Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Gitmeye değer mi? İşi gücü ayarlıyıp kacayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 guzel kari vardir lan. degisiklik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 beklentini dusuk tut tabide git yani, hafta ici gidebilirsen gzuel olur diger turlu cok kalabalik oluyor. bide kawasaki malalri oturtmuolar motor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 haftasonu giderseniz istanbuldaki tüm motokuryeleri aynı yerde görme şerefine erişebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Aklınızdaki tüm motorlara oturup alıcı gözüyle bakmak güzel, motor alacaksanız cüzi de olsa fırsatlar oluyor, ayrıca ekipman konusunda da dipdibe bol çeşit ve indirim şansınız oluyor. O açıdan her türlü faydalı. Bazı tipler & sorulara cevaplar: Mümkünse izin veya rapor alıp haftaiçi gidin. Yok mecbur haftasonu gidecekseniz de mutlaka AÇILIR AÇILMAZ gidin. Saat 12'den sonra korkunç bir yere dönüşüyor. Autoshow gibi taş çıplak kızlar beklemeyin, bazı hoş hatunlar oluyor ama fuar genelde apaçi dolu olduğundan ve bu biraz daha ucuzcu amatör bir organizasyon olduğundan firmaların %80'i fazla seksilikten kaçınıyor. Z-Moto fuarın 15. dakikasından itibaren tüm motorların satıldığını iddia ederek SATILMIŞTIR OTURMAYINIZ yapıştırıyor hepsine. Ciddi alıcı ve bol paralı RP'si yapıp birkaç da soru sorarsanız oturturlar, kehkeh diye gidersiniz sonra. (Gerçekten millete önceden bayiden satılmış ve teslimat bekleyen motorları fuara getirip orta malı yaptıktan sonra sattıkları yönünde de rivayetler vardı geçen fuar, yaparlar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Baggio said: (Gerçekten millete önceden bayiden satılmış ve teslimat bekleyen motorları fuara getirip orta malı yaptıktan sonra sattıkları yönünde de rivayetler vardı geçen fuar, yaparlar.) Ya satıldı diye yalan söylüyorlar ya da bunu yapıyolar. Ben geçen fuar Burak ustaya harbiden satıldı mı bunlar dedim (ki cuma sabah gitmiştim) yarım günde nasıl satılır hepsi dedim, evet satıldı hepsi dedi. Ya firmayı yalancı durumuna düşürmemek için yalan söyledi, ya da önceden satılmış motorları getiriyolar bayiden ortalık malı yapıyolar. İkisi de şerefsizlik ya :) Zaten ufacık leş gibi bi fuar. Honda ve Bmw de fırsatlar oluyor, daha uygun kredi vs, ama diğer markalarda hiçbişey olmuyor. Fuar zamanı mototaş fuara değil de dükkana gelenlere sağlam indirim yapıyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Kimler geliyor CUma günü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Cuma günü izin alıp bursadan gelicem ben. Sırf ekipmanlar uygun oluyor diye geliyorum inşallah öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 valla ben gorememistim o uygunlugu orada hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Bende o amacla gidiyorum bakalım neler olacak. Birde şu bajajı merak ediyorum scooter işini pek sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Beyler ben önceden programım olması dolayısıyla bu hafta sonu gidemiyorum fuara. Sizden ricam, Suzuki VanVan 200cc'de fuara geliyomuş onun fiyatını sormanız.Ne zaman satışa çıkaracaklarını öğrenmeniz. Bu bilgileri benimle paylaşırsanız mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Ben PAZAR'a kaldım bakalım nasıl olacak. Gidince bende bakıcam o modele yazarım burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Fuar Pazar 10:00'da mı açılıyordu 11:00 mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Geçen seneki izdiham ve hiç bişi anlamamam sebebiyle artık gitmıyorum fuara motordan anlayan anlamayan evde canı sıkılıp hadi fuara gidelim diyen tipler oluyo hiç bişi anlamıyosun ve öğrenemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Perşembe veya cuma gitmek lazım bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 yine dandik ötesi bi fuardı :) aksesuar katındaki dükkanların , yeni ürünler yerine, geçen senekileri kakaladıkları fuar, yersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 africa twin'in malzeme kalitesi ne kötüydü, soğudum motordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 africa'nın oturuş pozisyonunu çok beğendim ya, ama 2 kişi binemiyosun yan çantalar varken, ayaklar sığmıyor. ktm hariç herşeye bok attık biz fuarda arkadaşlarla, bi tek ktm ye atıcak bok bulamadık <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 aktiftablet said: africa'nın oturuş pozisyonunu çok beğendim ya, ama 2 kişi binemiyosun yan çantalar varken, ayaklar sığmıyor. ktm hariç herşeye bok attık biz fuarda arkadaşlarla, bi tek ktm ye atıcak bok bulamadık <3 KTM fuara çok iyi hazırlanmış elemanlar olsun stand olsun fuarın yıldızı KTM'ydi bence. Acayipte satış yaptılar fuarda gözümün önünde 3 tane enduro alıyordu 3 arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar