey" den farki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Yoğun takip ettiğim sitelere de aylık donation yapıyorum reklamları engelleyip. Ama korsan dizi üzerinden reklam geliri elde etmek isteyen ya da özgün olmayan içerikleri derleyen bir sitenin mesela bir gıdım laf etmeye hakı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 yahu benim olan siteye nereye serbestsin ? Bu forumda herkes serbestmi ? HAYIR! Yazı yazmak için üye olman gerekiyor ? Ben siteye koyarım kullanıcı adı şifre gir bakalim napcan ? Değil işte free filan benim olan siteme sen ne hakla gelip ya ben bunu böyle istiyorum dersin... ? Öyle bi hakkın ancak feedback vermek için olur Israr edemezsin. Yada siteyi externalhackleyip hah site böyle daha güzel oldu diyemezsin.Terbiyesizliktir bu! Eğer siteyi beğenmiyorsan girmessin bukadar basit. Senin düşünce ve zihniyetinin Sansürcü zihniyetten farkı yok... internet Free diyorsun ama tam tersine O ÖYLE OLMAZ SİTEYE ONU KOYAMAZ BANANE diyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 serbest tabi. O zaman ad block detection yap, üyelikle al sitene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 dasaaa said: cekemiyorsan kapatacaksin siteyi arkadas zorla reklamla tecavuz et. sonra "siteye girdi de ondan boyle oldu da.." mantiginin "etek giymis ama hakim bey" den farki yok Yahu arkadaş ! BAK Ben bi kafe açmışım tmm mi ? Bu kafe benim ? buraya kadar tmm ? Kafeye gelen müşterisin sen dimi ? Kahve içiyorsun hergün gelip bedava kampanyadan içip bitane gidiosun ? ok ? Bende TV açmışım orda Devamlı Birtane AVM REKLAMI Açmışım BANGIR BANGIR BAĞırıyor... Şimdi Gidip O TV deki reklamı Kapatırmısın ? Yoksa bune arkadaş diyip başka bir kafeyemi gidersin... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 http://www.forbes.com/forbes/welcome/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 kimsenin siteye reklam koyamazsın dediği yok. sadece browsera geldiğinde ben görüntületmiyorum. kafe örneğinde ise; tv'yi kapatıyor değilim, tv'ye bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 su kumandali saatlerle kapatmisligim var. kapatirim ben. millet de "oh beee kafamizi sikiyordu bak. biz buraya kahve icmeye gelmistik ne kafa siktiydi ya..." derler kaliten artar benim sayemde. tesekkur etmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Öyle olmuyor işte Her masada bir TV var diye düşün Bangır Bangır sesli şekilde duyuyorsun reklamı Görüyorsunda Amacı anlamamışsınız siz halen ? reklamı görüp görmemen değil Duyup duymaman değil Orda duyulup bukadar kişi onu görüyor duyuyor denmesi... Sen Kulaklıkla gelirsin duymassın ama kamerada biz görürüz sizin gelip reklamı gördüğünüzü Reklam sistemide aynı bu şekilde sen external olarak blocklamıyorsunki Direkt Engelliyorsun Hiç yüklemiyor bile reklam böyle olunca o reklam senin o reklamı gördüğünü görmüyor bile... Sonuç O TV yi KAPATMIŞ Oluyorsun dasaaa Kaliten artsa nolcak dasaaa gelen herkes bedava kahveden içip gidiyor -10TL kaybediyorsun ee zarar devamlı nolcak ? Ama mesela o Hürriyetteki REKLAMLAR OFOFOFO Beni ÇIldırtıyor... http://www.flabber.nl/sites/default/files/styles/1034px/public/attachments/dafoe.gif?itok=XiGkLBpd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 kes lan diyecektiniz altı üstü ne uzatmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 editor ne ağlamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 editor'u de filtreleyecegiz keslan demek yerine aslinda. daha guzel olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ya şimdi görüntüleme başına para verseler editor haklı derdim ama bunca senedir yanlışlıkla olanlar hariç 3 bilemedin 4 kere tıklamışımdır reklama. bu sebeple haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 editorun herhangi bi konuda hakli olmasi mumkun degil malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 gerge baaa da kitap yollayacaktı, umutlandırdı ve yollamadı. damn gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar