Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25-28 Şubat Moto Bike Expo

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Aklınızdaki tüm motorlara oturup alıcı gözüyle bakmak güzel, motor alacaksanız cüzi de olsa fırsatlar oluyor, ayrıca ekipman konusunda da dipdibe bol çeşit ve indirim şansınız oluyor. O açıdan her türlü faydalı.

Bazı tipler & sorulara cevaplar:

Mümkünse izin veya rapor alıp haftaiçi gidin. Yok mecbur haftasonu gidecekseniz de mutlaka AÇILIR AÇILMAZ gidin. Saat 12'den sonra korkunç bir yere dönüşüyor.

Autoshow gibi taş çıplak kızlar beklemeyin, bazı hoş hatunlar oluyor ama fuar genelde apaçi dolu olduğundan ve bu biraz daha ucuzcu amatör bir organizasyon olduğundan firmaların %80'i fazla seksilikten kaçınıyor.

Z-Moto fuarın 15. dakikasından itibaren tüm motorların satıldığını iddia ederek SATILMIŞTIR OTURMAYINIZ yapıştırıyor hepsine. Ciddi alıcı ve bol paralı RP'si yapıp birkaç da soru sorarsanız oturturlar, kehkeh diye gidersiniz sonra. (Gerçekten millete önceden bayiden satılmış ve teslimat bekleyen motorları fuara getirip orta malı yaptıktan sonra sattıkları yönünde de rivayetler vardı geçen fuar, yaparlar.)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
(Gerçekten millete önceden bayiden satılmış ve teslimat bekleyen motorları fuara getirip orta malı yaptıktan sonra sattıkları yönünde de rivayetler vardı geçen fuar, yaparlar.)

Ya satıldı diye yalan söylüyorlar ya da bunu yapıyolar. Ben geçen fuar Burak ustaya harbiden satıldı mı bunlar dedim (ki cuma sabah gitmiştim) yarım günde nasıl satılır hepsi dedim, evet satıldı hepsi dedi.

Ya firmayı yalancı durumuna düşürmemek için yalan söyledi, ya da önceden satılmış motorları getiriyolar bayiden ortalık malı yapıyolar.
İkisi de şerefsizlik ya :)

Zaten ufacık leş gibi bi fuar. Honda ve Bmw de fırsatlar oluyor, daha uygun kredi vs, ama diğer markalarda hiçbişey olmuyor.
Fuar zamanı mototaş fuara değil de dükkana gelenlere sağlam indirim yapıyor diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

africa'nın oturuş pozisyonunu çok beğendim ya, ama 2 kişi binemiyosun yan çantalar varken, ayaklar sığmıyor.

ktm hariç herşeye bok attık biz fuarda arkadaşlarla, bi tek ktm ye atıcak bok bulamadık <3

KTM fuara çok iyi hazırlanmış elemanlar olsun stand olsun fuarın yıldızı KTM'ydi bence.

Acayipte satış yaptılar fuarda gözümün önünde 3 tane enduro alıyordu 3 arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...